De ce pagina de prezentare WEDMAG PREMIUM ?

WEDMAG este o revista online care promoveaza furnizori cu standarde ridicate de calitate si profesionalism, ce aduc inovatie si sunt dedicati pe deplin produselor si serviciilor oferite.

Furnizorii recomandati de WEDMAG au o reputatie foarte buna. Vizitatorii au incredere in filtrul aplicat in prealabil numerosilor furnizori din piata prin prisma experientei si a cunoasterii foarte bune a pietei de catre echipa noastra.

Prin blogul WEDMAG si informatia actualizata des, interesul vizitatorilor este pastrat la un nivel ridicat. Un procent important al vizitatorilor ce urmeaza sa aiba nunta in urmatoarele 12 luni revin periodic pentru informatii, sugestii si recomandari.Colaboratorii si furnizorii promovati in WEDMAG colaboreaza strans cu echipa noastra pentru a prezenta in forme cat mai atragatoare ultimele tendinte, produse si servicii oferite.

WEDMAG lanseaza anual revistele “Best of Weddings” si “100 Fotografii de nunta” care reprezinta o sursa inepuizabila de inspiratie pentru mii de clienti.

WEDMAG a fost preluat de grupul PORTALO CREATIVE GROUP SRL in februarie 2017.

De atunci, datele de trafic au crescut de aprox 1.7 ori si sunt in continua crestere.

WEDMAG lucreaza mai degraba pe o targetare corecta a vizitatorilor, decat pe o crestere cantitativa a traficului. Portalul si revista se adreseaza in special mireselor si ne mandrim cu faptul ca, de-a lungul timpului, miresele si-au gasit furnizorii potriviti prin intermediul nostru: wedding planneri, organizatori de evenimente, fotografi si videografi de nunta, designeri, floristi, etc.

Prioritate in a alege ordinea reclamei in revistele "Best of Weddings" si "100 Fotografii de nunta" + Discounturi la achizita de reclama

Galerie cu 15 imagini si banner in sidebar (inclusiv pe prima pagina)

Descriere in romana si engleza si listarea inaintea tuturor furnizorilor Plus si Free + 3 Newsletter personalizate

Evenimente recomandate si prezentare video + 6 advertoriale pe an

Pana la 6 testimoniale text si 2 testimoniale video + butoane catre paginile social media

Integrare formular de contact (mailuri direct de la clienti) + Google Maps si link direct catre website

Articole recomandate personalizate - listarea in pagina doar a articolelor scrise pe WEDMAG despre furnizor + Campanii social media

Un consultant WEDMAG, dedicat proiectului, care va coordona activitatea

Statistici WEDMAG

58720 mirese

au vizitat WEDMAG in 2020

98074 vizualizari

au generat miresele in 2020

25716 mirese

din Bucuresti, Cluj-Napoca si Timisoara

5211 mirese

au citit "Best of Weddings 2020"

Pentru o cotație de preț, scrie-ne la [email protected]

WEDMAG PLUS

wedmag plus

WEDMAG PREMIUM

WEDMAG Premium

WEDMAG PLATINUM

Partener Platinum WEDMAG

WEDMAG FREE

WEDMAG isi rezerva dreptul sa aleaga furnizorii care vor fi listati gratuit in director, conform standardelor interne (de calitate si profesionalism). Vrei sa aflii mai multe despre noi si cum poti sa fii listat gratuit? Da JOIN grupului nostru de Facebook. Ca sa fii acceptat, trebuie sa completezi formularul care se deschide imediat dupa ce te inscrii.

*Începând cu data de 30.04.2019 planul FREE nu mai este disponibil pentru secțiunea ”Fotografi”.

Best of Weddings este singura revista din Romania in care poti cumpara reclama pe tot timpul anului. De asemenea, daca ai cumparat deja, poti schimba continutul/designul oricand doresti (in limita a 3 design-uri). Vezi mai jos toate detaliile si beneficiile.

Reclama in Best of Weddings

O multime de evenimente grozave, miri nonconformisti, cei mai buni furnizori care fac posibile toate aceste evenimente - toate intr-un singur loc, intr-un catalog disponibil gratuit pentru orice cuplu care isi pregateste nunta! Best of Weddings 2020 este o colectie cu 20 dintre cele mai frumoase nunti ale anului din Romania in 2019.

BEST OF WEDDINGS este ocazia perfecta de a va promova serviciile sau produsele catre miresele din Romania!

De ce? E simplu:

• Miresele sunt extrem de interesate de alte nunti reale, nunti organizate de mirese din Romania, cu furnizori enumerati in detaliu, cu linkuri directe catre portofoliile lor,  din Romania - o sursa reala de inspiratie, cu solutii reproductibile

• Accesul la acesta sursa de inspiratie este absolut gratuit pentru ele - decizia noastra de a mentine revista online pentru a fi cat mai accesibila versus revistele in print s-a dovedit intotdeauna una valabila, traficul in revista online depasind cu mult tirajul revistelor print

• Costurile de promovare sunt mult mai mici decat in cazul revistelor in print

• Suportul de promovare ulterioara a revistei asigura o expunere indelunga, cu linkuri directe catre site-urile furnizorilor, facand investitia in publicitate mult mai eficienta decat in cazul revistelor print. Reclama din revista Best of Weddings ramane activa pe termen nedeterminat!

• In plus, furnizorii cu contracte active cu WEDMAG beneficiaza de o reducere de 10% din pretul serviciilor de publicitate in cadrul BEST OF WEDDINGS

coperta best of weddings 2018
Best of Weddings 2019 - Revista online dedicata mireselor istete

Spread in revista (de la pozitia 4 inspre final)

Spread (doua pagini) in una din primele 3 pozitii din revista

O pagina de reclama in revista

*Nota: e posibil ca unele pagini de reclama sa nu respecte exact ordinea contractarii, intrucat avem grija ca servicii din aceleasi domeniu (concurentiale) sa nu se regaseasca in acelasi camp vizual .

Paginile de reclama trebuie sa respecte stilul estetic si parametri tehnici impusi de WEDMAG - preferam paginile de reclama bazate pe o singura imagine, cu un colorit echilibrat si cu o selectie minima de fonturi. Reclamele din numerele anterioare de revista sunt un bun reper in acest sens.

Intrebari frecvente

WEDMAG este un serviciu de listare si promovare care va ajuta sa ajungeti cat mai aproape de potentiali clienti. Fiecare furnizor reprezinta o afacere independenta si, prin urmare, este responsabil pentru propriile servicii. Fiecare furnizor are o structura unica de preturi si oferte de pachete care pot satisface diferite nevoi ale pietei.

In principiu, orice furnizor din domeniul nuntilor care are peste 2 ani experienta in domeniul nuntilor, a luat parte ca furnizor la cel putin 20 de evenimente si are o reputatie buna e piata, dar si o imagine si identitate bune: un site ingrijit si actualizat constant, prezenta constanta in social media (Facebook, Instagram, etc) si o calitate desavarsita a serviciilor oferite. Aplicatiile vor fi revizuite de membrii echipei WEDMAG si este nevoie de o decizie unanima pentru ca un furnizor sa fie acceptat in directorul nostru.

Desigur, puteti vedea un exemplu AICI.

Lucram mai degraba pe o targetare corecta a vizitatorilor, decat pe o crestere cantitativa a traficului. Din punct de vedere al optimizarii pentru motoarele de cautare, WEDMAG a inregistrat o crestere importanta in ultimele 12 luni. Dorim sa va oferim o expunere cat mai precisa atat prin pagina Premium, cat si prin campaniile de promovare pe care le rulam pe retelele de socializare, dar si prin campaniile de e-mail marketing. Formularul de contact integrat in pagina va ofera posibilitatea sa primiti cereri direct din partea clientilor. Listarea testimonialelor text si video ajuta potentialii clienti sa aprecieze mai bine calitatea serviciilor pe care le oferiti.

Pagina de prezentare, alaturi de toate celelalte beneficii, se vor activa in momentul in care primim confirmarea de plata (cand veti primi confirmarea de listare pe WEDMAG, veti primi si factura pro-forma atasata, alaturi de toate detaliile pe care trebuie sa ni le furnizati). Dupa expirarea subscrierii, pagina va fi dezactivata daca in 7 zile nu primim confirmarea reinnoirii.

Pentru statistici detaliate despre activitatea WEDMAG, ne puteti scrie la [email protected]! In principiu, site-ul este vizitat (in medie) de 15000 de vizitatori unici lunar, care genereaza peste 33000 de vizualizari. Aproape jumatate dintre vizitatorii WEDMAG sunt din Bucuresti, Cluj-Napoca, Timisoara si Iasi.

Inregistrarea unei pagini de prezentare PREMIUM presupune mai multe etape: mai intai ne trimiteti un e-mail prin care va aratati intentia de a fi listati pe WEDMAG. Daca decizia echipei noastre legata de listarea in director este unanim pozitiva, veti primi un e-mail cu toate detaliile de care aveti nevoie pentru a incepe “constructia” paginii Premium. Veti fi preluat de un consultant din echipa noastra care va va ghida pe toata perioada contractului: veti stabili impreuna subiectele articolelor care urmeaza a fi publicate pe site si detaliile campaniilor de e-mail marketing.

Daca optati pentru un cont Premium, linkurile din articolele scrise pentru WEDMAG vor ramane active, iar pentru conturile BASIC vor fi dezactivate dupa terminarea subscrierii (insa la reinnoire vor fi reactivate).

Pagina PREMIUM va fi dezactivata (nu stearsa) si si veti trece automat la un cont gratuit (descriere, galerie cu 9 imagini si listare in director). In momentul reinnoirii subscrierii Basic sau Premium, vor fi reactivate beneficiile aferente acestor pachete.