Ne-am hotarat sa publicam nunta Mariei si a lui Cezar in seria noastra de [nunti autentice] inca de cand am vazut fotografiile ,,inramate” pe fundalul natural al marii. Ne-a fermecat apoi definitiv rochia Mariei, dar cel mai mult cred ca a contat veselia molipsitoare care se simte dincolo de ecran si care e clar ca si-a facut loc prin sufletul oamenilor in ciuda unei vremi potrivnice. Iata dar povestea nuntii Mariei si a lui Cezar, spusa chiar de ei

,,Nunta – hotarare, idei, rabdare, nervi consumati si drumuri ce duc catre mare.

IMG_3727

A trebuit sa gasim calea de mijloc intre traditii si nonconformism, asa ca dupa ce am trecut de listele cu invitati si sfatul batranilor, au inceput sa prinda forma si ideile noastre.
Am vrut sa facem o nunta frumoasa la care sa vina multi prieteni si familia numeroasa, o nunta de care sa ne amintim cu drag, care sa ne trezeasca intrebari cu “mai stii…..?” si care sa ne faca sa zambim.
Am hotarat data, undeva in septembrie, si ne-am imaginat o zi cu soare.

DSC_1889

Nu a fost usor sa gasim locul perfect pentru ceea ce ne doream, sa fie si la plaja, suficient de mare, placut si disponibil…am reusit totusi cu trei luni inainte de data, salvati de domnul Nelu Pauca si al lui restaurant Chevalet. Acum zambim..atunci era mai greu!

IMG_2976
IMG_3348
IMG_3914
IMG_2903
IMG_2914
IMG_2936
IMG_3935

Ne-am organizat destul de repede pentru ca stiam foarte clar cum voiam sa arate imaginea finala.
Potek a pregatit, elementele de decor si o rama frumos “brodata” in care am zis sa pastram amintire marea superba si “goala” din septembrie.

IMG_3848
IMG_3632
IMG_3825
IMG_3375
AL5A1294

Descrierea acelei zile as fi vrut sa se potriveasca, cu ce scriam cand eram mic in compunerile de la limba romana : “era o zi frumoasa de toamna”. Numai ca nu a fost asa . Cu o zi inainte in Constanta era furtuna si ploua, in ziua nuntii nori, vant, frig si cateva bobite de ploaie. Ne-am alinat insa cu cateva beri, prieteni dragi pe care ii reintalnisem, o lumina foarte buna pentru fotografii si nu in ultimul rand… cu vb aia a nasului “ci-i cu tini ăi!”

AL5A1394
AL5A4171
AL5A4107

A fost frumos, muzica rock dar fara sa lipseasca sarbele si horele, s-a dansat toata noaptea, multa multa veselie iar bautura si mancarea delicioase.

AL5A4561
AL5A5345

Finalul a fost, perfect ..”treziti” dimineata de briza marii, de apa rece si de soarele care acum stralucea!”

Maria si Cezar

AL5A1143

Echipa:

Foto – Horia Stan
decor – Potek
rochie de mireasa – Sweet Paprika 
costum – Tudor Tailor 
accesorii si buchetul miresei-  Katerini Mou
restaurant – Chevalet 
candy bar – Emmas cakes 
tort cofetaria – Angelo 
hairstyle – Camelia Tugearu 
muzica – The Top Hats 

Andrada Sas, 

Content manager, WEDMAG

Andrada este consultant independent pe chestiuni de evenimente. O puteti citi si pe blogul ei, The Wedding Styler. 

 

 

***

Citeste Best of Weddings 2016 – Catalogul nuntilor reusite din Romania

***

revista nunta online