O nouă ediție The Wedding Market în luna mai

An de an, la The Wedding House, pe lângă București are loc un târg atipic de nuntă. Noi vrem să-i spunem mai degrabă o întâlnire a furnizorilor de nuntă ce oferă servicii impecabile pentru nunta voastră, într-o locație aproape de natură ce ne duce cu gândul la un festival de vară. La The Wedding Market nimic nu este neglijat, furnizorii își vor pregăti atenți standurile, iar organizatorii se vor ocupa ca atmosfera să fie aceeași cu care ne-am obișnuit, adică de petrecere în grădină, înconjurați de mult verde, flori, luminițe, limonadă rece, finger food și muzică relaxantă.

Pe scurt, The Wedding Market nu se încadrează în tiparele unui targ de nuntă clasic, iar tocmai asta îl face atat de special! Este un târg pentru nunți relaxate, romantice, country-chic.

Când și unde ve vom întâlni?

Ediția a 5-a va avea loc duminică, 5 mai 2019, între orele 12-7 PM, la The Wedding House. Organizatorii evenimentului – promit să reunească cei mai buni profesioniști din domeniul evenimentelor și să le ofere viitorilor miri o multitudine de idei fresh, modelate cu pasiune și dăruire de către oameni creativi, ce îi vor ajuta să-și creioneze o zi de poveste.

Fie că sunteți viitori miri în căutarea unor idei non-conformiste pentru o nuntă în grădină sau pur și simplu vreți să vă bucurați de efervescența creativă a unui târg cu vibe de festival, sunteți invitați să participați la o escapadă de o zi în mijlocul naturii.

Dacă sunteți furnizori de nuntă

Furnizorii care doresc să participle la eveniment în calitate de expozanți și să se alăture familiei de parteneri The Wedding House se pot înscrie pe site-ul The Wedding Market până la data de 31 martie.

The Wedding Market din perspectiva unui furnizor

Fără acești oameni talentați, TWM nu ar fi la fel! Împreună cu organizatorii formează cea mai bună echipă, asta am văzut de-a lungul celor 4 ediții. Iată o părere interesantă despre eveniment.

The Wedding Market & The Wedding House au întotdeauna cea mai bună energie cu putință. Am vazut spațiul acesta minunat crescând cu fiecare eveniment și sunt mereu uimită de detaliile adăugate. Atmosfera este de fiecare dată super wow și expozanții din ce în ce mai speciali. Selecția riguroasă a produselor și a serviciilor expuse ajută miresele să găsească furnizorii potriviți pentru evenimentul lor și pe noi ne ajută să cunoaștem și să înțelegem mai bine dorințele clientelor.

Majoritatea mireselor de la Wedding Market sunt neconvenționale. Pregătesc nunți atipice, care să vorbească despre povestea lor de iubire într-un mod cât mai personal. Aduc atât în decor, cât și în tot ce înseamnă design floral, elemente specifice cum ar fi un buchet format din aceleași flori ca cele de la prima intalnire sau din flori care poartă chiar numele miresei. Și asta ne place la nebunie! (Ana, Flowers Garden)

***

Citește noul număr BEST OF WEDDINGS 2019!