WEDMAG - 100 FOTOGRAFII DE NUNTĂ 2019

Ne pregătim pentru a treia ediție a WEDMAG 100 Fotografii de nuntă! Primele două numere au fost citite de peste 75000 de vizitatori.

În această publicație online ne dorim să strângem 100 de fotografii de nuntă dintre cele mai reușite, realizate în România în sezonul 2018! Selecția va reprezenta o sursă de inspirație pentru miresele sezoanelor următoare, dar și o oportunitate pentru fotografii de nuntă în a-și etala cele mai bune imagini din portofoliu chiar către publicul țintă!

100 fotografii de nunta 2019 casian podarelu

© Casian Podărelu

WEDMAG 100 Fotografii de nuntă nu este un concurs clasic de fotografie de nuntă! Ordinea publicării nu are legătură cu o ierarhizare a fotografiilor – vom alege 100 de fotografii dintre cele mai bune dintre cele primite.

Perioada de desfășurare

Puteți înscrie imaginile voastre în perioada 18 martie 2019 – 23 aprilie 2019. Juriul va alege cele 100 de imagini ce vor fi publicate în revista “100 Fotografii de nuntă” în perioada 24 aprilie 2019 – 10 mai 2019, iar câștigătorii vor trimite imaginile la rezoluție înalta și textele până pe 13 mai. Revista va fi publicată în jurul datei de 15 mai 2018. Dacă nu vom primi materialele până pe 13 mai, vom contacta următorii clasați în preferințele juriului.

Reguli

Cum pot fi publicate fotografiile voastre în “WEDMAG • 100 Fotografii de nuntă“?

E simplu – trebuie să încărcați 8 fotografii, realizate neapărat în cadrul unui eveniment din 2018, care să se încadreze în următoarele cerințe:

  • latura mare: 2048 px
  • dimensiune: max. 500 KB
  • imaginile să fie realizate în 2018
  • fără logo
  • imaginile să conțină EXIF
  • imaginile să fie în formatul JPG
  • trebuie să fiți deținătorul de drept al imaginilor trimise și să dețineți acordul de publicare al celor prezenți în cadru
  • în eventualitatea unei reclamații, WEDMAG și WEDDCAMP își rezervă dreptul de a scoate din colecție imaginile care nu întrunesc criteriul de mai sus
  • nu acceptăm imagini realizate la workshopuri
  • imaginile cu caracter compromițător, cu tentă sexuală sau care prezintă nuditate accentuată, care prezintă abuz asupra animalelor sau violență vor fi excluse din competiție

Imaginilie trebuie să fie în format jpg și neapărat să aibă în EXIF informațiile complete – în revista vor fi publicate și informațiile tehnice legate de realizarea fotografiei, pentru a veni și în sprijinul fotografilor interesați de aceste aspecte.

Fotografii ale căror imagini vor fi selectate în WEDMAG 100 Fotografii de nuntă vor fi contactați pentru a trimite o descriere a imaginilor selectate: un text de ~300 de cuvinte în care să povestiți circumstanțele în care ați realizat fotografia. Fiți creativi – în acest text va veți putea arată expertiza în față mireselor, așa că scrieți-l având în minte potențialii clienți!

wedmag premium

Câte imagini se pot trimite?

Fiecare fotograf poate trimite 3 imagini în mod gratuit – opțional mai pot fi trimise încă 5, pentru care există un cost modic, suplimentar: 80 RON până pe 20 aprilie, iar între 21 și 23 aprilie pot fi trimise doar 8 imagini contra-cost.

Cine alege fotografiile care vor fi publicate?

Aici avem niște vești grozave! Imaginile trimise de către voi vor fi alese de către un juriu extraordinar, format din unii dintre cei mai buni fotografi de nuntă din lume, deținători a numeroase premii internaționale.

Membrii juriului: Denise Motz (Olanda), Marianne Chua (Marea Britanie), Erika & Lanny Mann (Canada), Philippe Swiggers (Belgia) și Soven Amatya (Marea Britanie).

Dacă alegeți să trimiteți doar imaginile gratis, completați formularul de mai jos și încărcați cele 3 imagini ținând cont de cerințele de mai sus.

Membrii juriului

Denise Motz Netherlands wedding photographer
DENISE MOTZ
marianne chua london wedding photographer
MARIANNE CHUA
erika lanny mann destination wedding photographers
ERIKA & LANNY MANN
Philippe Swiggers
PHILIPPE SWIGGERS
Soven Amatya London Wedding Photographer
SOVEN AMATYA

ÎNSCRIERILE S-AU ÎNCHEIAT. TOATE IMAGINILE URMEAZĂ SĂ AJUNGĂ LA JURIU.

Vezi numerele precedente ale "100 Fotografii de nuntă"