Fabiana și Darius au avut nunta anul trecut în luna mai, iar primăvara s-a regăsit chiar și în paleta de culori a nunții lor. Pastelurile au făcut echipă bună cu auriu prețios, iar detaliile sunt parcă desprinse dintr-un Pinterest board făcut ca la carte. Dar nu, nu ești pe Pinterest, ești pe WEDMAG, cel mai citit blog din România dedicat viitoarelor mirese.

Dacă ai fost mireasă în 2019 sau ai participat la una în calitate de furnizor, o poți înscrie în secțiunea Nunți din România, unde se găsesc cele mai frumoase nunți autohtone.  Propune o nuntă!

Fabiana și Darius – 19 mai 2019

 

El, Darius, a fost răspunsul rugăciunilor mele într-un moment în care nici nu mă așteptam. Ne-am cunoscut la începutul anului 2017, iar după un an și jumătate de relație ne-am logodit în cel mai impresionant decor gândit de el. Înconjurați de familie și prieteni, am ales să spunem „Da“ într-o zi deosebită de primăvară – 19 Mai 2019.

cutie verighete albastra cu broderie

Amândoi am vrut ca nunta să aibă loc într-o zi de duminică, într-o zonă retrasă de oraș. Am găsit locația perfectă pentru evenimentul nostru, o sală proaspăt ridicată înconjurată de pădure, la ieșirea din Timișoara.

Îndrăgesc florile și lucrez cu ele de 3 ani în stilizarea și decorarea evenimentelor. Am vrut ca acest lucru să iasă în evidență într-un mod deosebit. Pe tot parcursul planificării, toate detaliile au prins viață și au conturat povestea nunții noastre într-un mod impresionant.

Împreună cu Lavinia, florista care s-a ocupat de decorarea evenimentului nostru, am încercat să punem în evidență culorile pastelate precum albastru deschis, roz pal, liliac și alb. Lavinia mi-a înțeles perfect viziunea și împreună cu sora și soțul ei, Daria și Florin, au reușit să îmi îndeplinească visul dincolo de imaginație.

De la micile detalii, până la măiestria aranjamentelor florale, totul a fost creat cu delicatețe.

photocorner floral albastru

Rochia purtată în ziua cea mare a fost creată de Romana U. Couture. Rochia pe care am ales-o a fost stilul doi în unul. În cadrul ceremoniei religioase am purtat rochia tip prințesă, iar la recepție am înlăturat partea detașabilă și m-am bucurat de rochia sirenă lejeră și delicată.

Pentru noi ziua nunții a fost una plină de emoție și momente unice, am încercat să ne bucurăm de fiecare clipă și să nu lăsăm oboseala să își facă simțită prezența. Am avut alături de noi 7 perechi de domnișoare și cavaleri de onoare care ne-au arătat din toată inima dragostea și implicarea lor pe tot parcursul pregătirilor și în special în ziua nunții.

Prin bunătatea Lui Dumnezeu ne-am bucurat de o zi cu adevărat specială împreună cu oaspeții noștri. Suntem recunoscători și binecuvântați pentru ziua plină de iubire de care am avut parte.

Planificarea unei nunți poate fi stresantă și obositoare, dar suntem mulțumitori pentru susținerea și incurajarea pe care am primit-o din partea familiei, în special din partea părinților și a prietenilor.

Recomandarea mea pentru fiecare mireasă este să se bucure de fiecare etapă pe care o au de organizat, iar dacă ceva nu este după placul lor, să lupte până cand sunt deplin mulțumite. Ziua aceasta este unică și merită trăită din plin cu zâmbetul mereu pe buze.

**

Fotograf nunta: BySergio & Sorin Pantis(secondshooter)
Videograf: Media B – Norbert Balaban
Decor: Golden Design Styling- Fabiana Haida
Aranjamente florale: Lavinia Lupean
Candy bar & tort: Cofetaria Timeea & Teia Lela
Make-up artist: Roberta Sîrb
Hairstylist: Adriana Nini
Muzică: Roots Band, Desiderio quintet
Rochie de mireasă: Romana G. Urmanczy
Costum de mire: Tudor Personal Tailor
Nume producător pantofi de mireasă: Ted Baker
Nume producător pantofi de mire: Massimo Dutti
Nume producător accesorii:  Elisa Marincean – Artelis Bridal
Photobooth: The Photo Bus

***

Pregătirile mirilor

machiaj mireasa

pregatiri mireasa galla arad

nunta galla aradpregatiri mireasa

First look

Ceremonia religioasă – Biserica Baptistă Speranța – Arad

nunta galla arad

ceremonie religioasa baptista ceremonie religioasa baptista

Recepția – sala de evenimente Galla – Timișoara

nunta galla arad

nunta galla arad

tortul mirilor

[mc4wp_form id=”10653″]