Oglinda foto

Cabina foto, cutia magică în jurul căreia toți invitații zâmbesc și se distrează, este de ceva vreme nelipsită la evenimentele din România. Fie că vorbim de nunți, botezuri sau evenimente corporate, toți caută din priviri cabina foto. Tineri sau mai puțin tineri, invitații vor să-și facă poze haioase cu prietenii și să le ia acasă drept amintire sau suvenir de la o petrecere sau alta.

Oglindă, oglinjoară care-s cele mai noi modele din țară?

În vara anului 2018, în timp ce stăteam de vorbă cu o pereche de miri, unul dintre ei mi-a pus următoarea întrebare: “ce alternative avem la modelele clasice de oglinzi foto pe care le tot vedem pe piața de câțiva ani?”

Pentru că nu știam ce să le răspund, am decis să facem un mic studiu și să văd care erau variantele existente în țara noastra la acea vreme. Și spre surprinderea noastră, la acea vreme, atât mirii cât și cei care doreau să înceapă o afacere în acest domeniu, nu aveau prea multe alternative.

Așa a apărut Deluxe Mirror – modelul de oglindă foto cu un aer fresh și modern!

oglinda foto

După câteva luni de brainstorming, multe schițe și discuții cu proiectantul nostru, am ajuns la un prototip pe care l-am lansat pe piață la începutul anului 2019 și care a avut o priză foarte bună la public, atât în rândul celor doreau să cumpere o oglinda foto pentru a începe o afacere, cât și în rândul mirilor care doreau să o închirieze pentru cel mai drag și mai frumos eveniment din viața lor.

Până la finele anului 2019, modelul Deluxe Mirror a ajuns să fie în dotarea a aproape 40 de prestatori de servicii și să onoreze cu succes câteva sute de evenimente.

De ce este apreciat acest model?

Pentru că arată perfect. Deluxe Mirror, cu finisajele ei complet albe, care se integrează perfect în orice decor, aspectul ultra modern, slim cu care iese în evidență, este combinația ideală de tehnologie avansată și design.

Nimic nu atrage mai mult în zilele noastre ca un ecran uriaș încadrat de contururi lucioase. Toți vor simți “chemarea ecranului” și atracția irezistibilă de a atinge suprafețele cu luciu de oglindă fermecată. E perfect natural și perfect uman să iubim o astfel de oglindă.
Ne place să fim admirați de sus până jos!

Display-ul mai mult decât generos, în care invitații se pot vedea din cap până în picioare ajută doamnele și domnișoarele să-și imortalizeze ținutele glamouroase, pantofii de designer și picioarele lucrate. Iar domnii le vor însoți și se vor poza cu mândrie alături ele în poziții haioase. Și pentru că nimic nu este mai contagios decât râsul, nunta va deveni brusc mai animată, atmosfera se va destinde și toți vor simți dorința de a dansa și de a petrece.

oglinda foto deluxe mirror

Faptul că Deluxe Mirror este dotată cu un sistem de iluminare ambientală înglobată pe contur o face și mai atractivă. Culoarea ledurilor de pe margine poate fi corelată cu tematica și coloritul decorațiunilor din sală ceea ce va încânta orice mireasă. Știm cu toții că o mireasă care și-a construit cu migală decorul de nuntă nu va accepta nimic discordant în sala de petrecere. Deluxe Mirror nu va face niciodată notă contrastantă cu decorul ci îl va completa frumos, oferind sălii un nou punct de atracție elegant și lipsit de stridențe.

Unde găsești oglinda Deluxe Mirror

Oglinda foto Deluxe Mirror este produsă în Romania exclusiv de cei de la Photo Booth Factory.Ro, iar acum se găsește la prestatorii care închiriază cabine foto din aproape toate orașele țării.

Dacă te tentează noul model Deluxe Mirror și simți că trebuie să îl ai la nunta ta, intră pe site-ul producătorului undei vei găsi o hartă. Alege-ți de pe hartă regiunea unde vei avea nunta și vei găsi cei mai apropiați furnizori care închiriază Deluxe Mirror în zona ta. Tot ce trebuie să faci este să dai click pe orașul care te interesează pentru a afla datele de contact ale prestatorului.

În plus, dacă menționezi codul WEDMAG 50 vei primi o reducere de 50 de euro la pachetele de referință.

oglinda foto deluxe mirror

Amintiri, amintiri petale de trandafiri!

Caută cel mai apropiat furnizor de cabine foto și cere-i să-ți arate noul model Deluxe Mirror ca să te convingi că merită să îl ai la nunta ta. Cere-i să te lase să-ți faci câteva poze la care să vă uitați cu nostalgie la nunta de hârtie, la nunta de mătase, de argint și de diamant.
Pentru că ceea ce rămâne din fiecare moment frumos e o amintire pe hârtie, ai grijă ca amintirile tale să dureze o viață. Surprinde toată emoția nunții tale cu cele mai frumoase poze create de un Deluxe Mirror!

ȚI-A PLĂCUT SAU ȚI-A FOST DE FOLOS ACEST ARTICOL ȘI VREI SĂ PRIMEȘTI ȘI ALTE INFORMAȚII PE VIITOR? ABONEAZĂ-TE LA NEWSLETTERUL WEDMAG - CEL MAI MARE BLOG DEDICAT NUNȚILOR DIN ROMÂNIA