Chiar dacă de puțin timp am lansat noul număr al revistei Best of Weddings, revista cu cele 27 de nunți minunate ale anului 2019, continuăm să vă arătăm și alte evenimente inspiraționale din portofoliile partenerilor noștri. Și pentru că ne plac nunțile cu poveste, ne-am oprit asupra acestui eveniment de la Vinalia – Conacul din Ceptura organizat de echipa Almira eventscunoscute și sub numele de Nuntă la mare.

Almira events este furnizor recomandat WEDMAG.

Orice furnizor recomandat de noi și listat pe site poate propune și evenimente pentru a fi publicate direct pe blog, la categoria Nunți din România. Ai participat la o nuntă că furnizor, ca invitat sau ai fost mireasă sau mire? Ne poți propune și tu evenimente pentru a fi publicate. Lista de așteptare e lungă, dar promitem să selectăm unele dintre cele mai frumoase evenimente care au loc pe teritoriul României.

Nuntă la Vinalia – Conacul din Ceptura

Într-o zi superbă de iunie a avut loc nunta Marianei și a lui Mihai aka M&M, într-o locație care te impresionează prin abundența de verde și liniștea pe care rar o mai găsești în ultima vreme. Fiecare colțișor emană pasiunea pentru vin iar designul îmbină culorile calde și lemnul cu obiectele pline de istorie. Mari și Mihai au avut alături doar familia și cei mai apropiați prieteni și a fost fără dar și poate cea mai atipică, frumoasă și diferită nuntă pe care am avut ocazia să o planificăm. Dacă ar fi să descriem doar în câteva cuvinte acest eveniment: intim, vesel, relaxat, nonconformist, emoționant, colorat și mult vin. – Almira Events

nunta la vinalia conacul din ceptura almira events

Nunta noastră nu a fost una tradițională, așa cum ne-am și dorit. Deși am plecat de la ideea de a face nunta la malul mării, ne-am îndrăgostit atât de tare de Vinalia – Conacul din Ceptura încât am decis să schimbăm conceptul din “nuntă la mare” în “nuntă în vie”. De când am văzut prima oară locația, gândul ne-a fugit la ceremonia în aer liber, cu baloți de paie și multe flori de câmp, să bem mult mult vin și să dansăm în picioarele goale pe iarbă. Ne-am dorit ca nunta să fie ca o petrecere alături de cei mai dragi oameni nouă, de aceea lista de invitați a fost foarte restrânsă și i-am avut alături doar pe cei care au contat.

La conac am ajuns cu o seară înainte de nuntă, să ne relaxăm un pic și să ne bucurăm de liniștea de acolo. De asemenea, ne doream să repetăm dansul, fără spectatori, chiar în restaurant pentru a fi siguri că stăpânim coregrafia pentru care am primit ajutor de la antrenorul nostru de fitness. Dar cum viața este plină de surprize, în restaurant avea loc o masă festivă cu chinezi. Așa că, nu am avut încotro, decât să dansăm cu public. Deși am început cu pași timizi, atmosfera a fost super, publicul a avut parte de un show inedit iar noi am primit cu bucurie aplauzele de la final, considerându-se pregătiți pentru seara cea mare :)

Ziua nunții a fost superbă, nu am avut nici un stres, pur și simplu am lăsat-o să se întâmple, precum ne-am lăsat cuprinși și de emoțiile momentului. Un singur regret avem, că a trecut prea repede.

Am început ziua cu o cafea la piscină și până la pregătirile de rigoare am înotat și ne-am bucurat de vremea superbă. Pregătirile au avut loc în același ritm relaxat, pe terasa restaurantului cu o priveliște superbă la vie iar apoi ne-am distrat copios la ședințele foto separate. Mihai, nașul și cavalerii s-au bucurat de vremea frumoasă în timp ce degustau vinul și se lăsau fotografiați. Eu, împreună cu nașa și domnișoarele ne-am bucurat de un pahar de vin făcând poze în vie, alergând pe câmp și sărind în sus la piscină.

Pasiunea mea este designul vestimentar și a fost o plăcere să îmi croiesc singură atât cele două rochițe pe care le-am purtat în ziua nunții cât și pe cea a nașei și ale domnișoarelor de onoare. Pentru ședința foto și petrecere am purtat o rochiță cu fustă tulle iar fusta nașei și cele ale domnișoarelor le-am creat să vină în completarea conceptului de nuntă în vie, în culori vesele și diferite pentru fiecare în parte. La ceremonia religioasă am purtat o rochie de mireasă albă cu mici accente vintage.

Pentru ceremonie ne aștepta un decor absolut fenomenal pe care nu am apucat să îl vedem înainte, fiind prinși cu pregătirile și pozele. Așa că fost o supriză pentru noi ce au reușit să creeze fetele de la Almira Events. Baloții de paie așezați în semicerc ne-au dus cu gândul la amfiteatrele grecești în care totul era simplu și practic. La umbra cireșilor, în fața unui altar construit pe o arcadă rotundă cu flori de câmp, am spus DA, din toată inima. Ceremonia religioasă a fost plină de momente emoționante dar și amuzante care ne-au adus lacrimi în ochi și zâmbetul pe buze. Cei doi preoți ne-au transmis gândurile lor despre o căsnicie fericită prin cuvinte pline de blândețe. Nici nu am simțit cum a trecut timpul.

După terminarea ceremoniei am pregătit o supriză pentru invitații noștrii, o vizită în beciurile de la Ceptura pentru degustare de vin, o gustare și povestea locului. Toată lumea a ieșit mai veselă de acolo și pregătită de petrecere. Seara a fost deschisă de dansul nostru: vals și Abba în varianta shuffle dance. Am avut super emoții amandoi dar am reușit să ne sincronizam și să nu ratăm nici un pas. Am avut grijă ca imediat după să trimitem filmarea coregrafului aka antrenorului nostru. După dans am spus PARTY ON în costumație mai comodă și lejeră.

Vremea de afară era senzațional de frumoasă și caldă, așă că am mutat ringul de dans pe pajiștea unde a avut loc ceremonia iar apoi a devenit loc de joacă pentru copii. La scurt timp după am avut parte de cea mai tare bătaie cu fân. Sincer, nu știu cine a dat tonul însă cert este că Dj-ul a fost pe fază imediat și a schimbat ritmul pe “Cassa Loco – Vând Fân”. Ce a urmat? Fân zburând în toate direcțile. Fiecare balot de paie s-a transformat în muniție pentru o distracție generală. Toată lumea încercând și reușind să arunce cu fân în altcineva. Distracție absolută. Copiii au fost cei mai bucuroși iar acum întreabă când merg la o altă nunta dacă o să fie bătaie cu fân.

Totul a ieșit așa cum ne-am dorit, o atmosferă relaxantă, destinsă unde toată lumea s-a distrat cu noi, nu a contat că a fost echipa de organizare sau fotograful sau personalul de la locație, a fost o petrecere cu familia și prietenii. Am avut chiar și un cuplu neinvitat, care s-a îndrăgostit de atmosferă și s-a alăturat nunții.

Pentru noi, nunta noastră a fost perfectă. Best unconventional wedding of the year … și reacția de la oamenii care au fost prezenți e că a fost cea mai frumoasă nuntă la care au fost!!!

Mari & Mihai

**

Fotograf nunta: Daniel Ene

Decor & aranjamente florale: Ramona Macovei – Almira Events

Candy bar & tort: Cofetăria OLI

Wedding planner: Andreea Bazavan – Almira Events

Make-up artist: Cristina Florea

Trupă: Dum Dum Records

Rochie de mireasă: Mariana Moldovanu aka Mireasa – The M`s

Costum de mire: Nu și-a făcut costumul la designer. Pantalonii au fost de la H&M iar cămașa nu iși mai aduce aminte :)

Nume producător pantofi de mireasă: Yvettes

Nume producător pantofi de mire: La Siesta

Nume producător accesorii: ART & GOLD

Invitații și papetărie: Altfel de invitații

Videograf: Alin Ciorecan

Gelato Bar: Dolci Coni

[mc4wp_form id=”10653″]

Nunta in vie almira events Nunta in vie almira events pregatiri mireasa nunta in vie almira events pregatiri mireasa si nasa almira events domnisoare de onoare nunta in vie almira events domnisoare de onoare nunta la vinalia almira events domnisoare de onoare nunta la vinalia conacul din ceptura almira events

pregatiri mireasa si domnisoare de onoare almira events nunta in vie tinute domnisoare de onoare nunta in vie almira events tinute domnisoare de onoare nunta la vinalia conacul din ceptura almira events nunta la vinalia conacul din ceptura nunta la vinalia almira events nunta in vie conacul din ceptura almirea events detalii pregatiri mireasa nunta in vie conacul din ceptura almira events coronita flori mireasa nunta in vie almira events pregatiri mireasa nunta in vie conacul din ceptura almira events fotografie de nunta conacul in ceptura vinalia almira events fotografie de nunta conacul in ceptura vinalia almira events fotografie de nunta conacul in ceptura vinalia almira events tinuta nasa vinalia conacul din ceptura almira events ceremonie in aer liber nunta in vie conacul din ceptura almira events photocorner nunta in vie conacul din ceptura almira events ceremonie in aer liber nunta in vie conacul din ceptura almira events ceremonie in aer liber nunta in vie conacul din ceptura almira events ceremonie in aer liber nunta in vie conacul din ceptura almira events ceremonie in aer liber nunta in vie conacul din ceptura almira events Nunta in vie almira events Nunta in vie almira events Nunta in vie almira events Nunta in vie almira events Nunta in vie almira events Nunta in vie almira events decor Nunta in vie almira events primul dans nunta in vie almira events Nunta in vie almira events Nunta in vie almira events Nunta in vie almira events Nunta in vie almira events Nunta in vie almira events Nunta in vie almira events Nunta in vie almira events