Folosirea acestui site implica acceptarea termenilor si conditiilor de mai jos. Recomandam citirea cu atentie a acestora. WEDMAG isi asuma dreptul de a modifica aceste prevederi fara o alta notificare.

1. Informatii personale

Sunteti de acord ca furnizarea serviciilor sau produselor va incepe imediat dupa indeplinirea tuturor formalitatilor de inregistrare cerute. Informatiile furnizate trebuie sa fie corecte, va obligati sa ne furnizati corect numele, adresa si alte informatii utile. Prin folosire siteului sunteti responsabil pentru toate actiunile care decurg din folosirea acestuia. WEDMAG nu poate fi facuta responsabila pentru erorile survenite in urma neglijentei utilizatorului. Site-ul WEDMAG este operat de compania PORTALO CREATIVE GROUP SRL, CUI: 37030396 , inregistrata la Registrul Comertului J40/1436/13.02.2017, adresa: str. Fainari, nr.22, bl.55, sc.1, ap.26, camera 3, sector 2, Bucuresti.

2. Securitatea datelor personale

Datele dumneavoastra personale vor putea fi utilizate de catre WEDMAG pentru a va confirma comenzile, informarea prin e-mail, posta sau alte mijloace de comunicare despre actiunile ulterioare. Datele personale vor putea fi transmise autoritatilor in drept cu scopul verificarii tranzactiilor comerciale sau altor autoritati in drept pentru efectuarea oricaror verificari justificate in baza legii. Datele furnizate de catre clienti sunt strict confidentiale. WEDMAG se angajeaza in fata clientilor sai sa nu furnizeze aceste date unor terte persoane sau companii si sa le utilizeze strict pentru uzul relatiei dintre client si WEDMAG. WEDMAG se obliga sa respecte drepturile dumneavoastra conferite de Legea 677/2001, si sa inceteze prelucrarea datelor dumneavoastra personale daca utilizarea lor nu este in conformitate cu Legea nr. 677/2001. Informatiile privind datele cardului bancar (numar de card, data expirarii etc.) nu vor fi transferate sau stocate pe serverele noastre.

Nu am vandut, nu vindem si nu vom vinde niciodata datele tale catre terte parti. Oferim servicii care se bazeaza pe increderea clientilor si a potentialilor clienti, iar siguranta datelor personale este esentiala in acest proces.

Singurele entitati care au acces la datele utilizatorilor acestui site sunt agentiile sau furnizorii cu care colaboram in baza unor contracte ce contin clauze de confidentialitate, fara de care nu ne-am putea desfasura activitatea si, in cazuri exceptionale si doar pe baza unor cereri oficiale, institutiile publice care aplica legea in România.

Singurele date despre utilizatorii acestui site, la care terte parti au acces, sunt agregate și anonimizate – pe baza carora utilizatorii nu pot fi identificati.

WEDMAG se obliga sa respecte drepturile dumneavoastra conferite de Legea 677/2001, si sa inceteze prelucrarea datelor dumneavoastra personale daca utilizarea lor nu este in conformitate cu Legea nr. 677/2001. Informatiile privind datele cardului bancar (numar de card, data expirarii etc.) nu vor fi transferate sau stocate pe serverele noastre.

In cazul sistemului 3D Secure pentru plata cu carduri Visa sau MasterCard, datele legate de cardul dumneavoastra sunt introduse direct in sistemele Visa sau MasterCard, iar in cazul in care cardul dumneavoastra a fost emis de catre o banca certificata in sistemul 3D Secure, autorizarea tranzactiei se face doar dupa autentificarea dumneavoastra in acest sistem – introducerea unui cod/parola secreta stiuta numai de dumneavoastra, similar codului PIN la tranzactiile de la ATM.

Scopul nostru, in ceea ce priveste social media, este unul educational, iar noile reguli de protectie a datelor cu caracter personal (GDPR) fac parte din acest context. Prin urmare, iti promitem ca siguranta datelor tale este o prioritate pentru noi si ca folosim aceste date pentru unicul scop de a-ti oferi o experientă personalizata atat pe site-ul nostru, cat si pe platformele online pe care ne promovam produsele si serviciile (Facebook și Google).

Folosim datele tale, doar daca avem acordul tau, in mai multe feluri, in functie de natura lor. In tabelul de mai jos am detaliat toate tipurile de date pe care le colectam si cum le folosim ulterior:

Adresa de email

In cazul în care ne-ai furnizat adresa ta de email, o vom folosi pentru a-ti trimite emailuri de informare cu privire la produsele și serviciile noastre, dar si la articolele si resursele pe care le publicam periodic pe acest site;

Prenumele și Numele

In cazul in care ne-ai furnizat Prenumele și Numele tau, folosim aceste date pentru a personaliza email-urile pe care le primesti de la noi. Platforma pe care o folosim pentru email marketing (Mailchimp), ne permite personalizarea pe baza datelor furnizate de abonati; De asemenea, acolo unde e cazul, folosim aceste date pentru a încheia contractul care stabileste un acord comercial cu WEDMAG sau pentru facturare.

Numarul de telefon

In cazul in care ne-ai furnizat Numarul de Telefon, folosim aceste date pentru a te putea contacta rapid, in scopul informarii cu privire la modificarile de ultim moment.

Numele companiei

In cazul in care ne-ai furnizat numele companiei pentru care lucrezi, sau pe care o administrezi, folosim aceste date pentru a incheia contractul care stabileste un acord comercial cu WEDMAG sau pentru facturare.

Datele de facturare

In cazul in care ne-ai furnizat datele de facturare (CNP, CUI, Numarul de Inregistrare la Registrul Comertului, Adresa Sediului Firmei, Contul Bancar, Numele Bancii, Numele Reprezentantului Legal, Functia Reprezentantului Legal, Seria si Numarul Cartii de Identitate), folosim aceste date pentru a incheia contractul care stabileste un acord comercial cu WEDMAG sau pentru facturare;

Datele despre browser/IP/dispozitiv

In cazul in care ai fost de acord sa colectam detaliile despre Browser, IP, Dispozitiv, folosim aceste date pentru a determina cum folosesti site-ul nostru, scopul fiind sa facem schimbarile necesare pentru ca tu sa gasesti mai usor informatiile pe care le cauti; de asemenea, pentru ca folosim o platforma e-commerce adresa de IP ne poate ajuta in eventualitatea unor cazuri de frauda, daca institutiile responsabile vor solicita aceste date;

Concluzie

Am luat toate masurile tehnice pentru ca tu sa nu fii obligat(a) sa ne furnizezi niciun fel de date (totul e optional), dar e bine de stiut ca fara ele e posibil ca anumite parti din site sa nu functioneze corect, sa nu putem colabora, sau sa nu te putem anunta cu privire la serviciile noastre de care ai putea fi interesat(a).

Nu am vandut, nu vindem si nu vom vinde niciodata datele tale catre terte parti. Oferim servicii care se bazeaza pe increderea clientilor si a potentialilor clienti, iar siguranta datelor personale este esentiala in acest proces.

Singurele entitati care au acces la datele utilizatorilor acestui site sunt agentiile sau furnizorii cu care colaboram in baza unor contracte ce contin clauze de confidentialitate, fara de care nu ne-am putea desfasura activitatea si, in cazuri exceptionale si doar pe baza unor cereri oficiale, institutiile publice care aplica legea in România.

Singurele date despre utilizatorii acestui site, la care terte parti au acces, sunt agregate și anonimizate – pe baza carora utilizatorii nu pot fi identificati.

In cazul in care avem acordul tau (te-ai abonat la newsletter-ul WEDMAG), iti vom trimite, prin email, mesaje de marketing cu scopul de a te informa despre evenimentele pe care urmeaza sa le organizam, despre articolele nou-publicate pe acest site si despre articole utile publicate pe alte site-uri de pe internet.

Dezabonare de la newsletter

Te poti dezabona de la newsletter in orice moment, folosind una dintre metodele de mai jos:

 • Prin click pe link-ul de dezabonare din orice newsletter primit deja de la noi;
 • Prin trimiterea unui email către noi, in care sa soliciti dezabonarea.

In oricare dintre cele două situatii, ne vom asigura ca nu vei mai primi mesajele noastre de marketing prin email. Orice solicitare in acest sens va fi rezolvata in maximum 48h de la primire.

Desfasuram campanii de publicitate online pentru a te informa despre produsele si serviciile pe care le oferim si/sau despre articolele publicate pe acest site.

In acest context folosim două retele de publicitate – Facebook si Google, precum si mai multe tehnici de adresare a utilizatorilor in cadrul campaniilor –  pe baza datelor demografice (sex, varsta, repartizare geografica, proximitate), sau  a intereselor – aceste informatii fiind puse la dispozitia noastra de catre retelele amintite mai sus.

De multe ori, reclamele noastre, pe care le vezi pe alte site-uri, sunt afisate pe baza informatiilor pe care noi le avem despre tine (spre exemplu, cand vizitezi sau te inscrii pe pagina unui anumit eveniment de pe site-ul nostru, vei fi adresat apoi, pe Facebook sau în reteaua de parteneri Google, cu reclama la evenimentul respectiv sau la alte produse/servicii auxiliare).

WEDMAG nu colecteaza informatii despre cardurile de debit sau credit (numar, adresa, cod de securitate -CVV2, etc).

Iata care sunt drepturile tale in contextul colectarii si prelucrarii datelor.

 1. Dreptul de a fi informat cu privire la cum sunt colectate si folosite datele tale;
 2. Dreptul de a accesa datele pe care le avem despre tine;
 3. Dreptul de a cere rectificarea datelor pe care le avem despre tine;
 4. Dreptul de a solicita stergerea datelor pe care le avem despre tine;
 5. Dreptul de a solicita oprirea trimiterii de mesaje de marketing catre tine;
 6. Dreptul de a solicita trimiterea datelor tale personale catre tine sau catre un alt operator;
 7. Dreptul de a depune o plangere, cu referire la folosirea datelor tale, catre organele abilitate.

Drepturile de mai sus nu sunt absolute și există excepții. Pentru orice întrebări în acest context, te rugam sa ne trimiti un email accesand aceasta pagina

3. Copyright

Intregul continut al site-ului www.wedmag.ro – imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, scripturi, programe si alte date – este proprietatea WEDMAG si a furnizorilor sai si este aparat de Legea pentru protectia drepturilor de autor si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul WEDMAG a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.

4. Descrierea produselor

Produsele, anume taxa de participare suplimentara pentru a inscrie mai multe imagini in competitia “100 Fotografii de nunta” si serviciile de copywriting, sunt oferite dupa cum sunt prezentate si in limita stocului disponibil. Vizitatorii sunt de acord in mod expres ca folosirea acestui site si cumpararea produselor se face pe propriul risc. WEDMAG nu poate garanta disponibilitatea produselor prezentate. WEDMAG va informa consumatorul despre indisponibilitatea produselor, iar sumele pe care consumatorul le-a platit vor fi rambursate de catre WEDMAG in cel mai scurt timp, dar nu mai tarziu de 30 de zile, in cazul in care WEDMAG nu poate onora comanda. Imaginile sunt prezentate pe site cu titlu de exemplu. WEDMAG isi rezerva dreptul sa modifice descrierea produsului fara o notificare prealabila.

5. Preturi

Preturile prezentate sunt fara TVA, WEDMAG nefiind platitor de TVA. Produsul cumparat prin intermediul acestui site nu poate fi transferat. Pretul de achizitie prezentat pe factura va fi acelasi cu cel prezentat pe site la momentul achizitiei.

6. Livrarea produselor

WEDMAG isi rezerva dreptul sa efectueze validarea comenzilor inainte de onorarea lor prin contactarea telefonica a clientilor. Dupa achitarea pretului produselor si confirmarea de plata primiti dreptul de participare la evenimentul sau evenimentele alese.

Prin lansarea unei comenzi (electronic) prin intermediul magazinului online www.wedmag.ro/shop, cumparatorul este de acord cu forma de comunicare prin care vanzatorul isi desfasoara operatiunile (electronic sau telefonic).
O comanda este compusa din urmatoarele:
– bunuri sau servicii regasite in oferta magazinului online mai sus mentionat
– mentiuni clare cu privire la datele de facturare, livrare precum si alte mentiuni speciale (datele de facturare complete despre companie se introduc la Alte informatii/Order notes)
– specificatiile cumparatorului

Lansarea unei comenzi (electronic) nu presupune si confirmarea comenzii si a contractului.

Etapele complete sunt urmatoarele:
– inregistrarea unei comenzi – se va genera un numar unic automat pentru fiecare comanda inregistrata
– plata online prin procesatorii de plati online
– confirmarea unei comenzi se face dupa verificarea comenzii si a stocului produselor aflate in comanda. Aceasta confirmare se face doar de catre WEDMAG, telefonic sau electronic (e-mail)

Produsele aflate in oferta magazinului online www.wedmag.ro/shop se pot vinde numai in baza unei comenzi. Comanda se va procesa conform pasilor mai sus mentionati. O comanda neconfirmata nu presupune o rezervare a produselor. Comenzile vor fi onorate in ordinea cronologica in care au fost inregistrate in baza de date.

O comanda care contine produse afisate in site cu urmatorul status : OUT OF STOCK nu pot fi onorate in cazul in care pe acelasi produs a fost inregistrata o alta comanda inaintea ei din punct de vedere cronologic si ulterior confirmata, astfel stocul epuizandu-se.

7. Plata produselor

Plata produsului comandat conform acestor Termeni si Conditii se va efectua in avans online, prin intermediul cardului bancar. In cazul in care plata se face online, prin intermediul cardului de credit/debit, este necesar sa completati un formular corespunzator. Daca tranzactia prin card este reusita, urmatorul ecran va ofera informatiile relevante pentru comanda.

Valoarea produselor achizitionate de pe siteul www.wedmag.ro este nereturanabila.

8. Cookies

Acest site foloseste cookies

PORTALO CREATIVE GROUP SRL, prin site-ul www.wedmag.ro, foloseste diverse tehnologii (module de tip cookie) pentru a colecta, stoca si prelucra informatii atunci cand accesati acest site. Cookie (“browser cookie” sau “HTTP cookie”) este un fisier de mici dimensiuni, format din litere si numere, care este stocat pe orice terminal cu acces la internet (computer, telefon mobil, tableta etc.) si este instalat prin solicitara emisa de catre un web-server unui browser (ex: Internet Explorer, Chrome).”Cookie”-urile nu contin programe software, virusi sau spyware si nu poate accesa informatiile de pe hard drive-ul utilizatorului. Cookie-urile nu solicita informatii cu caracter personal si nu identifica personal utilizatorii de internet. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.

9. Litigii

Orice litigiu aparut in legatura cu utilizarea acestui serviciu va fi rezolvat pe cale amiabila. In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata romane. Fiind de acord cu acesti Termeni si Conditii, clientul isi asuma in totalitate aceste riscuri.

10. Trimiterea de materiale catre site-ul WEDMAG

In conditiile in care trimiteti catre site-ul wedmag.ro pentru publicare continut de orice natura, va exprimati acordul legat de urmatoarele:

 • Acordati site-ului o licenta neexclusiva, gratuita, nelimitata in timp si spatiu, pentru toate drepturile de autor asupra continutului in format text trimis spre publicare. Prin trimiterea materialului, intelegeti si sunteti de acord cu faptul ca transmiteti siteului un drept de autor neexclusiv si nelimitat in timp, dreptul de a publica, republica si mentine materialul in site, cata vreme exista siteul, precum si un drept neexclusiv şi nelimitat in timp de a publica, republica, traduce si utiliza materialul in orice alt site precum si orice fel de publicatie a detinatorului siteului;

 • Textele trimise catre WEDMAG trebuie sa fie originale si in exclusivitate – ele nu se pot regasi in aceeasi formulare nicaieri altundeva;

 • Intelegeti ca nu puteti ridica niciun fel de pretentii financiare sau de orice alta natura legate de prezenta pe site a informatiilor si materialelor transmise catre site si ca nu puteti ulterior retrage dreptul de publicare;

 • Garantati ca sunteti autorul continutului publicat sau ca aveti dreptul de a-l publica pe site. Garantati ca aveti atat acceptul mirilor cat si al fotografului care detine dreptul de autor pentru publicare;

 • Exonerati de raspundere site-ul cu privire la orice plangere facuta de terti cu privire la continutul trimis spre publicare de catre dumneavoastra si gazduit de site si veti fi tinut raspunzator fata de detinatorul siteului, terti indreptatiti si/sau autoritati cu privire la continutul trimis spre publicare;

 • WEDMAG isi rezerva dreptul de a corecta, modifica sau sterge continutul trimis spre publicare, fara informarea dumneavoastra;

 • Siteul aparţine SC PORTALO CREATIVE GROUP SRL si este protejat conform legislatiei in vigoare. Este interzisa utilizarea denumirii, marcii de catre orice terta persoana, in orice mod, fara un acord scris din partea detinatorului; Marcile WEDMAG, BEST OF WEDDINGS si 100 FOTOGRAFII DE NUNTA sunt marci apartinand SC PORTALO CREATIVE GROUP SRL, iar BEST OF WEDDINGS si 100 FOTOGRAFII DE NUNTA sunt reviste online

 • Intelegeti si sunteti de acord ca BEST OF WEDDINGS si 100 FOTOGRAFII DE NUNTA sunt reviste online si ca nimeni nu poate ridica vreo pretentie asupra formatului final al revistelor si nimeni in afara WEDMAG nu poate detine o copie digitala sau in print a revistelor, in tot sau in parte. Formatul revistelor, designul si aranjarea textului si imaginilor devin o compozitie derivata asupra careia WEDMAG detine dreptul de copyright in exclusivitate
 • Intelegeti si sunteti de acord ca tertii furnizori sunt responsabili cu privire la imaginile sau detaliile furnizate si ca le veti adresa lor orice fel de plangere care vizeaza continutul furnizat de acestia.

Solicitari

Daca te-ai abonat la Newsletter-ul nostru te poti dezabonaba folosind linkul de “Unsubscribe” din mailurile pe care le primesti de la noi sau ne poti scrie direct folosind butonul de mai jos.

Daca ne-ai scris folosind vreunul dintre formularele noastre de contact, am pastrat Numele, Prenumele si Adresa ta de e-mail. Folosind butonul de mai jos ne poti scrie si solicita sa iti stergem datele pe care le stocam.