Se apropie The Wedding Market 2018! 

Iata ca a sosit momentul sa anuntam editia IV a The Wedding Market – un targ de nunta…altfel. Va propun sa uitam in ziua de 6 mai de targurile de nunta clasice si sa imbratisam conceptul celor de la The Wedding House – probabil cea mai country-chic locatie de nunta din Romania.

Se anunta o atmosfera relaxanta, cu multe luminite in copaci, limonada rece, muzica buna, mancare delicioasa, o atmosfera de “festival” am putea spune!

Un “garden-party” modelat dupa ideile unor oameni creativi care promit ca vor reuni “cei mai buni profesioniști din domeniul evenimentelor și vor oferi viitorilor miri o multitudine de idei fresh”. De neratat, asa-i?

the wedding market 2018

Lista este inca deschisa, dar nu pentru mult timp. Doar pana pe 31 martie va puteti inscrie pe site-ul The Wedding Market asta daca doriti sa fiti expozanti la editia a4-a a targului de nunta.

Nu vrem sa va dezvaluim prea multe, veti afla totul pe 6 mai intre orele 12 si 19.

Poti fi VIB (Very Important Bride) – dar cum?

Afla ca primele doua ore ale evenimentului sunt dedicate mirilor ce isi vor face nunta la The Wedding House si unui public format din viitoare mirese si miri de pretutindeni. Acum ca stii cum poti fi si tu VIB, grabeste-te, sunt cam 300 de locuri disponibile!

Pune mana pe un bilet de aici!

the wedding market 2018

Dupa ora 14 accesul este liber oricui vrea sa se bucure de o zi relaxanta, in compania celor mai creativi oameni din domeniul nuntilor din Romania! Fotografii de la Deer’s Photography, floristii Jolie Joie Flowers, bucatarii de la Bacania Veche si specialistii in inghetata de la Delicii Gelato sunt doar cativa din tot cei ce vor fi prezenti.

Evident ca WEDMAG nu poate rata oportunitatea, asa ca ne veti gasi si anul acesta ca parteneri ai targului dand tarcoale si notand ce se petrece p-acolo!

the wedding market 2018