Alegerea inelului de logodnă 

Dacă aţi hotărât să vă cereţi partenera în căsătorie, dincolo de iubirea nemărginită, de o declaraţie de dragoste emoţionantă şi de o ocazie perfectă, aveţi nevoie şi de un model de inel de logodnă din aur.

În ceea ce priveşte primele sarcini aţi putea găsi cu uşurinţă rezolvarea. Inelul, însă, s-ar putea să vă dea ceva mai multe bătăi de cap. Trebuie să vă gândiţi la model, la piatra prețioasă, la materialul din care este realizat… însă aspectul cel mai dificil este să îl achiziționați cu mărimea potrivită pentru inelarul norocoasei ce îl va purta.

Ar fi cu totul neplăcut ca surpriza unui moment atât de special să fie stricată de un inel prea mic sau prea mare. De aceea, în continuare veţi găsi câteva trucuri care să vă ajute să alegeţi un inel de logodnă din aur potrivit.

Luaţi mărimea unuia dintre inelele iubitei!

În situația în care persoana iubită mai are şi alte inele pe care le poartă pe inelar, sunteţi un caz fericit. Prima şi cea mai simplă metoda pe care o puteţi folosi pentru a descoperi mărimea inelului de logodnă este să împrumutaţi unul dintre acestea.

măsură inel de logodnă

Apoi, îl luați la bijutier atunci când vreţi să comandaţi inelul de logodnă. Dacă nu puteţi să-l păstraţi prea mult timp, de teamă ca „furtul” să nu fie descoperit, mergeţi repede la primul bijutier care vă iese în cale şi rugaţi-l să vi-l măsoare, după care îl puneţi la loc.

Folosiţi o lumânare conică!

În cazul în care nu aveţi cum să plecaţi cu inelul din casă, puteţi să utilizaţi o lumânare conică pentru a afla mărimea. Nu trebuie decât să puneţi inelul pe lumânare până în punctul în care acesta lasă urme. După aceea, veţi folosi lumânarea pentru a afla ce mărime trebuie să aibă inelul de logodnă din aur potrivit.

Utilizaţi un document pentru măsurători!

Dacă nu vreţi să mai faceţi un drum la bijutier cu inelul „sustras”, puteţi folosi un document special pentru măsurători, pe care îl descărcaţi de pe internet. Listaţi documentul şi plasaţi inelul pe diferite mărimi, până când consideraţi că se potriveşte cel mai bine (conturul trebuie să se mai vadă, dar să fie exact pe marginea inelului).

măsură inel de logodnă

Măsuraţi inelarul când partenera doarme!

Dar ce vă faceţi dacă iubita nu are un alt inel pe care să-l poarte pe inelar? În căutarea unor inele de logodna din aur perfecte, bărbaţii au găsit şi alte metode ingenioase pentru a afla mărimea bijuteriei.

măsură inel de logodnă

Astfel, veţi fi surprinşi să descoperiţi că puteţi afla acest lucru chiar şi atunci când iubita doarme. Nu aveţi nevoie decât de o aţă pe care să o înfăşuraţi în jurul inelarului, cu care mai apoi puteţi merge la bijutier.

Cea mai bună prietenă a iubitei este un ajutor de nădejde!

Nici una dintre variantele de mai sus nu a funcţionat? Nu fiți descurajaţi. Există o persoană care, cu siguranţă, ştie totul despre viitoarea dumneavoastră soţie: prietena ei cea mai bună. Aceasta poate afla mărimea inelului fără să dea de bănuit şi va fi bucuroasă să vă dea o mână de ajutor.

măsură inel de logodnă

Ce soluţii există dacă aţi luat un inel nepotrivit?

În ipostaza în care totuşi veţi constata că inelul pe care l-aţi cumpărat nu este potrivit, nu este un capăt de lume. Soluţii există. Îl puteţi returna, dacă termenul vă permite, sau îl puteţi modifica.

În această situaţie este bine să cumpăraţi inelul de la un producător, nu de la un intermediar, pentru a putea beneficia de acest serviciu. În plus, ar fi bine de ştiut faptul că în momentul în care inelul este între două mărimi, indicat este să optaţi pentru dimensiunea mai mare.

E-ring simplitate, eleganță și rafinament transpuse în inele de logodnă splendide

Sunteți în căutarea unor inele din aur ieftine, dar deosebit de frumoase? În cadrul magazinului online E-ring aveţi de unde alege!

Dincolo de raportul excelent calitate-preţ, la E-ring veţi găsi modele de inele deosebite, lucrate cu atenţie de bijutieri profesionişti. Mai mult, dacă inelul de logodnă pe care îl căutaţi pentru iubită nu se află în oferta magazinului, există posibilitatea ca acesta să fie realizat pe comandă, în mai puţin de trei săptămâni. Fiecare inel este însoţit de un certificat de calitate şi de o garanţie de 24 de luni.

E-ring este un brand de bijuterii cu tradiţie, ce își bucură clienţii de mai bine de 12 ani cu inele de logodnă deosebite, la preţuri fără concurenţă. Modelele sunt variate, aşa că veţi avea de unde alege un inel de logodnă din aur aşa cum visaţi!

***

Citește noul număr BEST OF WEDDINGS 2019!