Rochia de mireasă perfectă

Planificarea în detaliu a unei nunți necesită răbdare și extrem de multă atenție. Elemente precum muzica, restaurantul sau meniul sunt, de regulă, lăsate în seama organizatorilor, protagoniștii având oricum suficient de multe sarcini de rezolvat.

Cea mai dificilă etapă este cea a găsirii rochiei de mireasă perfecte. De ce? Pentru că aceasta trebuie să evidențieze cu delicatețe formele feminine ale viitoarei mirese, să se potrivească tematicii, să emane eleganță și să asigure o apariție spectaculoasă.

Numărul mare de rochii de mireasă superbe, disponibile atât în magazinele fizice, cât și în cele online, alături de timpul care trece foarte repede, pot genera numeroase sentimente neplăcute. Specialiștii recomandă ca procesul de selecție să înceapă cu cel puțin 6 luni înaintea marelui eveniment, iar probarea să se rezume doar la modele care se pretează tipului de siluetă.

Căutarea rochiei de mireasă este o experiență unică

Tendința multor persoane este de a afirma că doar nunta este un moment unic, dar nu este așa. Însuși procesul de găsire a unei rochii de mireasă potrivite este deosebit, astfel că trebuie privit cu relaxare și optimism.

Viitoarea mireasă trebuie să înceapă căutarea din timp, să probeze mai multe modele de rochii și să se oprească doar asupra celui care o va face să radieze de fericire. Desigur, la probe va fi însoțită de cele mai dragi persoane însă, oricât de importantă ar fi părerea acestora, alegerea finală trebuie să îi aparțină în totalitate ei.

rochii de mireasă Vera Sposa

De asemenea, în alegere un rol deosebit îl are și prețul. În cazul în care prețul rochiei de mireasă ideale se dovedește a fi cu puțin peste bugetul stabilit, acest lucru nu ar trebui să reprezinte un impediment. În fond, nunta este un eveniment unic, ce va fi purtat în minte și în suflet toată viața, iar mireasa trebuie să se simtă cu adevărat specială!

Tipul siluetei este important în alegerea unei rochii de mireasă

Atât în magazinele fizice, cât și în cele online, sunt prezente nenumărate modele de rochii de mireasă deosebite. Mai lungi sau mai scurte, de un alb pur sau într-o dramatică nuanță ivory, acestea pot face ca procesul de selecție să se întindă pe o perioadă destul de mare de timp.

Pentru asigurarea unei apariții de neuitat, este important ca rochia să fie aleasă în funcție de siluetă. De exemplu, femeile cu silueta clepsidră pot opta fie pentru o rochie de mireasă stil sirenă, fie pentru un model clasic, cu accent pe zona delicată a taliei. Corpul în formă de măr este avantajat de rochiile de mireasă cu talie înaltă, cel în formă de pară arată spectaculos în modele A-line sau stil prințesă cu talie înaltă, iar cel în formă de căpșună va primi toate privirile admirative dacă va opta pentru rochii de mireasă fluide în partea de jos, cu mâneci mulate.

rochii de mireasă Vera Sposa

Înălțimea contează și ea atunci când este vorba de alegerea ținutei perfecte. Astfel, femeile înalte ar fi ideal să opteze pentru rochii de mireasă cât mai simple, nu foarte bogate în partea superioară, și să evite mânecile bufante și decolteul în formă de V. Mignonele arată splendid în modele de rochii stil Empire, A-line și sirenă cu decolteu în V, dar trebuie să evite fustele prea voluminoase și bretelele foarte groase.

Vera Sposa – un altfel de magazin de rochii de mireasă

Căutarea unui magazin de rochii de mireasă în București se poate dovedi obositoare. Femeile care știu însă ce își doresc nu vor întâmpina probleme, putând tria destul de repede magazinele în funcție de calitatea produselor și, desigur, de preferințele în materie de designeri.

Magazinul Vera Sposa este locul perfect pentru cea mai sensibilă alegere din viața unei femei. Pe vera-sposa.ro se găsește o selecție de rochii de mireasă splendide, create de designeri renumiți la nivel mondial, cum ar fi: Galia Lahav, Rosa Clara, San Patrick, Demetrios etc.

Rochiile de mireasă de la Vera Sposa sunt fine expresii ale rafinamentului și eleganței. Modelele impresionează prin croiul versatil, liniile ireproșabile, materialele de înaltă calitate și ornamentele delicate, fiind adevărate opere de artă în ochii tuturor.

Viitoarele mirese pot descoperi rochiile pe site-ul de prezentare Vera Sposa și le pot proba în showroom-ul din București. Consultanți cu vastă experiență vă așteaptă în magazin pentru a vă oferi cele mai bune recomandări și a vă ajuta în atingerea țelului – găsirea rochiei de mireasă perfecte!

***

Citește noul număr BEST OF WEDDINGS 2019!