Classic Blue – 10 idei de la furnizori români

Nunta se apropie și încă nu ți-ai ales culorile? Nu ai idee ce elemente de decor vei folosi și nici furnizorii nu i-ai ales? Nu intra în panică! Cu atât de mulți furnizori talentați și cu viziune pe care suntem norocoși să îi avem chiar în România, o nuntă tematică este floare „albastră” la ureche. Nu ne crezi?! Noi spunem să te convingi din exemplele care urmează și, mai mult, să arunci o privire pe rețelele lor de socializare. Ai ce să vezi, pe cuvânt!

Dacă nu urmărești deja contul WEDMAG, află că este locul în care poți identifica ușor furnizori pentru nunta ta. Zi de zi cautăm să îți livrăm doar inspirație de calitate de la cei mai buni furnizori de nuntă din România.

Dacă ești furnizor de nuntă, menționează-ne în postările tale. Astfel sunt șanse mari ca postările tale să ajungă inspirație pentru viitoarele mirese. 

Indiferent că ți-ai propus sau nu să incluzi în tematica nunții tale accente de albastru clasic – culoarea cu care PANTONE ne-a cam surprins – noi ți-am pregătit o selecție de detalii minunat realizate de furnizori din domeniul nunților care să te inspire.

https://www.instagram.com/p/B5q6iiog1Bv/?utm_source=ig_web_copy_link

1. Invitațiile de nuntă

Sunt detaliile care îți oferă spațiu nelimitat de creație. Culori, combinații de texturi și diverse stiluri de print pot fi utilizate astfel încât invitația să fie una pe care te simți bine să o oferi. În plus, dacă ai deja o tematică, aceasta este primul element pe care poți să îl personalizezi după bunul plac. Să fie albastru oare?! :)

https://www.instagram.com/p/B2O9egCIHUf/?utm_source=ig_web_copy_link

 

2. Ținuta mirelui

Fără glumă, este la fel de importantă ca și rochia ta. Singura diferență este că poate fi orice culoare. Pe lângă culoare, mai este și un alt avantaj: ținutele made to measure realizate special pentru el îi permit mirelui să fie original și comod în ziua nunții.

https://www.instagram.com/p/BgvcNrhhBLo/?utm_source=ig_web_copy_link

Sarto Bespoke – vezi pagina de prezentare pe WEDMAG

 

3. Ambalajul mărturiilor

Deși contează mult ce e în interior (ciocolată de-li-cioa-săăă), exteriorul poate să poarte semnătura evenimentului vostru. Grafică personalizată sau un detaliu colorat este mereu o opțiune pentru mărturii.

https://www.instagram.com/p/B0DSePvo4FH/?utm_source=ig_web_copy_link

Chocolate Delice – furnizor WEDMAG

4. Fețele de masă în ton cu florile

Combinațiile colorate sunt favoritele noastre, mai ales atunci când sala în care vei avea nunta îți permite să îndrăznești. Fețele de masă sunt detaliile care  pot schimba în totalitate o sală care la prima vedere nu îți dă mari speranțe.

https://www.instagram.com/p/B4Mb_hnpVEF/?utm_source=ig_web_copy_link

5. Pantofii de mireasă

Cine spune că și pantofii de mireasă trebuie să fie albi?

https://www.instagram.com/p/ByVQfBbCMo8/

6. Tortul 

O operă de artă? Cam asta iese când Les Pivoines intră în acțiune. Textură, culoare, decorațiuni? Tot ce vrei!

https://www.instagram.com/p/BsksfWZFOxc/?utm_source=ig_web_copy_link

8. Mărturii în miniatură

Mici și simpatice, aceste sticluțe sunt ideale pentru a fi păstrate ca amintire. Bineînțeles, personalizate și ele după cum vă spune inima!

https://www.instagram.com/p/B1u8sJTotc8/?utm_source=ig_web_copy_link

9. Florile

Te poți bucura de flori multicolore și să ai doar câteva accente de albastru. După cum poate știi, sunt mult mai puține variante din care să alegi atunci când este vorba de flori albastre.

https://www.instagram.com/p/B4MZr1mpEL9/?utm_source=ig_web_copy_link

10. Locația

Nu uita! Doar anumite locații îți permit din punct de vedere vizual să utilizezi culori tari, iar albastrul, cu siguranță, este!

https://www.instagram.com/p/BuEJz-ag45y/?utm_source=ig_web_copy_link

Dacă vrei să devii furnizor recomandat WEDMAG, scrie-ne pe adresa redacției, partener@wedmag.ro

***

Citește noul număr BEST OF WEDDINGS 2019!