Un editorial de Irina Groza pentru Best of Weddings 2018

Niciodata nuntile nu au fost mai frumoase. Oricat de ciudate si de dificile ne-ar parea uneori vremurile pe care le traim, trebuie sa recunoastem ca ne lasa sa ne indeplinim niste vise care, in urma cu nu foarte multi ani, erau de neatins.

Candva trebuia sa faci nunta asa cum facea toata lumea. Si chiar daca aveai vreo pornire sa faci ceva altfel, iti dadeai repede seama ca nu existau furnizorii, serviciile, materialele, interesul etc. Erau doar cateva variante pentru orice (haine, aranjamente florale, meniu,invitatii, muzica), iar asta, sa recunoastem, facea ca alegerile sa fie o treaba cat se poate de simpla si de rapida. Cheltuielile erau mai mici, fara indoiala, iar organizarea era la indemana oricui. Poate, intr-un final, nimic nu iti placea cu adevarat si nu era pe gustul tau. Poate nu scapai mult timp de senzatia de compromis si nepotrivire pe care ti-o dadea fiecare alegere in parte. Dar oricine iti spunea “eh, asa e la nunta, tu ce ai vrea?” si tu nu mai puteai raspunde decat in gand.

Intamplarea, fericita as zice, face sa ne bucuram de un prezent in care exista o efervescenta creatoare fara precedent. De la ideea de “nunta asa cum face toata lumea” s-a ajuns, in doar cativa ani, la ideea de “nunta cum nu a mai facut nimeni”. [CITESTE CONTINUAREA IN REVISTA]

Vezi aici arhiva revistei.