Targul de nunta Ghid Mariaj Iasi 2018 a avut loc in acest weekend si a reunit furnizori de nunta care au prezentat si ofertat serviciile in tendintele anului. Viitoarele mirese si viitorii miri au avut ocazia de a se intalni cu profesionisti din domeniul nuntilor, alaturi de care pot incepe organizarea propriului eveniment.

Un astfel de targ nu trebuie sa iasa din radarul unei viitoare mirese, intrucat aici se pot stabili conexiuni cu oamenii alaturi de care iti doresti sa lucrezi, dar mai ales poti beneficia de reduceri speciale pentru anumite servicii sau produse pentru nunta ta. Nu uita sa fii atenta la toate detaliile si sa asculti sfaturile furnizorilor de nunta din Romania. WEDMAG aduce vestile bune, tu trebuie doar sa iti faci timp sa vizitezi standurile brandurilor favorite.

Nu este usor sa iti alegi rochia de mireasa, costumul de mire, aranjamentele florale, verighetele sau sala de eveniment, dar cu siguranta la Targul de nunta Ghid Mariaj ai putut gasi inspiratia necesara.

Cu ajutorul lui Geanin Abdulan, fotograf profesionist de nunta si corespondent WEDMAG, am reusit sa va aratam cateva din brandurile prezente la Targul de nunta Ghid Mariaj editia 2018.

Party Sound – DJ Iasi

Le Gaga Ballroom – sala de evenimente Iasi

Papilio – aranjamente florale din hartie Iasi

Natalia Vasiliev – rochii de mireasa Iasi

Motel Bucium – locatie nunta Iasi

Claudiu Ungureanu – costume mire si rochii de mireasa Iasi

Darlington – aranjamente florale nunti Iasi

furnizori nunta