Cigar corner vintage

Cigar cornerul a devenit tot mai îndrăgit pe la nunțile la care a fost prezent. Spre deliciul amatorilor de trabucuri și o băutură potrivită alături, acesta a făcut ca pauzele de socializare să fie mai interesante iar colțul amenajat în stil vintage să fie și 100% instagrmabil. Și după cum era de așteptat, anul 2020 se arată a fi unul cu evenimente mai mici, acolo unde contextul permite. Astfel, Cigar Bar Evenimente, partener WEDMAG, a dorit să se adapteze contextului. Iată cum văd ei lucrurile:

Pentru cei care au programată nunta sau botezul anul acesta, cu siguranță, acestea se află printre cele mai așteptate momente. De aceea și organizarea trebuie să fie impecabilă. Cu toate că traversăm o perioada incertă în ceea ce privește evenimentele, acest lucru poate fi și un moment de respiro sau liniște în care îți poți contracta viitoarele servicii pentru eveniment.

Anul trecut am discutat despre cigar bar-ul cu tematică vintage într-un articol pe WEDMAG, prezentând în detaliu ce reprezintă și care este impactul unui astfel de bar în cadrul nunții.

cigar bar evenimente

Modul în care privim acum evenimentele s-a schimbat, însă au și nunțile restrânse avantajele lor.

O nuntă cu invitați mai puțini se poate transforma imediat într-un eveniment intim, mult mai personal și de ce nu, chiar shaby chic. Dacă te afli în această situație și intenționezi să-ți organizezi evenimentul anul acesta, avem și o propunere în cazul în care îți surâde ideea unui bar tematic cu trabucuri. Acel altceva care a făcut furori cu fiecare ocazie, însă într-o variantă de dimensiuni mai reduse. Stilul inconfundabil și decorul rămân la fel!

Chiar dacă pare, amenajarea unui cigar bar de calitate nu este mereu simplă. Iată câteva aspecte de care să ți cont:

Amplasarea Cigar Corner-ului

Bineînțeles, zona outdoor este cea mai potrivită. Totuși, nu excludem nici zonele indoor dacă spațiul nu permite altfel. Dacă va gândiți la spațiul necesar pentru un astfel de bar, nimic mai simplu. Având dimensiuni reduse, acesta se poate strecura absolut oriunde și prin acest fel se pot delecta și domnii cu un trabuc și un pahar de coniac.

bar trabucuri

Humidoarele profesionale, un must!

Se impune stocarea trabucurilor la o anumită umiditate, 60-70%. Altfel, trabucurile devin fân uscat. Humidoarele au rolul de a păstra umiditatea necesară. Din acest motiv, la evenimentele pe care le avem mergem doar cu humidoare profesionale în dotare, de diferite dimensiuni și capacități de depozitare. Succesul a fost asigurat de fiecare dată.

cigar corner evenimente

Stabilirea necesarului de trabucuri și a băuturilor care le vor însoți

Un Cigar Corner pentru un eveniment cu 50 de persoane ar trebui să conțină:

  • aproximativ 20 de trabucuri;
  • 2 sticle de coniac.

În cazul nostru, pachete se stabilesc împreună și de comun acord, în funcție de numărul de persoane. Bineînțeles, aceste cifre pot să fie diferite în funcție de ceea ce doriți să le oferiți invitaților. Până la urmă, acesta este și scopul consultanței. Să vă ajute să identificați mult mai ușor necesitățile.

cigar corner nunta

Pentru un cigar corner de calitate recomandăm

  • alegerea unor trabucuri de calitate cel puțin medie, nicidecum acele țigări cu arome diverse întrucât acelea nu au nimic în comun cu un trabuc în adevăratul sens al cuvântului.
  • dacă doreșți să ai într-o mână un trabuc și în cealaltă o băutură, alege negreșit coniac (VS, VSOP sau chiar XO). Nu vei da greș.
  • se poate merge și pe rom (black sau gold) sau se poate opta pentru câteva tipuri de whiskey (single malt, irish, bourbon sau blended).

decor cigar corner vintage

Noi, cei de la Cigar Bar Evenimente, alegem să nu facem lucrurile cu jumătate de măsură. Așa că, pe lângă trabucurile și băutura aleasă, venim la pachet cu toate detaliile care fac un cigar corner să fie remarcat chiar și de cei mai pretențioși invitați:

  • humidoare profesionale
  • chibrituri pentru aprins trabucuri
  • scrumiere
  • cuttere (stil “ghilotină”)
  • recuzită, de la obiecte de decorațiune vintage la piese de mobilier.

Alegerea decorului

Fiecare nuntă poate avea “semnătura sa”, iar noi îți punem la dispoziție obiecte unice de decor și mobilier vintage care vor personaliza Cigar-Bar-ul pentru care optezi.

bar specializat nunta

Pentru un eveniment cu un număr de peste 50-60 de persoane se pretează amenajarea unui Cigar Bar de dimensiuni mari care vine la pachet cu mai multe humidoare profesionale având capacitate de depozitare de peste 1000 trabucuri și care are spațiul necesar în vederea găzduirii unui număr mai mare de sticle de coniac și/sau rom, whiskey.

Pentru evenimentele restrânse (sub 50 de persoane) sau acolo unde spațiul nu este atât de permisiv, propunem amenajarea unui Cigar Corner sau a unui Bicycle Cigar Corner, oricare dintre ele venind însoțit de câte un humidor profesional unde se pot păstra până la 50 trabucuri și aranjament care poate deservi unui număr de pană la max 3 sticle de coniac și/sau rom, whiskey.

Astfel, Cigar Corner-ul îți poate transforma eveimentul într-o petrecere de senzație!

[mc4wp_form id=”10653″]