wedmag plus

Despre VINTAGE CIGAR BAR

Vintage Cigar Bar sau Vintage Cigar Corner reprezinta un spatiu amenajat cu tematica vintage, dedicat evenimentelor private & corporate (nunti, botezuri, aniversari, petreceri tematice, petreceri de firma, lansari de produse, etc), alcatuit dintr-o varietate de obiecte de decoratiune vechi, alaturi de trabucuri si bauturi fine.  

Cigar Bar-ul  este compus din obiecte de decoratiuni vintage, piese de mobilier vintage si humidoare profesionale pentru stocarea adecvata a trabucurilor.

Testimoniale

Am ales sa avem la nunta noastra un Vintage Cigar Bar, si a fost o decizie extrem de buna! Toti invitatii au fost incantati, stocul a fost epuizat pana la final, toata lumea a facut poze (pentru ca aranjamentul a fost inedit)! Iar echipa a fost minunata, am colaborat foarte usor, prompti si relaxati! Ati creat o experienta pentru noi si va multumim!!!
Monica Preda
Comunicare excelenta, mult profesionalism, customer experience si servicii care au depasit asteptarile. Cigar barul a aratat senzational, regret putin ca nu am ales un pachet care sa includa si bauturi, dar a fost un real punct de atractie pentru invitati, si s-a incadrat perfect in tema evenimentului meu, Havana Wedding. Felicitari si mult succes in continuare.
Andrei Avra
Prezenta dvs la nunta noastra a avut un plus de eleganta prin modul in care v-ati prezentat serviciile si prin atitudinea adoptata! Va multumim pentru seriozitatea si profesionalismul de care ati dat dovada! In rest totul este ok. Multumesc!
Andrei Georgescu

Contact VINTAGE CIGAR BAR

Visit Project
Client: Vintage Cigar Bar
Location: Bucuresti