Stăpânirea unui stil fără efort și autentic este o artă

Pentru orice femeie stilul cu rafinament, încredere, echilibru, cu o individualitate de neegalat poate dura pentru a atinge perfecțiunea. Este nevoie de o atingere delicată pentru a crea un aspect care nu este exagerat, nici prea blând și cu un aer proaspăt pentru a fi considerat un look modern.

Găsirea acelor accesorii perfect potrivite stilului tău poate fi dificil. Cu toate acestea, întotdeauna acele piese neașteptate, care atrag, oferă mireselor moderne un stil proaspăt, neconvențional.

Înțelegând nevoia mireselor contemporane care își fac propriile reguli, colecțiile Daphne Bridal de accesorii de păr, cercei, coliere sunt concepute pentru a se potrivi perfect cu toate ocaziile, indiferent de stilul tău.
perle daphne bridal cercei daphne bridal

În acest articol, am dezvăluit piesele Daphne preferate din ultimele colecții, cu sfaturi pentru look-ul nunții tale:

Perlele

Frumusețea fascinantă a mării și texturile ei, au conturat stilul miresei intuitive. Miresele care îmbracă forme simple, texturi naturale și tonuri neutre vor gravita spre piesele din perle de apă dulce sau de cultură.
colier perle

Perfecte pentru miresele care doresc să poarte o rochie de mătase cu forme fluide sau o rochie minimalistă, sunt perlele Swarovski sau baroque. Poți completa look-ul plin de simplitate, adăugând un element neașteptat. Lasă-ți părul într-un aspect lejer și poartă un voal perlat pentru ceremonie sau un accesoriu prins ușor în păr și un voal simplu. Vino seara la recepție, purtând fie cercei cu bucle texturate libere pentru un look modern, fie lasă doar accesoriul de păr pe care l-ai purtat la ceremonie, fie poartă doar un colier din perle. Pentru aceste podoabe ar trebui un make-up discret și buze nude.
colier perle

ghid de stil daphne

Accente botanice

Accesoriile florale sunt o încântare naturală efemeră, care creează o dispoziție de romantism poetic. Accentele botanice clasice pentru nuntă, adaugă o notă de atemporalitate look-ului sau fac aluzie la un set-up de nuntă în grădină.
Concepute pentru rochiile din țesături diafane sau cu tulle moale, pentru a completa esența eterică, a acestor piese. Păstrați un aer de subtilitate, elegant și nu exagerați cu aspectul, optând pentru a face stilul cu un singur accesoriu. Pentru ca înclinația sa fie mai modernă, optează pentru o pereche de cercei.

ghid de stil daphne

Strălucirea cristalelor

Dacă îți dorești accente textuale bogate și strălucitoare alege o abordare modernă a accesorizării, care să compenseze o rochie simplă sau pe corp, alegând cercei sau un accesoriu de păr cu cristale.

ghid de stil daphne ghid de stil daphne

Când luați în considerare stilul, lăsați-vă să vă ghideze propria intuiție și investiți în tipul de accesoriu pe care il veți cumpăra. Investește în muncă artizanală, caută magia, rafinează-ți viziunea estetică și caută autenticitatea.