WEDMAG Premium

Despre DAPHNE BRIDAL HEADPIECES

Daphne Exclusive Bridal Headpieces, accesorii pentru mirese moderne & stylish, realizate manual cu un dram de romantism.

Accesoriile Daphne sunt unice, lucrate manual din cele mai bune materiale, cu un aspect elegant și proaspăt, combinând simplitatea modernă cu detaliile complexe inspirate din natură.

Daphne Exclusive Bridal Headpieces, for modern & stylish brides, made to measure evening headpieces.

Daphne accessories are handmade and unique. They are made with the best materials and a touch of fresh look and elengant, combining modern simplicity with intricate details inspired by nature.

Produse recomandate

Scrie-i lui DAPHNE BRIDAL HEADPIECES

    Despre DAPHNE Bridal Pieces în WEDMAG

    accesorii daphne

    Tot ce trebuie să știi atunci când îți alegi accesoriul de păr pentru nuntă

    Dacă te afli în acel moment al organizării nunții în care te-ai cam prins câte decizii ai de făcut, îți dai seama că până și un detaliu precum accesoriul de păr poate să îți ridice o serie de dileme și întrebări. „Cum asortez accesoriul cu rochia? Îmi fac coafura în funcție de accesoriu? Se poate personaliza?„ – sunt doar câteva întrebări care s-ar putea să fie și în mintea ta. Așadar, ne-am gândit să îți venim în ajutor cu un articol în care Daphne Bridal Headpieces oferă informații din experiența ei, un articol care să te ajute să înțelegi mai bine care ar fi cea mai potrivită variantă pentru tine.