Dacă te afli în acel moment al organizării nunții în care te-ai cam prins câte decizii ai de făcut, îți dai seama că până și un detaliu precum accesoriul de păr poate să îți ridice o serie de dileme și întrebări. „Cum asortez accesoriul cu rochia? Îmi fac coafura în funcție de accesoriu? Se poate personaliza?„ – sunt doar câteva întrebări care s-ar putea să fie și în mintea ta. Așadar, ne-am gândit să îți venim în ajutor cu un articol în care Daphne Bridal Headpieces oferă informații din experiența ei, un articol care să te ajute să înțelegi mai bine care ar fi cea mai potrivită variantă pentru tine.

Accesoriile de nuntă, la fel ca rochia, ar trebui să reflecte perfect stilul unic și frumusețea. Dacă ți-ai ales rochia de mireasă și te-ai hotărât și în privința aranjării părului, este momentul să alegi și accesoriul de păr. O altă varintă ar fi să îți alegi accesoriul, iar aranjarea părului să o faci în funcție de accesoriu.

Timpul de realizare al unui accesoriu deja existent din colecțiile Daphne este între 7-14 zile, iar pentru comenzile personalizare între 15-30 zile.

Accesorii de păr Daphne

Atunci când alegi accesoriul, acesta trebuie să transmită aceeași notă pe care o transmite și rochia, fie prin potrivirea aplicațiilor folosite în rochie cu materialele din care este realizat accesoriul, fie prin poziționarea lui în păr, astfel încat să se păstreze stilul rochiei și să aducă mai multă strălucire look-lui. Să porți un accesoriu de păr trebuie să te reprezinte și să vină ca o completare a look-ului bridal pe care l-ai ales.

Accesorii de păr Daphne

Stilurile pe care Daphne Bridal le propune sunt variate, de la accesorii pentru păr boeme sau clasice, la linii minimaliste sau cercei boho chic.

Uneori, alegerea accesoriilor poate să devină mai complicată, de aceea Daphne oferă consultanță gratuită tuturor mireselor care au nevoie de ajutor în a lua decizia corectă.

accesorii par nunta Daphne

Dacă nu ți-ai găsit accesoriul potrivit, Daphne îți oferă ocazia nu doar să faci modificări la accesoriile existente, ci să îți creezi chiar propriul accesoriu, de la alegerea liniei până la folosirea materialelor din care o să fie realizat. Bineînteles că, sugestiile și propunerile nu vor lipsi, astfel încât rezultatul final sa fie unul minunat.

După ce ți-ai ales accesoriul, pasul următor este să fie realizată o probă de coafură cu accesoriul. Așa cum trebuie să treci prin mai multe probe pentru realizare unei rochii custom, același lucru ar trebui făcut și pentru coafură și potrivirea accesoriul de păr sau make-up. Este mult mai relaxant să știi deja că o să arăți exact așa cum ți-ai dorit în ziua nunții, decât să fie o surpriză pentru tine chiar atunci. Mai bine păstrezi surpriza pentru invitați.

accesorii par

În urma probei pot fi făcute modificări la dimensiune si prindere.

Accesoriile Daphne sunt ușor de purtat. Fiind ușoare, atât piesele mici cât și cele complexe precum headband-urile, pot fi prinse cu agrafe, fiind prevazute în capete cu bucle ascunse pentru prindere. Comb-urile sunt prevăzute cu pieptăn care se fixează foarte bine în păr, dar poate fi scos la cerere, dacă nu este nevoie de el. De asemenea, la cerere oricarui accesoriu i se poate atașa pieptăn, dacă ajută mai mult la poziționarea lui.

accesorii daphne

Accesoriile de păr Daphne sunt unice, realizate cu mare dragoste și grijă din cele mai bune materiale, cu un aspect elegant și proaspăt, combinând simplitatea modernă cu detalii complicate inspirate din natură.

Ne dorim ca un accesoriu Daphne să poată fi purtat și după nuntă și reinventat, fiind o plăcere să îl porți sub o altă formă și să iți amintească cu bucurie de ziua nunții. Dacă sunt respectați pașii de întreținere, poate fi repurtat, împrumutat altor mirese sau chiar păstrat ca și moștenire pentru viitoare mirese din familia ta.

Regasești toate detaliile legate de întreținere pe site-ul www.mrsdaphne.ro, în categoria “Informații”.