Stim ca iti doresti ca ziua cea mare sa fie nu doar ca la carte, ci si cu personalitate – asa ca cei de la The Wedding Shop iti propun accesorii ce cu siguranta vor fi remarcate, pastrate si pretuite cum se cuvine. Accesoriile poti fi personalizate in diferite culori si, in marea lor parte, sunt realizate manual de catre artisti locali.

Unul dintre obiectele de decor propuse de The Wedding Shop cu scopul de a scoate din anonimat fotografiile zilei de nunta sunt umerasele din lemn personalizate cu numele mirilor, parintilor, domnisoarelor de onoare etc. Aceste umerase sunt realizate manual, au o dimensiunea de 43 cm si sunt disponibile pe o varietate de culori: alb, roz, mov, rosu, maro inchis, negru, albastru, baby blue, verde, verde mint si auriu.

image1-accesorii-the-wedding-shop

Pentru prezidiu, candy bar sau pentru fotografiile din ziua nuntii, The Wedding Shop va propune cuvintele realizate manual, din lemn. Aceste accesorii chic vor atrage atentia garantat si vor da un plus de personalitate nuntii dumneavoastra.

image2-accesorii-the-wedding-shop

Pentru cei ce apreciaza umorul si rolul salvator al acestuia, mai ales intr-o zi cu un program atat de special, The Wedding Shop propune sosetele personalizate pentru mire, tatal mirelui, tatal miresei sau cavalerul de onoare. Aceste sosete vor putea ramane ulterior in garderoba celor dragi ca o amintire deosebit de placuta a zilei nuntii.

Pentru a va asigura ca le veti avea la timp, recomandarea noastra este sa luati in calcul 7-10 zile lucratoare pentru realizarea lor.

image3-accesorii-the-wedding-shop

Iar daca barza este cumva pe drum, The Wedding Shop ofera produse personalizate si in cadrul sectiunii baby!

image4-accesorii-the-wedding-shop

Pe langa aceste accesorii de inclus perfect in peisajul evenimentului vostru, puteti sa va alegeti si marturii personalizate de la The Wedding Shop, pentru incantarea invitatilor vostri!

Credit foto: astilean.ro, web