Se apropie expozitia Nunta la Palat si, odata cu aceasta, organizatorii aniverseaza 10 ani de cand sunt alaturi de mirii fiecarui sezon! Iata cum sunteti asteptati la aceasta expozitie:

Intre 15 si 17 ianuarie 2016, la Muzeul de Arta din Cluj-Napoca, va invitam sa participati la editia speciala Nunta la Palat, care ii va aduce in acelasi loc pe cei mai renuniti designeri din tara, semn ca miresele anului 2016 vor fi rasfatate. Ei vor aduce atat creatii personalizate, cat si de serie mica.

Vor fi prezenti Romana Ghita Urmaczy, Oana Lupas, Ligia Mocan, Alexandra Cosnarovici, Mirela Fraser si multi altii.

***

Stim cat e de stresanta organizarea unei nunti, asa ca am adus intr-un singur loc peste 100 de furnizori din domeniu. Mirii anului 2016 vor economisi timp pretios si isi vor putea pregati mai eficient evenimentul deoarece vor putea interactiona cu expozanti creativi si entuziasti!

In acest sens, am decis sa premiem standurile care ies in evidenta! Aceasta competitie va stimula si mai mult inventivitatea, astfel ca mirii vor avea ce admira si de unde alege. Unele decoruri de standuri pot fi luate drept inspiratie inclusiv pentru decorul locatiei de nunta!

invitatie-nunta-la-palat-2016

Acestea fiind spuse, consideram ca niciun cuplu ce urmeaza sa se casatoreasca nu are vreo scuza sa rateze una dintre cele mai cunoscute expozitii de nunta din Cluj-Napoca: Nunta la Palat! Va asteptam!

Pana una-alta, va invitam sa revedeti cum a fost la anul trecut la Nunta la Palat.