Cele trei zile ale expozitiei de nunta de la Muzeul de Arta din Cluj-Napoca au starnit curiozitatea celor ce urmeaza sa se casatoreasca. Am fost si noi curiosi sa vedem standurile frumos decorate si noutatile cu care furnizorii locali de nunta intampina mirii anului 2015. Ne-a placut ce am vazut, asa ca e momentul sa va impartasim impresiile de la Nunta la Palat:

La intrarea in expozitie te asteptau la inaltime Printul de argint si Printesa de aur – animatorii pe picioroage de la Fantasmagia, pe care ii poti avea la nunta pentru intampinarea invitatilor. Vor face senzatie mai ales la nuntile cu tematica de basm ori decor de poveste.

image1-nunta-la-palat-wedmag

In atmosfera eleganta a evenimentului te introduceau acordurile minunatului cvartet Wedding Music inca de la primul pas in incaperile de la etaj ale expozitiei. Auzul iti era rasfatat de muzica clasica si vazul de spectaculoasele aranjamente florale ale Filomenei Brisc, alcatuite cu minutiozitate pe decorul stilat al celor de la Vanilla Events.

image2-nunta-la-palat-wedmag

Apoi puteai sa te asezi confortabil pe canapeaua de catifea a celor de la City Plaza – partener oficial al evenimentului – si sa stai la discutii despre locatia de nunta cu amabilii reprezentanti ai acestora, dar si sa degusti din preparatele pregatite special pentru a te familiariza si cu bucataria lor.

image3-nunta-la-palat-wedmag

In cadrul acestei expozitii de nunta puteai sa gasesti reprezentanti si ai altor locatii de nunta, precum Aroma, Golden Tulip Ana Dome, Boema Club, Vinnys Events, International Ballroom, Chios si altele. Marea majoritate a mirilor deja au locatie de nunta si data stabilita cand merg la un targ de nunta, insa cu siguranta va fi nevoie de un restaurant frumos pentru o petrecere aniversara sau un botez.

image4-nunta-la-palat-wedmag

Rochiile de mireasa sunt urmatoarele pe lista mireselor, dupa locatia de nunta – asta daca nu cumva sunt chiar cap de lista :) Au avut ce vedea la aceasta expozitie pentru ca au fost prezente cateva saloane de rochii de lux si designeri de rochii spectaculoase! Iti atrageau privirea si incantau sufletul in special doua saloane cu rochii de lux si anume, Sophie Wedding House – cel mai nou si spatios salon din Cluj-Napoca – si deja binecunoscutul salon Estudio Espana Romania.

image5-nunta-la-palat-wedmag

image6-nunta-la-palat-wedmag

Standurile cu rochii deosebite au fost cele ale designerilor Natalia Vasiliev, Romana G. Urmanczy si Ligia Mocan.

image7-nunta-la-palat-wedmag

image8-nunta-la-palat-wedmag

image9-nunta-la-palat-wedmag

Au fost destule optiuni de costume si camasi pentru domni la Nunta la Palat, asa ca mireasa putea sa se uite linistita la rochiile de mireasa in timp ce viitorul mire intra in discutii cu reprezentantii Tudor.Personal Tailor, Louis Purple, Zerga, Braiconf, Men’s Club si alti furnizori. Si cum e important si costumul mirelui, nu doar rochia de mireasa, noi va sfatuim sa alegeti un furnizor care sa poata confectiona de la zero aceasta tinuta, pentru maxima eleganta si confort.

image10-nunta-la-palat-wedmag

Pentru ca au avut diversitate la capitolul “bijuterii”, perechile de miri au privit indelung, au probat si chiar au cumparat perechi de verighete numai bune de purtat pana la adanci batraneti.

image11-nunta-la-palat-wedmag

De departe cele mai interesante accesorii de mireasa pe care le-am gasit la aceasta expozitie au fost cele create de Alesandrina. Si standul dragut tare!

image12-nunta-la-palat-wedmag

Si tot din categoria obiectelor handmade se puteau remarca si aceste cufere si cutiute de verighete sau marturii de la Chic & Shop. Sunt realizate de tamplari si pictate manual de artisti plastici, fiind posibila realizarea si de alte modele, in functie de tematica sau culorile nuntii.

image13-nunta-la-palat-wedmag

Dupa ce parcurgi fiecare stand al celor trei locatii ale expozitiei este normal sa ai nevoie de zahar – mai ales daca ai prins “ora de varf” si aglomeratia, inghesuila si caldura au avut ca efect scaderea glicemiei. Pentru asta au fost acolo cofetarii precum Friandise, Saveur, La Casa si in mod special Vlad Muresan de la care am savurat un dulce atat de bun incat iti vedea sa-ti faci o nunta numai pentru tine si sa-i comanzi un candy bar pentru 100 persoane :)

image14-nunta-la-palat-wedmag

image15-nunta-la-palat-wedmag

image16-nunta-la-palat-wedmag

image17-nunta-la-palat-wedmag

Asadar, ca mireasa si mire ai putut folosi eficient cel putin 2 ore din timpul dedicat organizarii nuntii, acumuland informatii si inspiratie de la furnizorii participanti la expozitie. Acum mai urmeaza sa parcurgeti zecile de pliante si carti de vizita si sa va invitati cunoscutii la marele eveniment. Uite, puteti alege in acest sens o invitatie de la Natura paper, la a caror stand sigur v-ati oprit si voi.

image18-nunta-la-palat-wedmag

Fotografia principala: decor stand La vie en rose

Credit foto: Liviu Ratiu Fotografie pentru WEDMAG.

In curand, mai multe imagini pe pagina noastra de Facebook.