Avem o veste buna pentru voi: se lanseaza un nou site cu invitatii de nunta! Si nu orice invitatii, ci unele deosebit de elegante atat prin prisma designului, cat si prin accesorizare. Asa este ca de abia asteptati sa vedeti invitatii de nunta “altfel”? V-au anticipat dorinta cei de la Premium Cards!

Aceast nou site poarta numele de Premium Cards, iar lansarea oficiala va avea loc la JW Marriott Bucuresti, in cadrul targului de nunta Expomariage. Selectele invitatii vor fi apoi disponibile pentru livrare in intreaga tara.

www.claudiaveja.com Images

Mai mult decat atat, cei de la Premium Cards se adreseaza si mirilor romani stabiliti in strainatate, simplificand procesul (si viata mirilor!) printr-un serviciu dedicat. Invitatiile de nunta pot fi livrate la cerere direct nuntasilor: o parte din acestea pot fi expediate in strainatate, iar cele destinate oaspetilor din Romania pot fi expediate individual de catre echipa Premium Cards la adresa indicata de miri. Pentru acesti miri, dar si pentru mirii din tara, in momentul in care invitatiile sunt gata, acestea sunt ambalate cu grija in cutii speciale si apoi expediate prin cuier rapid catre adresa indicata. In mod tipic, pentru livrarile in tara, in 24 de ore ajung la destinatie.

www.claudiaveja.com Images

www.claudiaveja.com Images

www.claudiaveja.com Images

Colectiile sunt bine gandite si atent lucrate, iar invitatiile de nunta – in special cele in cutii sau cele accesorizate – sunt fara doar si poate printre cele mai elegante de pe piata romaneasca de profil. Pe parcursul acestui an urmeaza a fi concepute noi modele de invitatii, produse si publicate, reflectand ultimele tendinte din acest domeniu. Asa ca daca va plac tare de tot primele colectii lansate, suntem siguri ca ce urmeaza nu poate decat sa va incante si mai tare :)

www.claudiaveja.com Images

Pentru ca o imagine face cat o mie de cuvinte, va invitam sa rasfoiti catalogul de invitatii de nunta accesand www.PremiumCards.ro

image5-premium-cards-lansare-site

Credit foto: Claudia Veja Images