Favoritele lunii iunie de pe Instagram – selectia WEDMAG

Si luna aceasta ne-am bucurat de imagini deosebite de nunta, rochii de mireasa ce ne-au acaparat toata atentia, aranjamente florale inedite! Putem spune ca am avut parte de inspiratie desavarsita pentru nunta ta. Favoritele lunii iunie de pe Instagram sunt din multe categorii, menite sa iti arate furnizori de nunta din Romania cu care poti ajunge sa colaborezi pentru propriul eveniment.

Inspiratia ta din luna iunie

De la ateliere de creatie bridal, la ateliere de bijuterii, wedding planners si floristi, am incercat sa te inspiram in alegerile  viitoare si cred ca am reusit sa facem acest lucru. Mai jos gasesti inspiratia de pe Instagram, pentru nunta ta! Nu uita ca sursa ta de inspiratie este chiar aici, postam zilnic pe contul nostru de Instagram noutatile din lumea nuntilor din Romania si te tinem la curent cu creatiile furnizorilor romani.

Otilia Brailoiu – ca de obicei, ne incanta privirea cu rochii de poveste, cusute manual, pentru mirease boeme.

Papira Design – sunt acele invitatii pe care sigur nu le poti uita intr-un sertar. Hartia presata, plicurile, sigiliile ne plac la nebunie!

Petronela Pruteanu – ne plac cocurile messy, combinate cu accesorii bridal simple, dar de efect.

View this post on Instagram

{Wedding Inspiration} WEDMAG 🔛INSTAGRAM➡️follow @wedmag.ro . Daca ai nunta vara asta, ai putea opta pentru niste highlights in par. In plus, arata super bine in cocuri messy! 😊 | @petronelapruteanu Follow WEDMAG  www.wedmag.ro www.facebook.com/wedmag.ro www.instagram.com/wedmag.ro . #Repost @petronelapruteanu #weddinginspiration #weddingdetails#wedding #lovely #nunti #romania#romanianweddings #nuntaromania#wedgram #mireasa #mirese #ideinunta#blognunta #sfaturinunta #revistawedmag#instaweddings #bride #bridal#nuntiromania #romanianweddings#eventplanning #weddingdetails#weddingdecor #weddingplanner#bestweddings #weddingring#photographer #weddingphoto #fotonunta

A post shared by Revista WEDMAG (@wedmag.ro) on

Monticello Events – pentru ca suntem de parere ca ceremoniile in aer liber au ceva aparate, va aratam cum au organizat fetele de la Monticello Events un astfel de cadru de poveste. Chiar de curand!

Buchetaria – mesele rotunde, intr-o sala cu tavan inalt cer aranjamente pe masura. Noua ne-a placut mult aceasta combinatie!

View this post on Instagram

{Wedding Inspiration} WEDMAG 🔛INSTAGRAM➡️follow @wedmag.ro . Acesta este genul de aranjament floral pentru mese ce l-ai alege imediat, fara a consulta alt catalog. Pentru mine este superb! ❤️👏🏻 @buchetaria Follow WEDMAG  www.wedmag.ro www.facebook.com/wedmag.ro www.instagram.com/wedmag.ro . #Repost @buchetaria #weddinginspiration #weddingdetails#wedding #lovely #nunti #romania#romanianweddings #nuntaromania#wedgram #mireasa #mirese #ideinunta#blognunta #sfaturinunta #revistawedmag#instaweddings #bride #bridal#nuntiromania #romanianweddings#eventplanning #weddingdetails#weddingdecor #weddingplanner#bestweddings #weddingring#photographer #weddingphoto #fotonunta

A post shared by Revista WEDMAG (@wedmag.ro) on

Oana Nutu – aceasta rochie a fost foarte apreciata pe feed-ul nostru, cred ca va puteti imagina de ce! Detaliile sunt superbe!

Conacul lui Maldar – un loc pe care il recomandam cu caldura, de fiecare data! Ne place atmosfera creata.

Mugur de ZOF – cu asa detalii frumoase si combinatia de gold cu greenery nu ai cum sa nu te indragostesti!

Atelier Ecrin – uneori detaliile nefinisate ofera personalitate verighetelor. Ce spuneti de acestea? Sunt superbe, nu-i asa?

View this post on Instagram

{Wedding Inspiration} WEDMAG 🔛INSTAGRAM➡️follow @wedmag.ro . Nu-i ceva nou faptul ca va spun cat de mult imi plac verighetele de la Atelier Ecrin! Ba mi mult, de data aceasta am gasit o pereche pe care am salvat-o si personal! | @atelier_ecrin Follow WEDMAG  www.wedmag.ro www.facebook.com/wedmag.ro www.instagram.com/wedmag.ro . #Repost @atelier_ecrin #weddinginspiration #weddingdetails#wedding #lovely #nunti #romania#romanianweddings #nuntaromania#wedgram #mireasa #mirese #ideinunta#blognunta #sfaturinunta #revistawedmag#instaweddings #bride #bridal#nuntiromania #romanianweddings#eventplanning #weddingdetails#weddingdecor #weddingplanner#bestweddings #weddingring#photographer #weddingphoto #fotonunta

A post shared by Revista WEDMAG (@wedmag.ro) on

Quantum Clothing Design – cred ca rochia de mireasa trebuie sa iti ofere incredere, s-o porti demna si cu multa eleganta! De aceea, rochiile de la Quantum mi se par atat de speciale!

Monticello Events – o nunta la mare avea nevoie de o tema “tropicala”, nu? Noua ne-a placut acest table setting si speram sa va inspire si pe voi!

View this post on Instagram

{Wedding Inspiration} WEDMAG 🔛INSTAGRAM➡️follow @wedmag.ro . Fetele de la Monticello Events au pus la cale primul eveniment pe malul marii din acest sezon! Deocamdata avem pentru tine o idee de table setting. Simplu, dar de efect, in tema cu locatia aleasa! | @monticello_events Follow WEDMAG  www.wedmag.ro www.facebook.com/wedmag.ro www.instagram.com/wedmag.ro . #Repost @monticello_events #weddinginspiration #weddingdetails#wedding #lovely #nunti #romania#romanianweddings #nuntaromania#wedgram #mireasa #mirese #ideinunta#blognunta #sfaturinunta #revistawedmag#instaweddings #bride #bridal#nuntiromania #romanianweddings#eventplanning #weddingdetails#weddingdecor #weddingplanner#bestweddings #weddingring#photographer #weddingphoto #fotonunta

A post shared by Revista WEDMAG (@wedmag.ro) on

Andrada Irimies – ne-a placut aceasta idee, chiar foarte mult! Nu ne-am fi gandit pana acum ca decorul tortului sa fie in ton cu aranjamentele florale.

View this post on Instagram

{Wedding Inspiration} WEDMAG 🔛INSTAGRAM➡️follow @wedmag.ro . Imi place cum usor, usor, patrund si la noi trenduri din afara pentru nunti! Cake bar-ul este foarte interesant si catchy pentru invitatii tai!| @andradairimies Follow WEDMAG  www.wedmag.ro www.facebook.com/wedmag.ro www.instagram.com/wedmag.ro . #Repost @andradairimies  #weddinginspiration #weddingdetails#wedding #lovely #nunti #romania#romanianweddings #nuntaromania#wedgram #mireasa #mirese #ideinunta#blognunta #sfaturinunta #revistawedmag#instaweddings #bride #bridal#nuntiromania #romanianweddings#eventplanning #weddingdetails#weddingdecor #weddingplanner#bestweddings #weddingring#photographer #weddingphoto #fotonunta

A post shared by Revista WEDMAG (@wedmag.ro) on

Sophie Wedding House – nu stiai unde poti gasi acest model de pantofi pentru nunta ta? Acum ai aflat! Si mai multe multe, multe modele frumoase.

Stefanuca Silvia – daca optezi pentru mese lungi, dreptunghiulare, genul acesta de aranjament este exact ce iti trebuie! Poti aduce natura putin mai aproape pentru nunta ta.

Vlad Solomon – Vlad a obtinut un cadru frumos, cu cei doi miri in lumina apusului. Noua ne-a placut mult!

View this post on Instagram

{Wedding Inspiration} WEDMAG 🔛INSTAGRAM➡️follow @wedmag.ro . Odata gasit locul ideal pentru sedinta foto, asteapta lumina calda a apusului, vei obtine cadre de poveste, exact ca acesta! | @vlad.solomon.photography Follow WEDMAG  www.wedmag.ro www.facebook.com/wedmag.ro www.instagram.com/wedmag.ro . #Repost @vlad.solomon.photography #weddinginspiration #weddingdetails#wedding #lovely #nunti #romania#romanianweddings #nuntaromania#wedgram #mireasa #mirese #ideinunta#blognunta #sfaturinunta #revistawedmag#instaweddings #bride #bridal#nuntiromania #romanianweddings#eventplanning #weddingdetails#weddingdecor #weddingplanner#bestweddings #weddingring#photographer #weddingphoto #fotonunta

A post shared by Revista WEDMAG (@wedmag.ro) on

We Dine. We do – am gasit aceasta locatie superba si nu puteam sa nu o impartasim cu voi. Drept urmare, a ajuns in topul lunii iunie.

View this post on Instagram

{Wedding Inspiration} WEDMAG 🔛INSTAGRAM➡️follow @wedmag.ro . Ne place sa gasim locatii "altfel" pentru nunta, cu un aer mai urban, intr-un stil moody si misterios. Iti place si tie? Sunt convinsa ca da. | @wedine.wedo Follow WEDMAG  www.wedmag.ro www.facebook.com/wedmag.ro www.instagram.com/wedmag.ro . #Repost @wedine.wedo #weddinginspiration #weddingdetails#wedding #lovely #nunti #romania#romanianweddings #nuntaromania#wedgram #mireasa #mirese #ideinunta#blognunta #sfaturinunta #revistawedmag#instaweddings #bride #bridal#nuntiromania #romanianweddings#eventplanning #weddingdetails#weddingdecor #weddingplanner#bestweddings #weddingring#photographer #weddingphoto #fotonunta

A post shared by Revista WEDMAG (@wedmag.ro) on

*****

Citeste revista 100 Fotografii de Nunta