Memorabile. Fluide. Unice.

Rochiile Quantum Clothing Design sunt povesti in miscare, o marturie despre tine, despre cum te simti, cum te vezi. O simfonie brodate cu perle si straluciri, puse cu migala de maini vrednice, cu dragoste de frumos.

Foto: Timewriters Photography

Rochiile Quantum raman in sufletele oamenilor prin gingasia, feminitatea si voluptatea intregului. Precum o manusa care te invaluie, in matase,  transparente, voal fin si straluciri discrete.

Suntem parte din povestile lor, ale zanelor ce se incred in noi sa le fim alaturi intr-un moment cheie, oferindu-le bucurie si un cadru de voal fin in care devin o priveliste nespus de frumoasa.

Pentru noi, miresele sunt suflete dornice de frumos, fiecare aparte, astfel ca toate rochiele sunt personalizate. Noi conturam impreuna cu miresele noastre, rochii doar pentru ele astfel incat sa le contureze frumusetea naturala, prin culori pastelate, materiale fine, fluide, brodate cu straluciri elegante.

Petale, ramurele, pasari, o feerie imaginata , brodate de mana, de la zero pana la un basm. Faurim cu atentie fiecare element, ne place sa credem ca frumosul este unic, altfel, diferit, astfel  ca o mare parte din elementele deosebite  din broderiile noastre, le realizam chiar noi.

Cata migala! Dar rezultatul este atat de elegant incat munca devine un procedeu aproape sacru, de care ne bucuram secunda cu secunda. Oferim personalitate micilor detalii prin dragostea cu care cream atent fiecare accesoriu al rochiei de mireasa Quantum. Aprecierile mireselor noastre sunt marturie a faptului ca lucram pentru ca in ziua nuntii sa fii TU, purtand rochia ce te descrie cel mai bine.

Rochia  cu broderie realizata cu elemente cu inspiratie din paduri fermecate, este o rochie faurita cu multa dragoste si rabdare. Cusuta manual, sirag cu sirag, perluta cu perluta. Pasarile sunt integral realizate de noi, pe parcursul a cateva saptamani. Fiecare centrimentru  fost brodat de mana, cu atentie si dedicatie pentru frumos. Voalul a fost si acesta cusut de mana, pentru a incadra perfect rochia migalos brodata.

Ne bucuram din suflet la fiecare rochie, iar Zanele noastre sunt absolut fermacatoare la nunta lor!

Foto: Oana Gociman

“Şi unde păsările-ntruna
Se-ntrec cu glas ciripitor..
S-apar-o zână liniştită
Cu ochii mari, cu umeri goi..

Mâinuţe albe de omăt,
O faţă dulce şi bălaie,
Un trup înalt şi mlădiet”

Roxana a fost precum o poezie de Eminescu, incantatoare, fragila dar puternica, cu un “trup inalt si mlădiet”.

Un suflet incantator!

Memorabil.