Ce este teaser-ul filmului de nunta?

“Teaser”-ul filmului de nunta e acel filmulet de durata scurta in care se prezinta un “rezumat” al nuntii, dar avand si rolul de a starni apetitul pentru versiunea integrala a filmului nuntii.

Inspiratie de la videografi de nunta din Romania

Aceste wedding teasers de nunta va vor convinge de un lucru, anume ca videografii de nunta din Romania sunt foarte talentati si fac o treaba excelenta, de fiecare data!

Nu va imaginati ca a fost usor sa alegem 10 clipuri de nunta, dar in urma propunerilor primite, am facut-o pentru a va oferi doza de inspiratie pentru evenimentul vostru. Fiecare videograf are un stil ce il defineste, fiecare lucreaza diferit cu imaginea, culorile si cu sunetul.

Asa ca, daca sunteti in cautarea echipei ce va documenta ziua nuntii, ar trebui va concentrati atentia asupra acestor aspecte. Desigur, modul in care veti simti fiecare wedding teaser in parte, felul in care empatizati cu modul de lucru al fiecarui videograf sunt doar cateva dintre acele lucruri ce va vor determina sa alegeti echipa potrivita voua! 

Noi am cautat povestile, creativitatea, dar si tehnica din spatele celor mai reusite teasere de nunta din Romania si va invitam si pe voi sa la urmariti cu aceeasi atentie.

Ion Marin

Sigina & Nicu, Grand Hotel Italia – Cluj-Napoca

Transylvania Pictures

Corina & Lucian, Hotel Radisson Blu – Bucuresti

Straton Films

Ruxandra & Stefan, Posada Events

George Grigore

Bianca & Octavian, Belvedere Events Center – Brasov

UNIKT

Suzana & Benjamin, JW Mariott – Bucuresti

Despa Films

Anamaria & Raimon, Manasia

Cristi Coman

Claudia & Luca, Castelul Cantacuzino – Busteni 

Adrian Ungureanu

Cristina & Filip

Film 3221

Roxana & Ovidiu, Zabola Estate – Covasna

Ossi Szebeni

Alina & Rudolf, Sala de evenimente Marion – Cluj-Napoca

Foto coperta – Theo Manusaride

***

Daca aveti si alte propuneri de teasere de nunta pe care trebuie sa le includem in acest articol, asteptam un semn pe office@wedmag.ro

****

Citeste revista 100 Fotografii de Nunta