wedmag plus

Despre QUANTUM CLOTHING DESIGN

Rochiile Quantum. Un basm brodat.

Memorabile. Fluide. Unice.

Rochiile Quantum sunt povesti in miscare, brodate cu perle si aplicatii, realizate manual, de artisti vrednici.

Brodam pe comanda elemente din rochie complet personalizate, realizate manual, fir cu fir, perla cu perla.

Rochiile  Quantum patrund in sufletele oamenilor prin gingasia, feminitatea si voluptatea intregului. Precum o manusa care te invaluie, in matase, voal fin si perle

Suntem parte din povestile oamenilor, alaturi de ei intr-un moment cheie, astfel ca ne mandrim cu rochii memorabile, rochii lucrate cu multa grija, cu broderii deosebite, forme diafane, un intreg basm.

Testimoniale

“Pentru mine, rochia de mireasa inseamna emotie. Este o marturie despre tine, despre cum te simti, despre cum te vezi. Nu aveam o idee prea clara despre cum trebuia sa arate rochia, stiam doar cum voiam sa ma simt in ea. Recunosc, creatia Andreei, mi-a depasit orice imaginatie, a venit cu o intuitie fenomenala despre ceea ce ma reprezinta si ma face sa ma simt eu. Quantum nu este doar pasiune, este bucurie, este poveste, este dragoste pentru frumos.”
Maria Alexandra Negrota, fotograf
"O știu pe Andreea din anul 3 de facultate, dar parca ne știm de o viață... o apreciez și o felicit de fiecare dată când am ocazia pentru tot ce face și nu mi-a fost greu deloc și nici n-am stat mult pe gânduri când am ales să merg “pe mâna ei” în crearea rochiței mult visate. În visul meu era foarte diferită de cum am gândit-o noi în final! Când am început să vorbesc cu Andreea despre rochie și de cum mi-aș dori să fie, nu cred ca a durat mai mult de o ora și m-a făcut să înțeleg și ceea ce vreau defapt și așa a rămas. La fiecare probă îi ziceam că nu mă așteptam să fie atât de frumoasă rochia, să iasă atât de bine și că abia aștept evenimentul. Fata asta MINUNATĂ merită să fie apreciată și admirată pentru ceea ce face. Pur și simplu ii mulțumesc că m-a făcut să mă simt atât de specială și unică! La fel este și ea!"
Aura Stejaru, biotehnolog
O experinta minunata asa cum ar trebui sa o aiba fiecare viitoare mireasa in alegerea si crearea rochiei mult visate! Multumesc Andreea pentru implicarea si rabdarea pe care ai avut-o pe tot parcursul colaborarii! Mai facut sa ma simt speciala si unica!
Oana Tanase, florist - Vis de duminica

Visit Project
Client: Quantum Clothing Design
Location: Bucuresti, Iasi