Selectia furnizorilor de nunta de pe Instagram

Dragile noastre, asa cum v-am obisnuit deja, la inceputul fiecarei luni facem o retrospectiva a celor mai inspirati furnizori de nunta ce ne-au atras atentia pe Instagram in luna anterioara. Asa ca astazi va aratam inspiratia lunii august!

Suntem placut surprinsi de toata munca depusa de furnizorii de nunta din Romania in acest sezon, am vazut multe elemente noi, influente occidentale, rafinament, energie, atentie pentru detalii si multa implicare.

Daca nu ne urmariti inca pe Instagram, ne asteptam sa o faceti! Postam zilnic idei pentru voi, de la furnizorii de nunta ce inspira prin munca incredibila pe care o depun.

The Bride by Oana Lupas – o rochie foarte apreciata pe feed-ul nostru de Instagram, cu siguranta nu putea lipsi din aceasta selectie, nu-i asa?

https://www.instagram.com/p/BmNPU2DBUuY/?taken-by=wedmag.ro

Prosecco Van – ne place mult ideea unui Prosecco Van, mai ales in zille lungi si calde de vara. Invitatii se pot bucura de un pahar de prosecco chiar inainte de a incepe petrecerea, de exemplu.

https://www.instagram.com/p/Bl-Vrkzh1AF/?taken-by=wedmag.ro

DS Premium Events – Un bar de gogosi, dragile mele! Cat de cool arata, nu-i asa? Noi am opta pentru un astfel de bar si la pregatirile miresei, ce spuneti?

https://www.instagram.com/p/BmEiH-CB6tv/?taken-by=wedmag.ro

Blossom Atelier| Claudia Docan – un set up pentru o ceremonie in aer liber ce ne-a placut din prima clipa! Nu spunem asta doar pentru ca suntem indragostiti de Zabola, nu!

https://www.instagram.com/p/BmNvlR2hzpT/?taken-by=wedmag.ro

Atelier Dual – daca tot ne-a atras atentia un set up pentru o ceremonie in aer liber, luna aceasta am gasit si un decor pentru o ceremonie indoor ce ne-a placut tare, tare mult. Speram sa va inspire si pe voi!

https://www.instagram.com/p/BmY-NJhBwKH/?taken-by=wedmag.ro

Hadar Chalet – niciodata nu ne putem decide ce stil ne place mai mult, uneori preferam ceva vintage, sauvage, alteori, ceva cat mai simplu si delicat. Vorbim despre table setting, desigur.

https://www.instagram.com/p/BmY-oGKhtSA/?taken-by=wedmag.ro

Vlad Solomon – ne-a incantat cu un portret de mireasa foarte fain! Pe voi va poate inspira chiar si in alegerea rochiei de mireasa, care este superba!

https://www.instagram.com/p/BmkpBOoB23R/?taken-by=wedmag.ro

Idyllic Events –  un coltisor idilic, l-am numit noi. Atat de mult ne-a placut!

https://www.instagram.com/p/BmvFpQShETa/?taken-by=wedmag.ro

IMAGIA – ne plac mult detaliile, iar aceasta fotografie a fost foarte apreciata pentru ca surprinde atat buchetul delicat de bujori, cat rochia de mireasa atat de fain brodata!

https://www.instagram.com/p/BnS_Ud2hs8L/?taken-by=wedmag.ro

Ion Marin – am fost placut surprinsi de aceste cutii delicate, handmade in care se pastreaza amintiri frumoase din ziua nuntii!

https://www.instagram.com/p/Bmk6czJh1tw/?taken-by=wedmag.ro

Andreea Carapcea Makeup Artist – cat talent si bun gust! Ne-a placut atat de mult acest makeup de mireasa, era imposibil sa nu ajunga in inspiratia lunii august.

https://www.instagram.com/p/BmK5JuXhl4p/?taken-by=wedmag.ro

Razvan Cotea – ca fotograf de nunta, pe Razvan il recomanda promptitudinea si atentia ce o acorda fiecarui cadru.

https://www.instagram.com/p/Bm6iZdeBEg8/?taken-by=wedmag.ro

Salon Tresor – accesoriul ce iti va oferi unicitate poate fi chiar o capa! Uite cat de bine se potriveste acestei rochii!

https://www.instagram.com/p/BnL1K1xhp7j/?taken-by=wedmag.ro

Jolie Joie Flowers – o locatie spectaculoasa (Padurile Regale) a fost atat de frumos decorata de echipa Jolie Joie Flowers! Totul se potriveste de minune.

https://www.instagram.com/p/BnJC3z7BFst/?taken-by=wedmag.ro

Lile Buba – un portret sincer si fericit ce exprima fericire, joaca si multa iubire!

https://www.instagram.com/p/BnTQh8Wh17n/?taken-by=wedmag.ro

*****

Citeste revista 100 Fotografii de Nunta