Am gasit furnizorii de nunta care sa te inspire!

Desi ploiasa, luna iulie ne-a oferit inspiratia de care aveam nevoie si ne-a lasat mai mult timp in fata calculatorului sau cu telefonul in mana cautand pentru voi pe acei furnizori care sa va inspire si, de ce, nu, cu care puteti colabora pentru propriul eveniment. Selectia lunii iulie de pe Instagram este, de fapt, o lista cu furnizorii care ne-au facut sa spunem cel putin o data “Wow, ce idee buna!”. Aceasta este pentru voi, dragile noastre viitoare mirese, speram sa gasiti idei frumoase pe care sa le reinterpretati, punandu-va amprenta personala si sa creati ceva inedit pentru nunta voastra!

Selectia lunii iulie Instagram WEDMAG

Cuprinde atat floristi, cat si idei de wedding planning, candy bar, rochii de mireasa, accesorii pentru ziua nuntii si concepte noi in lumea bridal din Romania. Suntem din ce in ce mai incantati de directiile, trendurile si noile aparitii, intrucat fiecare selectie inspirationala este dificil de pus la punct. Totusi, impartasim cu voi furnizorii de nunta din Romania din aceasta luna si va invitam sa urmariti si selectiile anterioare, pentru a va crea propriul board inspirational de nunta. Nu uitati nici sa ne urmariti in continuare pe Instagram @wedmag.ro, pentru a cunoaste noi furnizori de nunta si pentru a va inspira zilnic!

Les Pivoines – Inevitabil, aceast tort minunat a ajuns in selectia lunii iulie. Are toate elementele ce il fac cu adevarat deosebit!

https://www.instagram.com/p/BlGnUsxhvCy/?taken-by=wedmag.ro

Floraria Iris – Un buchet ce va poate inspira si pe voi sa alegeti flori albe pentru ziua nuntii. Noua ne plac foarte mult!

https://www.instagram.com/p/BlDE9Tch5-R/?taken-by=wedmag.ro

Musat Official – In aceasta rochie fii sigura ca vei fi o aparitie! Totul este impecabil!

https://www.instagram.com/p/Bk4tOF6h7jL/?taken-by=wedmag.ro

Andra Make Up – Urmand linii clasice, machiajul de mireasa trebuie sa fie delicat, daca ne intrebati pe noi. Exact asa!

https://www.instagram.com/p/BlCzsjqBFka/?taken-by=wedmag.ro

Margaux Atelier – Accesoriile mici si delicate sunt ideale daca alegi sa porti parul cu bucle lejere si fara voal.

https://www.instagram.com/p/BlybP6Thzsz/?taken-by=wedmag.ro

Atelier Ecrin – La aceste verighete de nunta am apreciat desginul geometric si textura ce lasa impresia de “nefinisat”. Ah, si mesajul! Foarte original!

https://www.instagram.com/p/Blu5sJjBZGr/?taken-by=wedmag.ro

Salonul Bride Expert – Pentru unele dintre voi, trena este un “must-have” si va inteleg! Toate modelele cu trena sunt atat de speciale si arata grozav in fotografii!

https://www.instagram.com/p/BlkZgwIBfLF/?taken-by=wedmag.ro

Jurnal Fotografic – Stiti intalnirea din ziua nuntii? Cand niciunul nu s-a vazut cu celalalt si este un moment atat de special? Noi iubim aceste fotografii, realizate chiar in acele momente!

https://www.instagram.com/p/BlVo61qhbe_/?taken-by=wedmag.ro

La Marquise Cofetarie – O nebunie de culori are acest candy bar! Cel mai mult mi-au placut toturile cu fructe proaspete, arata ge-ni-al!

https://www.instagram.com/p/BlgaANphE65/?taken-by=wedmag.ro

Monticello Events – Pentru mine, cam asa arata locul perfect pentru a spune acel mare si hotarat “DA”!

https://www.instagram.com/p/BlXcpY-B5WU/?taken-by=wedmag.ro

Grabazei Photography – Sa va spun cat de mult imi plac miresele ce stiu sa pozeze in fata camerei? Dragile mele, ne inspirati atat de mult! Felicitari team Grabazei pentru fotografie!

https://www.instagram.com/p/BlSjyYBh_wW/?taken-by=wedmag.ro

Idylic Events Tematica alba este atat de eleganta, iar in acest context, aranajamentele florale medii cu sfesnice inalte arata superb!

https://www.instagram.com/p/BlM1M4_B9CF/?taken-by=wedmag.ro

Damaris Flowers – Un buchet ce ma inspira sa aleg acest stil, mai “sauvage” care-mi place foarte mult!

https://www.instagram.com/p/Bk40PZ5hlsH/?taken-by=wedmag.ro

Horcris – Asa cum va spuneam, imi plac mult fotografiile de nunta ce ies din tipar! Apreciez fotografii ce lucreaza curat, minimalist si vad si anumite elemente abstracte, pentru a realiza cel putin un cadru artistic.

https://www.instagram.com/p/BlKyY5DhFap/?taken-by=wedmag.ro

Vintage Cigar Bar – Apreciem o idee noua atunci cand ni se pare cu adevarat inedita pentru un eveniment. Iar noul concept de cigar bar ni se pare intr-adevar special, noul “must-have”!

https://www.instagram.com/p/BlKk5OKBCVU/?taken-by=wedmag.ro

Coquetterux – O idee in culori de vara pentru voi, cele ce iubesc plantele suculente!

https://www.instagram.com/p/BkscHjqBop_/?taken-by=wedmag.ro

*****

Citeste revista 100 Fotografii de Nunta