Draga viitoare mireasa, urmatorul articol este de lasat la vedere pe toate monitoarele din casa, de la birou si pe unde mai aveti voi doi calculatoare, laptop-uri, tablete etc. Asta pentru ca poate dumnealui, nu zicem cine, persoana importanta, are printre rezolutiile de an nou “sa o cer in casatorie” :) Am facut o selectie de inele de logodna lucrate exceptional de designeri de bijuterii din Romania, deci ii va fi usor sa ii contacteze si sa va achizitioneze Inelul. Nu ne-am oprit la modele clasice, deci suntem siguri ca cel puțin unul dintre ele este pe gustul tau. Și al lui, dar mai ales al tau.

Succes!

Un inel de poveste de la Atelier.c o n c e p t – design by Lucian Szekely-Rafan – care sigur va aduce bucurie purtatoarei, dar si privitorilor:

image1-alegeri-inele-atelierconcept

Duritatea argintului perforat este contrabalansata de formele rotunde si de perla mare la acest inel din cadrul colectiei Fancy Bubbles de la Crissara:

image2-alegeri-inele-crissara

Delicat si frumos tare acest inel din colectia Forever Summer by Andra Lupu:

image3-alegeri-inele-andra-lupu

Deosebit si indraznet inelul acesta din colectia BRUT by Horatiu Weiker:

image4-alegeri-inele-weiker

Ambele variante ale acestui inel din argint cu topaz imperial by David Sandu Jewelry vor impresiona cu certitudine:

image5-alegeri-inele-david-sandu

Ce ziceti de acest inel din colectia Network Philosophy by Alina Carp? Nu-i asa ca e impunator? De asemenea, este perfect pentru a fi purtat si la nunta pe post de “ceva albastru”.

image7-alegeri-inele-alina-carp

Tot cu piatra albastra si deosebit lucrat este si acest inel realizat de Elena Crisan:

image8-alegeri-inele-elena-crisan

Un inel din aur cu diamant, lucrat manual de bijutierii de la Turquoise Boutique – o alegere potrivita pentru cele care prefera un inel de logodna mai apropiat de cele clasice:

image6-alegeri-inele-turquoise

Credit foto prima imagine: Adora Studio

Saptamana viitoare vom alege mese ale mirilor/prezidii, aranjate cu fast de catre floristi si decoratori tare creativi de la noi din tara.

Vezi si Alegerile saptamanii: torturile de nunta, Alegerile saptamanii: rochii de mireasa, Alegerile saptamanii: pantofii de nunta, Alegerile saptamanii: accesorii, Alegerile saptamanii: candy bar, Alegerile saptamanii: marturii, Alegerile saptamanii: Buchete de mireasa, Alegerile saptamanii: cocarde pentru mire, Alegerile saptamanii: verighete, Alegerile saptamanii: suporturi de verighete, Alegerile saptamanii: lumanari pentru cununie