Oricum am da-o, oricum am suci-o si indiferent dupa cate principii ne-am ghida in viata si in nunta, verighetele au o simbolistica atat de puternica incat se identifica cu orice idee de nunta. Si pentru ca sunt atat de importante, trebuie sa aiba si ele momentul lor de glorie in cadrul unei zile asa de importante precum ziua nuntii. Asa ca astazi vom vorbi despre cum puteti prezenta verighetele la nunta voastra. 

Conceptul de “ring boy” a fost preluat din cultura americana. El este acel personaj din nunta care are grija de suportul de verighete, pe care il va prezenta cu onoare in drumul spre altar, la inceputul cununiei religioase. Cum noua, insa, ne place originalitatea si lucrurile handmade, va aratam cateva suporturi de verighete realizate de oameni tare creativi, de la noi din tara. Care raman la fel de frumoase cu sau fara “ring boy” sau “ring girl”. 

De la Vixyblu pentru o nunta cu tematica de maci sau pentru o nunta rosie sau pentru ca pur si simplu este tare draguta aceasta floricica handmade pe post de suport de verighete!

image1-suport-verighete-vixy

Un buchet de mireasa? Un aranjament pentru mesele invitatilor? Nici una, nici alta. Doar un suport floral creat de Vis Implinit, in care se aseaza cu cinste o pereche de verighete.

image2-suport-verighete-vis-implinit

Muschi si orhidee asezonate cu o panglica simpatica tare este reteta propusa de Petalia pentru o pernuta florala de verighete.

image3-suport-verighete-petalia

O idee draguta pentru transportarea verighetelor este sa le legati cu o panglica de o carte sau, pentru un efect grandios, puteti sa asezati pe o carte un suport deosebit, precum este acesta de la Buchetiera:

image4-suport-verighete-buchetiera

Daca preferati lucrusoarele realizate de mana cu multa migala, iata aceasta pernuta crosetata de Laura Firefly Crochet:

image5-suport-verighete-bylaura

Tot in categoria lucrului manual se situeaza si urmatoarea propunere de la Belle Cose. Hai sa vedem, cine s-a mai jucat in copilarie cu punctele in cruce pe etamina?

image6-suport-verighete-belle-cose

Din toate punctele de vedere o alegere mult mai buna decat o pernuta de verighete din saten sau alte materiale stralucitoare. Este perfecta pentru o nunta rustica! De la Nicomade:

image7-suport-verighete-nicomadero

Cutiuta de verighete realizata de Roxana Rusu merge excelent in cadrul unei nunti cu tematica vrabiute, porumbei sau alte pasarele iubarete.

image8-suport-verighete-decoupage

Le Cose Animate a creat aceasta cutiuta antichizata, personalizata cu initialele mirilor si compartimenta astfel incat sa aiba spatiu ambele verighete pentru a fi admirate cum se cuvine.

image9-suport-verighete-lecoseanimate

Metale pretioase pe cutiuta si in cutiuta este ceea ce propune Elena Crisan. Acesta este un suport de verighete potrivit pentru a gazdui mai apoi orice bijuterie de suflet.

image10-suport-verighete-elenacrisan

 

Daca niciuna dintre ideile prezentate mai sus nu este pe gustul vostru, poate veti gasi acea idee originala pe care s-o transformati in amintire de pastrat. Cum au facut acesti miri (foto: Cristian Ana) :

379982_367227066686555_104653964_n

Credit foto prima imagine: Bogdan Sandulescu

Saptamana viitoare vom ramane tot la capitolul “ceremonie” cu cateva inspirate alegeri de lumanari de cununie deosebite si deosebit realizate de producatori romani, gata sa intre in competitie cu Madame Tussauds!

Vezi si Alegerile saptamanii: torturile de nunta, Alegerile saptamanii: rochii de mireasa, Alegerile saptamanii: pantofii de nunta, Alegerile saptamanii: accesorii, Alegerile saptamanii: candy bar, Alegerile saptamanii: marturii, Alegerile saptamanii: Buchete de mireasa, Alegerile saptamanii: cocarde pentru mire, Alegerile saptamanii: verighete