Pentru ca nunta este unul dintre cele mai elegante si formale evenimente la care participi in calitate de mire – personaj principal cu drepturi egale cu ale miresei – si pentru ca mai mult ca sigur vei purta un sacou, trebuie sa vorbim astazi despre accesoriul tau floral.

Astfel, pentru a te folosi de functionalitatea butonierei de pe partea stanga de pe rever sau pentru ca mireasa ta draga insista, vei avea de ales – sau nu, in cel din urma caz – ce fel de floare de ce culoare vei dori sa porti ca si cocarda in ziua nuntii. Noi speram ca totusi vei fi lasat sa alegi macar dimensiunea cocardei sau daca doresti sa o inlocuiesti cu o insigna sau sa nu o porti deloc. Daca vei purta un astfel de accesoriu, noi vrem sa te chiar bucuri in momentul in care mireasa iti va prinde cocarda pe rever, asa ca am decis sa iti usuram procesul acesta prin selectarea catorva cocarde realizate de profesionisti in ale manuirii florilor cu minutiozitate, de la noi din tara.

Sa tii cont de faptul ca floarea-de-pus-in-piept ar trebui sa se asorteze cu buchetul de mireasa atat ca floare principala, cat si in ceea ce priveste culoarea ei. Vei vedea mai jos o varianta de “kit de urgenta” (adica niste creioane colorate) in caz ca nu e cocarda in culori potrivite! Asa, ca sa te convingi ca pentru noi si mirele e important :)

City Flowers:
image1-cocarde-city-flowers

Vis implinit:
image2-cocarde-vis-implinit

Floraria Vanda:
image3-cocarde-floraria-vanda

Moood giuvaere florale:
image4-cocarde-moood giuvaere-florale

Florissima:
image5-cocarde-florissima

Pink Events:
image6-cocarde-pink-events

Flowers byLinda:
image7-cocarde-flowers-by-linda

Uniflora:
image8-cocarde-uniflora

Flor de May:
image9-cocarde-flor-de-may

Maison Dadoo:
image10-cocarde-maison-dadoo

Credit foto prima fotografie: PhotoOne.ro Cocarda mirelui din prima fotografie e realizata de catre Toni Malloni.

Pentru saptamana viitoare vom alege cele mai interesante verighete realizate de bijutieri priceputi tare, de la noi din tara.

Vezi si Alegerile saptamanii: torturile de nunta, Alegerile saptamanii: rochii de mireasa, Alegerile saptamanii: pantofii de nunta, Alegerile saptamanii: accesorii, Alegerile saptamanii: candy bar, Alegerile saptamanii: marturii, Alegerile saptamanii: Buchete de mireasa