Astazi va invitam sa cititi despre cum a luat nastere brand-ul Maya Fashion direct de la sursa. O sursa de profesionisti intr-ale rochiilor de mireasa, in frunte cu designer-ul Mariana Florea:

Moda, in general, a fost un hobby pentru designerul Mariana Florea, iar rochia de mireasa a fost si este o provocare permanenta. Ideea a aparut in urma cu multi ani dupa ce mai multe prietene ale acesteia au apelat la ea pentru a le crea rochia de mireasa. Ideea a dus apoi la materializarea unei dorinte – crearea unei case de moda. Si-a dorit foarte mult acest lucru si pentru ca daca iti doresti cu adevarat si mai si muncesti sa iti sustii dorinta, iata ca a reusit sa deschida primul magazin cu rochii de mireasa in anul 1995, tot in acel an inaugurand si atelierul de creatie.

image1-brand-maya-fashion

La inceput a fost asadar, un singur designer – Mariana Florea – dupa care, treptat, s-au alaturat ei alte persoane pricepute tare ce se regasesc si azi in echipa Maya Fashion. S-a ajuns in prezent la 25 de angajate care au deja o experienta vasta de lucru in Atelierul Maya Fashion. Toate aceste maini iscusite au fost formate initial de designerul Mariana Florea si trebuie sa stiti ca se inteleg foarte bine si ca formeaza o echipa exceptionala – nu se putea sa fie altfel ca doar lucreaza intr-un atelier de confectionat vesminte de poveste pentru mirese :)

O astfel de confectie porneste de la inspiratie, bineinteles.

Dar de unde inspiratia in cazul Maya Fashion?

In prima instanta, din tendinte, insa inspiratia designerului mai vine si dintr-o joaca cu desene ce combina armonios formele feminine si textura materialelor noi de pe piata pentru ca mai apoi sa se ajunga la crearea modelului final. De exemplu, dantela in decupaje aplicata pe zone transparente este un model ce pune in evidenta corpul miresei, dandu-i purtatoarei valoare si personalitate. Pe langa toate acestea se tine cont si de dorintele si necesitatile mireselor carora li se adreseaza.

Si pentru ca brand-ul sa aiba la randul lui o contributie la tendintele anului ce urmeaza, la fiecare final de an se lanseaza o colectie sau chiar doua de rochii de mireasa ce le vizeaza pe viitoarele mirese.

image2-brand-maya-fashion

Si daca tot am mentionat una-alta despre materiale, este important ca materialele folosite sa fie de o calitate foarte buna si la acest capitol putem afirma sincer ca suntem foarte exigente. Printre materialele pe care ne place sa le utilizam se regasesc urmatoarele: tulle din matase, dantela chantyli de matase sau bumbac, dantela macramata, ducess de matase, voal de matase si multe altele care mai de care mai deosebite si mai pretioase. Majoritatea materialelor sunt aduse din Italia, Franta si Emiratele Arabe.

La Maya Fashion se lucreaza foarte mult pe varianta de rochii de mireasa la comanda.

De ce se merge foarte mult pe comanda?

Pentru ca mireasa doreste ca rochia sa fie special croita si lucrata pentru ea, pentru ca e o zi speciala si noi dorim ca ea sa se simta speciala. In general modificarile solicitate se fac pe creatiile din colectiile noastre pentru ca de multe ori se doresc schimbari in genul combinatiilor dintre partea de sus de la o rochie cu partea de jos de la alta rochie, insa se pot comanda si modele personalizate, create pentru fiecare persoana in parte. Insa din pacate pentru unele mirese, refuzam sa lucram anumite modele incarcate in pietre si aplicatii stralucitoare. Tinem foarte mult la imaginea si stilul nostru construit cu mult efort si implicare si pe care dorim sa il pastram asa in continuare. Comenzile pot fi facute inca din lunile de iarna, cand mai avem si oferte speciale pentru rochiile de mireasa.

Pentru a nu rata aceste oferte si promotii va invitam sa ne urmariti atat pe canalele on-line Maya Fashion, cat si in magazinele noastre din tara.

Unde a fost primul magazin Maya Fashion?

Cand s-a creat brandul Maya Fashion s-a dorit sa fie cunoscut in toata tara, sa fie un brand respectat ce impune calitate, bun gust, rafinament si incredere. Totul a inceput in Craiova, apoi am gasit usor magazine partenere si in cateva orase din tara precum: Arad, Alba Iulia, Cluj-Napoca si Sibiu. Multe mirese vin la magazinul Maya Fashion din Craiova din toate colturile tarii si, spre incantarea noastra, pleaca de la noi foarte multumite si cu rochia visurilor frumos impachetata – fie ea o rochie la comanda, fie una din cele expuse spre vanzare si care se gasesc pe marimi standard, cu posibilitatea de a se ajusta chiar si in regim de urgenta.

image3-brand-maya-fashion

Maya Fashion = calitate, seriozitate, rochii deosebite ale unui brand de succes!