Construirea unei tinute unice

Nunta voastra este unul din acele momente unice in viata in care intreaga lume se invarte in jurul vostru. Aflati in centrul atentiei familiilor si prietenilor vostri, va veti dori ca totul din ziua cea mare sa fie memorabil sau poate chiar unic, inclusiv tinutele.

construirea unei tinute unice

Daca iti doresti sa iesi din tipare si sa te bucuri de tinuta de mire ca de o tinuta unica, un mod anume este sa iti alegi o tinuta bespoke (sau pe comanda). Insa tine cont ca nu orice tinuta pe care o comanzi este si croita pe comanda. Majoritatea costumelor din comert sunt confectionate in fabrici, nicidecum pe comanda, fiind doar ajustate necesitatilor purtatorului.

construirea unei tinute unice

Pentru o tinuta cu adevarat unica, SARTO bespoke vine in intampinarea ta cu o selectie impresionanta de peste 20.000 de tesaturi de la cele mai mari case de moda si tesatorii din lume, toate din colectii actualizate, plecand de la lana superfina sau casmir si pana la tesaturi din 100% matase sau cu fibre pretioase (fir de aur, pulbere de diamant). Pe langa tesaturi insa, SARTO bespoke iti propune si design-uri unice, in fiecare sezon aducand elemente noi in constructia tinutei barbatesti si putand introduce chiar si ideile de design ale mirilor (sau soacrelor).

construirea unei tinute unice

La SARTO nu gasesti doar tinute, ci elemente ale povestii si nuntii voastre. Costumul SARTO bespoke poate intruchipa tema nuntii exact asa cum va doriti, cu detalii in culorile evenimentului, cu accesorii dedicate, cu captuseala cu design in acord cu tema si multe alte elemente. 

construirea unei tinute unice

furnizori nunta