Cele mai spectaculoase dansuri de nunta pt inspiratia viitorilor miri

Cautam cele mai spectaculoase dansuri de nunta pentru inspiratia viitorilor miri pentru ca stim cat de important si special este acel moment al evenimentului vostru. In compania familiei si a prietenilor, dansul mirilor trebuie sa va reprezinte total, tocmai de aceea, asteptam de la voi acele momente care v-au facut remarcati si aplaudati. 

First Dance – Andreea Popescu & Rares Cojoc – wwww.dragosbadicu.ro from TransylvaniaPictures on Vimeo.

Pentru mine, dansul inseamna pasiune, complexitate, emotie si mult exercitiu. Este acel moment cand invitatii asteapta cu nerabdare sa priveasca ce ati pregatit pentru nunta voastra. De cele mai multe ori admiram si ne intrebam “oare as putea face si eu un dans asemanator?” Raspunsul meu este da, categoric da. Cu perseverenta, dragoste si inspiratie sunt sigura ca puteti ajunge la rezultate asemanatoare celor pe care le admirati!

Tocmai de aceea, WEDMAG vine in ajutorul mireselor care sunt indecise, usor neincrezatoare si poate nu au inspiratia necesara pentru a construi acest moment. Daca si voi ati avut un dans memorabil care poate fi sursa de inspiratie pentru viitorii miri, de ce sa nu-l impartasiti cu noi?

Pe voi, dragile mele, care ati trecut prin aceste momente, va invitam sa ne trimiteti dansul vostru, drept inspiratie pentru viitorii miri intr-un link sau fisier prin wetransfer.com la adresa noastra office@wedmag.ro pana la data de 1 martie.

In urma propunerilor primite vom realiza pe WEDMAG un articol cu cele mai spectaculoase dansuri de nunta pentru inspiratia viitorilor miri si veti avea sansa de a deveni o adevarata sursa inspirationala pentru miresele din Romania. Va dorim o zi minunata!

furnizori nunta