In majoritatea cazurilor, cand viitorii miri sunt in cautarea unui band pentru nunta, selectia este destul de greu de facut. In afara cazului in care ai deja un band favorit pe care stii ca-l vrei la nunta ta cu orice pret, e destul de dificil sa alegi. Poti merge prin cluburi sa vezi diferite trupe, dar oare are legatură atmosfera din club cu cea de la o nunta? Cel mai sigur este sa te strecori pe la alte nunti, sa vezi cum suna trupa intr-un context specific. Dar si aici avem probleme – pe de o parte – cam cate nunti ai putea sa ,,spargi” ca sa te lamuresti în legatură cu toate trupele pe care le ai in vizor? Si de unde stii ca muzica pe care o canta la nunta respectiva nu e aleasa exclusiv de miri, miri care e posibil sa aiba alte gusturi decat ale tale?

Ne-am propus astazi sa va facem cunostinta cu Compania 7 – un band care cantă (si) la nunti, prin alta modalitate. Sa va simtiti ca la o discutie amicala, sa vedeti cum abordeaza ei subiectul si cum vad evenimentele private. Noi zicem ca e si asta o modalitate de a vedea in ce masura Compania 7 este o varianta potrivita pentru nunta voastra. Credem ca compatibilitatea se poate masura și prin intermediul unui asemenea video-interviu WEDMAG, nu doar prin auditii care pot dura luni de zile.

Noi ne-am distrat la filmari, speram sa va distrați si voi urmarind materialul. Multumim, ca de obicei, pentru realizare baieților de la Tales.ro si The Wedding House pentru gazduire!

 

WEDMAG – interviu Compania 7 from WEDMAG on Vimeo.

Credit foto cover: Ostafi Photography

 

Andrada Sas, 

Content manager, WEDMAG

Andrada este consultant independent pe chestiuni de evenimente. O puteti citi si pe blogul ei, The Wedding Styler.