Am fost la The Wedding Market editia 2016!

Suntem deja aproape de finalul sezonului de nunti si ne amintim deja cu putina nostalgie de The Wedding Market editia 2016, de entuziasmul celor pe care i-am intalnit acolo. Ne gandim ca trebuie ca fac lucruri minunate si credem ca e un moment bun sa readucem in prim-plan ideile de la inceputul sezonului.

Iata ce-am discutat cu fetele de la Bloom Bloom – zicem noi o aparitie relativ recenta remarcabila pe piata de floristica din Bucuresti!

Pe cand am ajuns in dreptul domnului Verdini, dumnealui era deja pus pe magie! Ne-a ,,pacalit” si pe noi cu niste trucuri si apoi ne-a povestit cum poate face o nunta mult mai interesanta si interactiva:

 

Wedding plannerii castiga din ce in ce mai mult teren in Romania, iar noi suntem foarte bucurosi ca se intampla asta! Fetele de la Wedding Details erau puse pe treburi marete in mai – speram ca si-au dus la buna indeplinire toate planurile si ca vin cu idei frumoase si pentru 2017!

 

Daca nu v-ati uitat pana acum pe portofoliul Atelierului Interesart va recomandam sa o faceti rapid! Noi am vazut anul asta doar lucruri frumoase si interesante. Cat despre propunerea de la Wedding Market? Verde, verde si iar verde. Cum vi se pare?

 

Ne auzim in curand si cu ultimele interviuri de la The Wedding Market – editia a doua – nu de alta, dar nu scriem bine pe blog ca ne si trezim cu a treia editie in prag!

Prima runda de interviuri de la The Wedding Market 2016 o gasiti aici.

Andrada Sas, 

Andrada este consultant independent pe chestiuni de evenimente. O puteti citi si pe blogul ei, The Wedding Styler. 

 

***

Citeste Best of Weddings 2016 – Catalogul nuntilor reusite din Romania

***

revista nunta online