Nunta intr-o destinatie din afara tarii

Azi vom impartasi cu voi cateva imagini de la o nunta fotografiata peste hotare de catre Ciprian Lupan, unul dintre fotografii parteneri ai WEDMAG.

Castelul Baronville este o locatie de poveste, aflat la doar o ora distanta de Paris – locatie ideala pentru invitatii din intreaga lume, datorita apropierii de aeroport. Castelul a fost alegerea (mai mult decat inspirata, am zice) a lui  Mayuko si Benjamin, mirii despre care vorbim.

ciprian lupan, fotograf de nunta
Locul unde se oficiaza ceremoniile e absolut de vis, pe malul lacului – o imagine linistioare si idilica, unde vantul adie usor, iar pasarile canta… ce loc poate fi mai potrivit pentru rostirea juramintelor mirilor?

ciprian lupan, fotograf de nunta

Mirii au ales niste aranjamente aranjamentele florale in alb si albastru, care cuceresc prin simplitate, asortandu-se cu arcada de flori, precum si cu decoratiunile florale pentru mese. Simplu si clasic, cu un strop de albastru, o alegere excelenta!

ciprian-lupan-fotograf-nunta-03

ciprian-lupan-fotograf-nunta-04

ciprian-lupan-fotograf-nunta-05

ciprian-lupan-fotograf-nunta-06

ciprian lupan, fotograf de nunta

 

Alegerea fotografului

Fotograful – Ciprian Lupan – a fost ales in urma unui proces destul de amplu de selectie, mirii studiind mai multe portofolii si cautand pe cineva care sa poata surprinde momentele minunate conform viziunii lor. Iata ce zice Ciprian despre alegerea lor: “Scopul meu este mereu acela de a crea o poveste, asa cum imi este inspirata de cuplul pe care il fotografiez. Intotdeauna incerc sa si surprind maretia locatiei alese de cuplurile care se casatoresc, astfel incat acestia sa isi aminteasca evenimentul festiv cu ocazia casatoriei lor. In timpul ceremoniei, preocuparea mea principala este sa surprind toate emotiile si fetele zambitoare ale miresei, ale mirelui si ale tuturor celor prezenti.”

ciprian-lupan-fotograf-nunta-09

ciprian-lupan-fotograf-nunta-10

ciprian-lupan-fotograf-nunta-11

ciprian-lupan-fotograf-nunta-12

ciprian-lupan-fotograf-nunta-13

ciprian-lupan-fotograf-nunta-14

ciprian lupan, fotograf de nunta “Dupa momentul schimbului de verighete si rostirea juramintelor, mirii si invitatii lor s-au mutat si mai aproape de Castel, pentru un cocktail. In acest punct al evenimentului, abordez stilul jurnalistic pentru a ma pierde in multime si a captura cele mai inedite momente, emotionante si amuzante. Desi am avut la dispozitie doar 15 minute pentru a face fotografii, a fost suficiente pentru mine pentru a realiza fotografii naturale, cadre reusite cu intreaga petrecere de nunta.”

ciprian-lupan-fotograf-nunta-16

ciprian-lupan-fotograf-nunta-17

ciprian-lupan-fotograf-nunta-18

ciprian-lupan-fotograf-nunta-19

ciprian-lupan-fotograf-nunta-20

ciprian-lupan-fotograf-nunta-21

ciprian-lupan-fotograf-nunta-22

ciprian-lupan-fotograf-nunta-23

ciprian-lupan-fotograf-nunta-24

“Dupa acest moment, toata lumea s-a indreptat in interiorul Castelului, dandu-mi ocazia sa fotografiez decoratiunile incantatoare de pe mese, inainte ca invitatii sa ia cina. Seara, mirele si mireasa au organizat un quiz amuzant, punandu-le oaspetilor intrebari despre Singapore si Paris, dupa care a urmat dansul fericit al mirilor si momentul dulce al taierii tortului.”

ciprian-lupan-fotograf-nunta-25

ciprian-lupan-fotograf-nunta-26

ciprian-lupan-fotograf-nunta-27

ciprian-lupan-fotograf-nunta-28 Noi zicem ca mirii au facut o alegere mai mult decat inspirata, iar reactia mirilor la primirea fotografiilor i-au confirmat Lui Ciprian Lupan ca fotografiile sale si-au atins scopul: acela de a surprinde emotiile si atmosfera unui eveniment unic in viata lor! Bravo, Ciprian!

ciprian-lupan-fotograf-nunta-29