Ce buchet sa aleg pentru rochia de mireasa?

Alegerea florilor de nunta care sa se potriveasca stilului tau si a petalelor care sa se asorteze cu paleta ta de culori poate fi o munca destul de grea, mai ales daca nu deosebesti o dalie de o margareta! Sa alegi si buchetul perfect in functie de modelul rochiei de mireasa iti poate da ceva batai de cap! Desigur trebuie sa tii cont si de locatia nuntii, tematica si pana la urma de elementul central pentru tine. Acesta poate fi rochia (iar toate celelalte alegeri vor fi facute in jurul acesteia) sau tematica nuntii, iar in cazul acesta toate elementele pur si simplu vor completa tabloul.

Iata ce iti sugeram noi

In acest articol am dori sa iti dam o mana de ajutor in alegerea buchetului de mireasa in functie de modelele de rochii de mireasa de la Maya Fashion. In ultima instanta alegerea iti apatine dar nu este rau sa ai un punct de plecare, nu-i asa?

In topul preferintelor vara aceasta au fost daliile. Unele dintre cele mai populare flori de nunta, si nu este greu sa vezi de ce, daliile sunt preferate pentru complexitatea si unicitatea lor. Nu ca nu ar mai exista flori care sa semene cu ele, dar in cazul lor, nu exista doua flori identice. In timpul anului poti gasi cu usurinta una dintre cele 19 specii de dalii, insa in timpul verii, aflate in plin sezon care incepe prin Iunie si se termina la sfarsitul lui Septembrie, poti gasi nuante mai bogate, mai explozive mai proaspete. Aspectul natural al acestei flori se potriveste foarte bine cu lejeritatea rochiei M34.16 din colectia Rhapsody  de la Maya Fashion, iar culorile delicate se asorteaza foarte bine cu nuanta de alb a rochiei.


rochii de mireasa maya fashion

Un simbol al dragalaseniei si al frumusetii, camelia este o ruda indepartata a plantelor de ceai provenita din China. Crescuta in gradinile din China si Japonia timp de sute de ani inainte de a ajunge in Europa, in prezent frunzele ei sunt folosite pentru a face ceaiuri in multe zone din Asia. Floarea a avut un rol notabil si in istoria literaturii, devenind faimoasa in opera lui Verdi, “La Traviata” adaptata dupa romanul “Dama cu Camelii” a lui Alexandre Dumas- fiul. Gingasia si incarcatura istorica pe care o poarta cu ea aceasta floare completeaza perfect modelul M06.16 din colectia Sublime, un model cu accente grecesti incredibile.

rochii de mireasa maya fashion

Fie ca vorbim de crinul imperial sau de cel oriental, aceasta floare se afla in topul preferintelor vara aceasta. Pot fi folosite ca flori aditionale, dar si singure pot forma buchete spectaculoase. Crinul se poate asorta cu lalele, irisi, orhidee si zambile – ca flori aditionale, cu trandafiri, margarete si liliac ca flori principale, sau cu ornamente din plastic care pot avea rolul de a umple spatiul din buchet. Impetuozitatea acestor flori se potriveste foarte bine cu dantela pretioasa a modelului M26.16 din colectia Fantasy de la Maya Fashion:

rochie de mireasa maya fashion

Desi prin alte tari i se spune Gura balaurului, noi am hotarat ca leul este o creatura mai apropiata de cunostiintele noastre chiar daca este tot cam la fel de periculos ca un balaur. Gura leului, o floare cu tulpina inalta intesata de flori micute, creaza un efect special de plenitudine si salbaticie. Un singur fir poate avea pana la 15 bulbi, iar varietatea culorilor iti lasa mana libera sa te joci cu alegerile pe care le faci. Materialul fluid al modelului M03.16 din colectia Sublime se potriveste foarte bine cu aceste flori.

rochii de mireasa maya fashion

Aceste flori pufoase pot fi unul dintre semnele distinctive ale verii, dar asta nu inseamna ca nu arata perfect in buchetele de mireasa pe tot parcursul anului. Vorbim despre hortensii, flori bogate si independente, capabile sa formeze cu brio buchetul fara ajutor din partea altor flori. Cu nenumarate soiuri si culori la dispozitie, poti lucra cu florareasa ta pentru a crea un buchet cu adevarat spectaculos. Aceste flori nu sunt prea pretentioase, insa noi credem ca se potrivesc foarte bine cu modelul M59.16 din colectia Rhapsody.

rochie de mireasa maya fashion

Fiecare floare are propriile atuuri, transmite un mesaj diferit si exprima altceva. Ramane doar ca tu sa gasesti acea floare cu care te identifici, sau poate ai gasit-o deja, si sa creezi buchetul perfect pentru tine. Multa inspiratie sa ai!