Dragi miri, vine The Wedding Market 2017 !

Ca in fiecare an, la The Wedding House – una din locatiile de nunta cele mai pline de personalitate – are loc un targ de nunta. Dar nu unul obisnuit! Caci nici locatia nu e una obisnuita. Asa cum zic organizatorii, “un targ pentru nunti relaxate, romantice, country-chic. Fara fite, scaune imbracate in huse de satin, covor rosu sau aranjamente kitsch”

The Wedding Market se vrea mai degraba a fi un garden-party, un eveniment casual in care furnizori alesi pe spranceana si miri interesati de organizarea unei nunti cat mai pline de naturalete se intalnesc, povestesc, creeaza premisele unor colaborari faine, dar se si distreaza impreuna! Caci la final se lasa cu concert, mancare senzationala, luminite in copaci si multa voie buna!

Editia de anul asta – a treia la numar – va avea loc in 7 mai intre orele 12 si 19 si de cumva vreti sa organizati o nunta iesita din tipare, ati face bine sa fiti acolo!

Cum poti sa fii o VIB (Very Important Bride)?

The Wedding Market 2017 e un targ atipic – v-am mai zis asta, parca. Prima parte (doua ore, mai precis) sunt dedicate mirilor care urmeaza sa aiba nunta la The Wedding House dar si altor miri care vor sa exploreze toate optiunile in voie, sa discute pe indelete cu furnizorii. Numarul persoanelor care pot intra in aceste doua ore e limitat la 300, tocmai pentru a permite o experienta relaxata si eficienta.

Pentru a pune mana (in masura in care mai sunt disponibile) pe un astfel de bilet, tot ce trebuie sa faceti e sa va inregistrati in prealabil in formularul dedicat de pe site-ul lor aici.

Dupa ora 14 accesul este liber si oricine doreste sa vada cum e la un targ de nunta care seamana mai degraba cu un festival, e binevenit!

Ca in fiecare an, WEDMAG va fi partener al targului, asa ca vom fi prezenti sa documentam ce se petrece pe-acolo si va tinem la curent! Puteti vedea pe site-ul nostru mai multe interviuri si materiale de la editiile anterioare ale The Wedding Market.

Ne vedem acolo, da?

the wedding market 2017

*****

Citeste Best Of Weddings – revista celor mai reusite nunti din Romania

revista best of weddings