Cum ar putea fi nunta similara unui proiect de arhitectura?

Suntem Andra și Sorana, formam #echipawd, inspirata si determinata sa creeze evenimente de neuitat. Suntem wedding planneri independenti la Wedding Details, iar lucrul cel mai de pret pe care vi-l oferim este timpul. Timpul vostru liber, in care sa va bucurati de tot ce va doriti!

Ne-am format in 6 ani de scoala de arhitectura, buna si grea. Si ne-a placut la nebunie. Au fost 6 ani in care am invatat sa privim in ansamblu cu o atentie sporita la detalii, sa creem ca individ si sa materializam in echipa, sa comunicam, sa gestionăm resurse si sa respectam deadline-uri. Toate lucrurile pe care le stim le aplicam evenimentului vostru, pentru ca el sa fie personal, sa va apartina si in care sa va regasiti.

nunta ca proiect de arhitectura wedding details

Cum abordam nunta, indiferent de natura, dimensiunea sau locatia ei? Simplu, ca un proiect de arhitectura:

1. Studiul de fezabilitate – Cunoasterea beneficiarilor

Ne ascultam intuitia si consideram ca e foarte important sa existe chimie intre noi, inca de la prima intalnire. Ne plac povestile de dragoste si visele indraznete despre cum ar trebui celebrate si nu dam inapoi in fata provocarilor, atunci cand poate nu stiti exact ce va doriti. Stam de vorba, va intrebam lucruri generale, va raspundem cu precizie nelamuririlor, iar dupa discutia initială deja ne dam seama in ce directie mergem.

Cuvantul echipa nu este deloc intamplator. Va suntem alaturi, fara limita de e-mailuri sau intalniri, va sustinem si ne implicăm activ in constructia nuntii voastre.

2. Tema de proiectare – conceptul de nunta

Plecam de la moodboardul realizat in baza discutiei initiale, alegem impreuna o paleta de culori. Discutam despre stil (greenery, rustic, minimalist, elegant, cu sau fara aur, cu fulgi de nea sau cu pisici, variantele sunt multiple), despre accente (intotdeauna este binevenita o pata de culoare, un 5% rosu…sau galben sau auriu), despre vestimentatie, despre locatie.

Suntem obisnuite sa gandim evenimentul unitar, asa ca luam toate categoriile în calcul si le dezvoltam simultan, pentru ca depind una de cealalta – locatia de stil, stilul de culori, vestimentatia de culori, etc, iar asta o facem cu usurinta, datorita pregatirii profesionale. Documentul de concept este realizat trecand prin fiecare categorie a nuntii, de la papetarie si pana la cele mai fine detalii.

nunta ca proiect de arhitectura wedding details

3. Documentatia – planificare si organizare

Planificarea si organizarea evenimentului este partea cea mai complexa, echivalenta cu proiectarea de arhitectura. Indiferent ca avem la dispozitie o perioada mai lunga de timp sau ca lucrurile trebuiesc rezolvate in 2-3 luni, activitatile noastre sunt intense si foarte diverse. De cand am pus bazele brandului Wedding Details suntem intr-o continua cercetare: cautam si recomandam furnizorii potriviti, negociem si propunem, intocmim bugete si planificatoare, proiectam nunta la toate nivelurile lui. Dorintele voastre sunt cele mai importante iar noi ne angajam sa gasim cea mai buna solutie pentru materializarea lor.

4. DDE – detalii de executie

Detaliile au o mare importanta, intregesc si particularizeaza nunta (asa cum accesoriile intregesc o locuinta). Prin intermediul lor va spuneti povestea si va aratati aprecierea fata de cei dragi, asadar este important sa fie tratate cu atentie, inca de la inceput. Fie ca este vorba despre o scrisoare de multumire catre parinti, farfuriile speciale pentru prezidiu sau cadouri de suflet pentru domnisoarele de onoare, le gandim impreuna cu voi pentru ca fiecare invitat sa se simta apreciat.

5. Predarea si urmarirea de santier – ziua nuntii

In ziua pentru care v-ati si ne-am pregatit indelung, suntem alaturi de voi pana la sfarsitul petrecerii, coordonam furnizorii implicati si urmarim ca toate detaliile sa fie puse in scena perfect. Tinem in frau timeline-ul, asa cum l-am gandit impreuna si ne bucuram de rezultatul final – o nunta personalizata, foarte a voastra, o zi in care sarbatoriti inceputul vietii de familie, relaxati si fericiti alaturi de toti oamenii dragi!

nunta ca proiect de arhitectura wedding details
Nunta, pentru voi de suflet, pentru noi un proiect marca Wedding Details, ramane pentru totdeauna o amintire frumoasa, un punct de reper si referinta – iar noi suntem bucuroase ca participam activ si ne imbogatim sufleteste cu atatea povesti de dragoste !

May your love be modern enough to survive the times and old-fashioned enough to last forever !

*****

Citeste Best Of Weddings – revista celor mai reusite nunti din Romania

revista best of weddings