WEDMAG Premium

Despre TUDOR. PERSONAL TAILOR

Tudor. Personal Tailor este o eticheta masculină de inspirație britanică și măiestrie italiană, un concept custom-made reinventat într-o sincronizare a perfecțiunii croitoriei de tip englezesc cu o aplecare asupra nevoilor clientului în dinamica cotidiană contemporană. Experiență pe care Tudor Tailor dorește a o livra clienților într-un mod eficient și rapid este plăcerea de a îmbrăca un costum unic, executat după cele mai înalte standarde de tradiție britanică, folosind materiale de calitate superioară provenite de la furnizori renumiți din întreaga lume. Conturăm astfel și misiunea Tudor Tailor – aceea de a rafina și a transforma simpla nevoie de a purta un costum într-un stil de viață, o atitudine și plăcere.

Tudor. Personal Tailor is a fashion label dedicated to men, of British inspiration and Italian craftsmanship, a custom made concept reinvented in a perfect synchronization of the English tailoring along with a dynamic bond to the everyday customer’s needs.

The experience that Tudor Tailor wishes to deliver to its clients in an efficient and fast way, is the delight of wearing an unique costume, executed by the highest standards in the British tradition, using high quality garments, originating from well known producers all over the world.

We are therefore outlining Tudor Tailor’s mission – to refine and transform the mere need of wearing a suit into a lifestyle, an attitude and pleasure.

Produse recomandate

Video

Ținuta de ceremonie

Testimoniale

Îmi place ce face întreaga echipă de la Tudor Tailor. De-aia am și bătut la ușa lor. Văd eleganță și echilibru în fiecare detaliu. Și astea sunt două atribute tot mai rare azi, când toată lumea e tentată să exagereze pentru a atrage atenția.
Andi Moisescu
Tudor Tailor, o echipă profesionistă! Când sunt solicitați intervin cu maximă promptitudine oriunde în țară, eu personal i-am solicitat în Iași și, spre surpriza mea, mi-au venit acasă, mi-au luat măsurile și în 2-3 săptămâni cele două costume și o cămașă au fost gata. Au venit personal încă odată cu avionul în Iași pentru probă! Am mai făcut la ei o haină/palton scurt pentru costum. Mă declar 100% mulțumit! Întrucât în Iași nu am găsit un ''tailor'' dispus să-i devin client, a trebuit să-i aduc pe Tudor Tailor tocmai din București și a meritat din plin! Recomand cu toată încrederea!
Rares-Vlad Tofan
Profesionalism, calitate și o experiența super faina asta este ce oferă Tudor Tailor. Ați reușit sa creați o ținuta extraordinara pentru soțul meu și cămașa a rezistat impecabil de dimineața pana la 6am a doua azi. Denis Pichiu a fost consultantul nostru și a fost super tare, îl recomandam cu drag pentru oricine își dorește o super experiența și sa plece zâmbind din magazin, cu sentimentul ca totul va fi perfect!
Irina Alina

Scrie-i lui Tudor. Personal Tailor

    Despre Tudor. Personal Tailor in WEDMAG

    Lavi si Alex – o nunta reala

    30 iunie 2018, ziua pe care nu o vom uita niciodata! O avalansa de sentimente a cuprins intregul weekend petrecut la Hadar Chalet. Emotie, fericire si multa iubire, acestea sunt cuvintele care ar caracteriza cel mai bine. Ne-am dorit o nunta restransa, departe de zumzetul orasului, o nunta pentru sufletul nostru. Alex este fotograf de nunta si are la activ peste 200 de nunti, nunta noastra trebuia sa fie una speciala.

    Pe masura mirelui

    In Grecia antica, atat mirele, cat si mireasa purtau toga alba. S-a ajuns apoi, in intreaga Europa, la costumul de mire confectionat din catifea, brocart si satin. Si daca tot vine vorba de confortul tau ca si mire, ce ai zice de un sacou care cantareste maxim 300 grame? Tudor. Personal Tailor este primul furnizor de pe piata autohtona Made-to-Measure care propune acesta lejeritate incredibila pentru sacourile din sezonul cald.