In Grecia antica, atat mirele, cat si mireasa purtau toga alba. S-a ajuns apoi, in intreaga Europa, la costumul de mire confectionat din catifea, brocart si satin.

In zilele noastre, confortul si stilul personal al mirelui sunt factori de baza in alegerea costumului de mire. Bineinteles, pe langa acesti factori, trebuie ca tinuta sa fie in armonie cu rochia miresei si cu decorul.

Si daca tot vine vorba de confortul tau ca si mire, ce ai zice de un sacou care cantareste maxim 300 grame?

Tudor. Personal Tailor este primul furnizor de pe piata autohtona Made-to-Measure care propune acesta lejeritate incredibila pentru sacourile din sezonul cald.

 

Pentru ca esti foarte important in ziua nuntii trebuie sa ai o vestimentatie pe masura. Poate acum te gandesti ca mireasa e cea mai importanta, dar la modul cel mai serios, tu esti cel care ai cerut-o in casatorie… Deci nunta e si ziua ta speciala, asa ca vestimentatia de mire poate fi realizata la comanda pentru tine dintr-o gama larga de tesaturi si culori.

Ca si etalon pentru stilul costumului, poti alege dintre urmatoarele modele de sacouri: smoching la un singur rand de nasturi, smoching la doua randuri de nasturi, smoching semiformal, sacou lung ori frac.

 

 

Casa de moda Tudor iti propune ca noutate pentru acest sezon: sacoul soft fused, un sacou foarte usor, fara captuseala; pantofii si mocasinii din piele naturala in culori de la cele mai deschise pana la cele mai electrice; tesaturi speciale pentru sezonul cald – lana cu finete sporita si gramaj de la 190 la 230 si nu in ultimul rand combinatiile de lana cu matase, in si bumbac. De la mijlocul lunii martie, vei putea rasfoi un catalog de prezentare a noii colectii Evolution, semnate Tudor. Personal Tailor.

Cu ce se poate accesoriza tinuta de mire?

 

 

Accesoriile propuse de brandul Tudor sunt in continuare dintre cele mai rafinate: cravate, papioane, dar si brauri si batiste din matase naturala, butoni din argint si marele succes lansat la inceputul toamnei trecute – pantofii pe masura. Pentru ca si tu vei dansa cam toata nunta, nu?

 

 

Gata imbracat, accesorizat si neaparat cu zambetul pe buze, te poti alatura miresei si sa inceapa veselia!