Costumul cu alte ocazii

Sarto te sfatuieste sa nu-ti realizezi o tinuta doar “de mire”, ci sa porti costumul cu alte ocazii. De multe ori in alegerea tinutei pentru un eveniment, fie ca suntem personajul principal (in cazul de fata, mirele), fie ca suntem invitati la ziua speciala a altcuiva, un rol joaca si costurile unei tinute impecabile.

Ca toate lucrurile de calitate care presupun o investitie de timp si de maiestrie, un costum perfect vine cu anumite costuri, care pot fi considerabile, daca piesele rezultate nu vor putea fi reutilizate.

costumul cu alte ocazii

Protejarea investitiei – poarta costumul cu alte ocazii

La SARTO bespoke ne-am axat intotdeauna pe protejarea investitiei clientului, motiv pentru care recomandam intotdeauna tesaturi calitative in conjunctie cu optiuni avantajoase, atat ca si constructie corporala, cat si ca si cost de productie.

Poate ca un costum facut integral din vicuna (lana luxurianta provenita de la un animal protejat) ar face ca tinuta sa fie de invidiat si sa fie descoperita in premiera de invitatii de la nunta, insa costurile pot depasi cu lejeritate si cele mai relaxate bugete, motiv pentru care venim intotdeauna in intampinarea dumneavoastra cu optiuni avantajoase in raport pret-calitate. Mai ales pentru a putea purta costumul cu alte ocazii.

costumul cu alte ocazii

Mai mult, noi incurajam intotdeauna gandirea tinutei (fie ca este un costum doua sau trei piese) pentru eveniment si pentru viitor, pentru a putea purta costumul cu alte ocazii. Daca mirele este un consumator al tinutelor formale, poate ca un smoking pe care sa-l poata folosi la evenimente deosebite este ceea ce cauta.

In consecinta, putem gandi tinuta formala si foarte eleganta, luand in calcul revere satinate, refileti de buzunare satinati, nasturi imbracati in satin sau chiar introducerea unei vipusti pe pantaloni. Daca mirele s-ar putea bucura sa foloseasca costumul cu alte ocazii sau daca stilul lui nu este unul foarte elegant, tinuta poate fi gandita impreuna cu consultantul SARTO bespoke astfel incat sa il avantajeze atat cu ocazia propriei nunti, cat si pe viitor.

costumul cu alte ocazii

Reutilizarea unor piese din costumul de mire

Bineinteles, daca nunta este una cu tema si piesele (sacou, vesta, pantaloni, camasa sau accesorii) sunt dorite dedicat pentru eveniment, putem intotdeauna sa construim tinuta in jurul unei piese centrale, iar restul de elemente utilizate individual sa poata fi integrate in alte tinute.

Spre exemplu, oricat de elegant ar fi un pantalon cu vipusca, atata timp cat vipusca este confectionata din acelasi satin cu cel de pe reverul sacoului, in orice alta tinuta acel pantalon va contrasta agresiv. Pe de alta parte, un smoking cu satin pe rever, pe nasturi si pe refiletii buzunarelor de la sacou nu este obligatoriu sa aiba satin si pe refiletii buzunarelor de la pantaloni. Asta pentru ca acestea sunt acoperite de spatele sacoului pe tot parcursul evenimentului. Astfel, pantalonul respectiv va putea fi cu lejeritate integrat si in alte tinute, desprinse de formalismul pe care il presupune un smoking in mod normal.

costumul cu alte ocazii

Calitatea costumului Sarto Bespoke

Acelasi principiu este valabil pentru toate piesele care va vor alcatui tinuta de mire. Stim ca pe primul loc vine intotdeauna calitatea executiei si a tesaturii pe care atelierul SARTO bespoke v-o pune la dispozitie, insa ne place sa credem ca putem veni in intampinarea dumneavoastra cu un plus de valoare prin experienta noastra acumulata de-a lungul ultimilor ani si dezvoltata impreuna cu miile de miri care ne-au trecut pragul.

Cu fiecare costum creat ne-am desavarsit experienta si cu fiecare cuplu consiliat am invatat si mai multe despre asteptarile clientilor nostri de la noi si de la tinuta lor.

costumul cu alte ocazii

In concluzie, fie ca va doriti un costum perfect pe care sa-l purtati o singura data si in care sa aratati deopotriva impecabil si sofisticat, fie ca va doriti un costum atragator raport calitate-pret, noi va suntem alaturi cu sfaturi, cele mai fine si rezistente tesaturi si croitori talentati care sa va construiasca tinuta perfecta.

Gasiti mai multe detalii despre SARTO bespoke in pagina de prezentare din sectiunea “Alege furnizori”

*****

Citeste 100 Fotografii de nunta – o colectie de fotografii de nunta senzationale din Romania

fotografii de nunta din romania

 –