Fotografiile cu detaliile nuntii

Cat de importante sunt fotografiile cu detaliile nuntii? Dupa noi, sunt la fel de importante ca si celelalte fotografii din ziua nuntii. Chiar de ceva vreme discutam cu colegii de breasla ce inseamna sa fii fotograf de eveniment. Si ce inseamna sa fii fotograf de nunta, in particular.

Fotograful de nunta face si portrete si foto-jurnalism si poze de fashion. Noi, la Frame My Life, realizam si cadre cladirilor si mirilor si poze cu obiectele. Intr-un cuvant facem “de toate”. Si ne place! Ne plac instantaneele ce capteaza emotia din ziua evenimentului. Si ne plac si fotografiile cu detaliile nuntii. Pentru ca ne provoaca sa fim in permanenta creativi.

fotografiile cu detaliile nuntii

Pentru noi cei de la Frame My Life este minunat sa facem parte din viata oamenilor intr-una din cele mai importante zile. Pana si numele de Frame My Life l-am ales in ideea ca incercam sa captam momente din viata cuplurilor. Acele momente pline de iubire si de fericire.

fotografiile cu detaliile nuntii

Cadrele cu detalii, realizate de Frame My Life

Dupa cum spuneam mai sus, ca Wedding Photographers acoperim o plaja larga de fotografii. Realizam ca dincolo de pozele cu cei dragi si momentele importante ale zilei, mirii isi doresc poze cu tot ce a facut parte din ziua cea mare. Isi doresc si fotografiile cu detaliile nuntii. Putini sunt cei care nu vor asta.

In general, mirii aleg cu mare atentie si uneori cu mare bataie de cap rochia, costumul, bijuteriile si restul accesoriilor pentru ca evenimentul lor sa fie exact asa cum si-l doresc. Se straduiesc sa arate cat mai minunat unul pentru celalalt.

fotografiile cu detaliile nuntii

Tocmai de aceea vrem sa va prezentam putin cum procedam noi la Frame My Life cand fotografiem obiectele. Si care sunt obiectele pe care le fotografiem. Speram sa serveasca drept inspiratie pentru viitoarele mirese si viitorii miri.

Incepem prin a spune ca noi credem ca toate sunt importante si atent alese de cei doi protagonisti. In special rochia si costumul, pantofii ei si ai lui, verighetele, bijuteriile, si nu in ultimul rand buchetul de mireasa.

fotografiile cu detaliile nuntii

Sarcina noastra ca si fotografi este sa gasim mereu o modalitate interesanta de a pune in valoare obiectele mirilor. Cum mereu este vorba de aceleasi tip de obiect cateodata este greu sa obti un nou cadru, ceva un pic altfel fata de nunta trecuta. Si aici nu vorbim doar de fotografiile cu detaliile nuntii.

“Recuzita” pentru fotografiile cu detaliile nuntii

Incercam sa facem cadre unice pentru fiecare cuplu. Ne folosim de pereti si de orice decor pentru a crea o fotografie care spune o poveste. O fotografie care reprezinta ceva specific pentru miri. Alte exemple de obiecte din “recuzita” ar fi statuetele, paharele, ziduri de caramida, chiar si gardurile.

fotografiile cu detaliile nuntii

Ne straduim sa imbinam cat mai mult din mediul inconjurator. Asta pentru a da un context imaginii si obiectului in sine. Pe langa sfesnice, tablouri si perne, colturi de draperie sau ciocuri de barza pe care punem verighetele, rochia sau bijuteriile, alegem tot felul de obiecte. Chiar si rafturi cu carti.

fotografiile cu detaliile nuntii

Pe langa toate acestea ne place sa ne jucam si cu lumina. Ne mai place sa cream contraste puternice si fotografii ce vibreaza de culoare. Cu fiecare cuplu nou ne testam limitele. Ne impingem imaginatia si incercam sa evoluam pe zi ce trece.

fotografiile cu detaliile nuntii fotografiile cu detaliile nuntii fotografiile cu detaliile nuntii fotografiile cu detaliile nuntii fotografiile cu detaliile nuntii

Sezonul inca nu s-a incheiat. Asa ca asteptam cu nerabdare urmatoarea nunta fotografiata de Frame My Life. Suntem curiosi ce minunatii ne mai arata din seria fotografiilor cu detaliile nuntii.

fotografiile cu detaliile nuntii

Gasiti mai multe detalii despre Frame My Life in pagina de prezentare din sectiunea “Alege furnizori”

*****

Citeste 100 Fotografii de nunta – o colectie de fotografii de nunta senzationale din Romania

fotografii de nunta din romania

 –