Costum bespoke pentru nunta tematica

Un costum bespoke pentru nunta tematica este o alegere potrivita, dupa cum zic reprezentantii SARTO Bespoke.

Fie ca mirele are carisma lui James Bond, stilul lui Jay Gatsby sau atitudinea lui Tony Stark, daca nunta voastra va avea o tema, aceasta tema se va regasi in toate elementele evenimentului. Tinand cont ca la nunta mirii sunt in centrul atentiei cu toti ochii atintiti asupra lor, tinutele trebuie sa fie in acord cu directia si tema evenimentului.

costum bespoke pentru nunta tematica

Ca in filme, nuntile sunt evenimente de poveste, in care personajele principale sunt prezentate la superlativ, in cea mai buna versiune a lor, ca James Bond si alte superstaruri. Cum sa zici mai corespunzator povestea decat cu un costum bespoke pentru nunta tematica?

Fie ca stilul personal al mirelui este ca al lui Harvey Specter cu costume din trei piese si revere ascutite, sau ca al lui James Bond in versiunea Daniel Craig, cu talie cambrata si revere drepte subtiri, acesta trebuie sa se impleteasca armonios cu tema nuntii si cu asteptarile de la tinuta.

costum bespoke pentru nunta tematica

Alege un costum in tema nuntii

Pentru nunta voastra tematica noi recomandam costumul barbatesc SARTO bespoke tocmai pentru ca nu oferim o simpla tinuta, ci o poveste, pe care va ajutam sa o introduceti in tema nuntii voastre.

Costumul bespoke pentru nunta tematica poate fi exact asa cum vi-l doriti. Poate sa contina detalii in culorile evenimentului, accesorii dedicate, chiar si captuseala cu design in acord cu tema si multe alte elemente.

costum bespoke pentru nunta tematica

Dupa cum spuneam si in articolul precedent, cand vine vorba de ocazii speciale majoritatea barbatilor prefera sa isi faca un costum pe comanda. Mai ales ca pot profita de ocazie sa se rasfete, sa testeze experienta croitoriei traditionale, originale bespoke sau “de comanda” si sa descopere atributele superioare costumelor “de la raft” sau superioare costumelor “made-to-measure”.

costum bespoke pentru nunta tematica

Avantajele costumelor SARTO

Costumele SARTO bespoke devin si mai de dorit in momentul in care constructia costumului, cea corporala sau asteptarile de la haina depasesc posibilitatile tehnice disponibile in fabrica.

Daca alegi un costum bespoke pentru nunta tematica si nu numai, acesta este orientat spre replicarea unui ideal al croitoriei sau unor elemente specifice. Iata cateva dintre aceste elemente:

 • ajustoare laterale pentru mici fluctuatii de greutate fara sa mai fie nevoie de curea;
 • buzunare suplimentare;
 • buzunare ascunse;
 • stop-camasa (element constructiv care impiedica iesirea camasii din pantaloni);
 • costume super-light
 • aerisiri speciale pentru zilele toride
 • detalii cusute manual
 • butoniere cusute manual
 • monograme cusute manual
 • falduri pentru confort
 • constructii speciale pentru umeri, spate, piepti etc.

costum bespoke pentru nunta tematica

Durata de viata a costumului bespoke?

Viata unui costum bespoke este mult mai lunga, intrucat dincolo de tesatura se lucreaza cu accesorii de cea mai inalta calitate, ca piepti full canvas din par de cal, nasturi din horn si elemente constructive rezistente in timp. De asemenea, lucrul in propriul atelier ne permite sa ne gandim la costum pentru o lunga perioada de timp, incluzand si fluctuatiile in greutate. Costumele SARTO bespoke au sub captuseala rezerve de material care permit considerabile fluctuatii in greutate.

costum bespoke pentru nunta tematica

Mai mult, consultantii nostri au descoperit ca pentru o nunta cu tema de cele mai multe ori se cauta materiale atipice si culori mai rar intalnite.

La SARTO bespoke venim in intampinarea voastra cu o selectie de peste 20.000 de tesaturi distincte, tocmai pentru a gasi acea nuanta dorita. De asemenea, consultantii si croitorii nostri au dus de-a lungul carierei la bun sfarsit mai bine de 100.000 de costume de comanda, multe dintre acestea fiind destinate evenimentelor cu tema, fapt ce le ofera o vasta experienta pe care v-o punem la dispozitie cu drag. Credem ca acestea sunt cateva motive obiective pentru a va determina sa alegeti un costum bespoke pentru nunta tematica.

costum bespoke pentru nunta tematica

In concluzie, la SARTO bespoke tinuta mirelui pentru o nunta tematica va fi construita pentru a da autenticitate temei, incluzand cu atentie elementele dorite. Fie ca mirele este un pasionat al automobilismului care isi doreste o captuseala cu masini, ca tematica nuntii este Great Gatsby, iar mirele cauta o redingota in stilul interbelic, sau ca isi doreste un costum signature tip James Bond, SARTO bespoke va sta la dispozitie cu experienta si dedicare pentru a construi tinuta perfecta.

Stii cum arata cea mai buna versiune a ta? Vino sa descoperi!

costum bespoke pentru nunta tematica

Mirii ce au o nunta tematica prefera costumul bespoke pentru ca:

 • este fidel conformatiei corporale a purtatorului, intruchipandu-l pe acesta perfect;
 • este construit de la zero, fiind integrate elementele dorite pentru a corespunde temei nuntii;
 • ofera o performanta superioara (aerisit in zilele toride de vara, durata lunga de viata, rezistenta la sifonare);
 • avem o disponibilitate de peste 20.000 de materiale, putand gasi exact modelul cautat, chiar si in cele mai creative configuratii;
 • facem o proba intermediara pentru a ne asigura ca la livrare totul va fi asa cum va doriti;
 • la SARTO livram intotdeauna la timp, filosofia noastra este cea a recomandarii si nu cea a dimensiunii cosului de cumparaturi.

costum bespoke pentru nunta tematica

Gasiti mai multe detalii despre SARTO bespoke in pagina de prezentare din sectiunea “Alege furnizori”

*****

Citeste 100 Fotografii de nunta – o colectie de fotografii de nunta senzationale din Romania

fotografii de nunta din romania

 –