Fiecare cuplu își dorește o nuntă specială, un eveniment unic și diferit, care să rămână întipărit în memoria invitaților. O astfel de nuntă aparte depinde de creativitatea și nonconformismul mirilor care, dacă urmărim tendințele, sunt din ce în ce mai deschiși la idei originale, de impact.  Uneori, totul poate începe de la proiectarea unor ținute pe măsura personalității celor doi viitori soți.

În timp ce mireasa poate (și de cele mai multe ori își dorește) să rămână în sfera clasicului alb, mirele are opțiuni diverse, care îi pot pune în valoare stilul original. Este drept că indiferent de model, rochia miresei eclipsează ziua nunții însă, cu puțină inspirație, și mirele poate ieși în evidență. Nunta este momentul special al amândurora, nu-i așa?

La baza unui costum remarcabil stau țesături nonconformiste, ca cele recomandate de consilierii SARTO bespoke, aliniate la tendințele acestui an. Indiferent de țesătura aleasă, în atelierul SARTO bespoke, mirele poate opta pentru un costum bespoke (croit de la 0, direct pe corpul lui) sau made-to-measure (adaptat pe corpul purtătorului, pe baza unui etalon), în funcție de varianta care corespunde cel mai bine cerințelor mirilor.

#1 Paisley

Paisley este un pattern care adaugă o notă sofsticată oricărui costum. Fie că este inclus sub forma unei batiste de buzunar într-o ținută mai relaxată (stil gardern party) sau chiar în țesătura din care este făcut costumul, efectul spectaculos e garantat. Mirii care își doresc acest pattern integrat în costumul lor trebuie să aibă în vedere un echilibru, pentru că prea mult paisley poate încărca ținuta. În general, doar țesătura din care este confecționat sacoul ar trebui să-l conțină, în timp ce pantalonii rămân în aceeași culoare de bază ca sacoul, dar simpli.

tesaturi nonconformiste costum mire

#2 Dungi

Dungile rămân semnătura celor care vor să se facă remarcați. Pentru un costum de mire, țesăturile cu dungi subțiri sunt cele mai potrivite întrucât, cu cât dungile sunt mai subțiri cu atât ținuta este mai formală. La SARTO bespoke, viitorii miri pot opta pentru o țesătură în dungi cu totul și cu totul specială, o expresie a luxului subtil cu fire de aur din 24 de karate. Acestea oferă o eleganță inegalabilă și subliniază frumos nuanțele de bază ale țesăturilor (bleumarin, gri cărbune sau negru).

atelierul sarto

#3 Pătrate îndrăznețe

Costumul în pătrate îndrăznețe este opțiunea perfectă pentru cei mai nonconformiști dintre miri. Este un pattern vizibil, care purtat pentru toate cele 3 piese de bază ale unui costum de mire (sacou, vestă, pantaloni) creează un impact vizual major care îl diferențiază pe mire de restul invitaților. Totodată, este și o țesătură care poate dezamăgi, mai ales dacă mirele nu apelează la specialiști.

tesaturi tinuta mire nonconformist

#4 Culori neobișnuite

Albastrul este cea mai frecventă culoare de costum de mire, următoarele locuri fiind ocupate de gri sau negru. 2020 este anul unor culori mai puțin obișnuite pentru costumele de mire, însă extrem de ușor de îndrăgit: verde și burgundy. Toți mirii care optează pentru una dintre aceste două culori vor fi trendsetteri pentru că se anunță un o tendință de durată, care se va menține și în anii următori.

costume de mire

Chiar dacă pare o misiune imposibilă, costumul unic la care aspiră orice mire original este „la o discuție cu un consilier SARTO” distanță. Pentru ca rezultatul să fie unul pe măsura așteptărilor, orice bărbat care se decide că își dorește un astfel de costum în garderobă trebuie să apeleze la specialiști. În funcție de toate coordonatele – de la locație la personalitatea mirelui, în atelierul SARTO fiecare viitor soț găsește răspunsurile necesare pentru conturarea unui costum pe care îl va purta cu drag în ziua nunții.