Rochia de mireasa este un articol pretios, asa incat merita toata atentia in ziua nuntii, asa incat un mod inedit de a ii da un accent foarte personal e… umerasul personalizat.

La Art Bending Studio iti poate fi creat umerasul potrivit pentru agatat rochia de mireasa.

Din sarma galvanizata sau sarma neagra, cateodata vopsite, artistul de la Art Bending Studio – Paul Cristian Cordos – creaza umerase personalizate cu numele tau sau cu orice alt mesaj doresti.

Imagineaza-ti superba ta rochie atarnand de pe aceste umerase… Iar daca mirii nu s-au gandit la un astfel de accesoriu, e o idee foarte buna de cadou din partea celor apropiati!

Incercand sa nu rupa materialul cu care lucreaza, sa nu il sudeze si sa faca totul dintr-o linie, Paul creaza cu ajutorul unui cleste de la umerase personalizatebuchete de miresa altfel, pana la diverse suporturi – pentru bijuterii, fotografii, carti de vizita, esarfe – semne de carte, logo-uri si suveniruri.

Astfel, si sacoul mirelui sau accesoriile pot sta agatate cu mandrie. Este un mod minunat de a adauga acel ceva special zilei nuntii voastre.

Pe langa umerase, din sarma se pot modela si numele cavalerilor de onoare, domnisoarelor de onoare, acestea putand reprezenta cadouri speciale pentru ei. Si daca se potriveste cu tematica nuntii, o idee ar fi crearea de place cards tot prin aceasta tehnica.

In America, aceste umerase si obiecte facute din sarma sunt la mare cautare si, din fericire, au ajuns sa fie de interes si la noi.

Este o idee foarte interesanta, nu ia foarte mult timp pentru executie si nu va supune la cheltuieli majore, asa ca poate fi un accent minunat pentru evenimentul vostru.

Credit foto: Luca Studio, Cristian Ana Photography, Art Bending.