Umerasele personalizate pentru rochia de mireasa, costumul mirelui, pentru rochiile domnisoarelor de onoare si pentru multe alte intrebuintari sunt accesorii numai bune de pastrat pentru toata viata, atat in mod fizic, cat si imortalizate in fotografiile de nunta. De ce si cum sa aveti astfel de umerase personalizate va povesteste in continuare Paul Cristian Cordos – artistul Art Bending.

image1-artbending-umerase-personalizate

Mai mult decat o amintire, umerasele personalizate pot sa fie utilizate ca obiect decorativ. Unele mirese le folosesc dupa eveniment ca suport pentru cercei sau esarfe. Le puteti gasi si voi ce intrebuintare doriti, dupa ce au servit ca accesoriu principal al rochiei de mireasa.

Primele umerase le-am creat acum 3 ani si au fost realizate din lemn maro natur sau integral din sarma. Pana acum am realizat sute de modele pe diferite nuante si accesorizate conform specificatiilor primite de la clienti. In ultima perioada, au fost solicitate chiar si umerase cu semnatura designer-ului realizata din sarma si de catre creatorii de moda pentru a oferi clientilor o experienta frumoasa.

image2-artbending-umerase-personalizate

Doua elemente majore ce tin de structura si rezistenta fac diferenta intre umerasele Art Bending si alte produse similare. Sistemul de fixare a scrisului din sarma in umeras este realizat prin suruburi cu filet. Astfel, scrisul nu poate sa se desprinda de pe umeraa. Al doilea element și poate mai important decat primul este materialul care este utilizat la manufacturarea scrisului. Daca se utilizeaza sarma din aluminiu, in scurt timp aceasta se va intinde si se va curba, urmand ca mai apoi sa se desprinda de pe umeras. Daca este agatata cu piesa vestimentara se poate indoi fata de forma initiala si chiar distruge. De aceea, utilizez sarma galvanizata rezistenta dura cu un grad de elasticitate care permite scrisului sa ramana tensionat intre cele doua sisteme de pridere. In cazul in care este agatat nu se rupe si isi revine la forma initiala.

Paleta de produse oferita este larga, o alta categorie importanta fiind reprezentata de umerasele pentru bebe, cu dimensiuni cuprinse intre 18-22 cm latime, ideale pentru hainele micutilor. Alte produse sunt decoratiunile de interior sau suporturile pentru bijuterii. Se realizeaza numai la comanda in nuante la alegere, integral din sarma sau lemn si sarma. Preturile incep de la 40 pana la 60 lei, in functie de complexitatea modelului. Cea mai importanta categorie de produse este reprezentata de umerasele cu personalitate despre care am mentionat la inceputul articolului. Nuantele si modurile de personalizare a acestora sunt nelimitate.

image3-artbending-umerase-personalizate

Sunt putini producatori la nivel mondial care manufactureaza umerase personalizate si acestia au preturi intre 12 si 120 dolari. Clientii din Romania abia ce prind gustul acestor obiecte personalizate, realizate manual. Asa ca, pentru a veni in intampinarea nevoilor voastre, va propun trei variante de umerase personalizate. Varianta de baza este aceea a unui umeras din lemn in nuanta autentica a lemnului lacuit discret, cu scris din sarma la costuri de la 40 lei. A doua varianta sunt umerasele cu lemnul vopsit in diferite nuante a caror preturi pornesc de la 45 lei. A treia varianta este una mai interesanta deoarece ma lasa sa fiu mai creativ. Astfel, pot manufactura umerase cu lemn vintage/rat look, cu insertii de sarma in lemn sau print-uri de tot felul, dar si cu adaugare de alte materiale precum dantele sau broderii, care mai apoi este personalizat cu sarma.

Cele mai complexe obiecte sunt cele cu imprimari foto pe lemn, motive traditionale sau fundite dantelate. Am invatat sa fiu deschis la provocari si accept orice sugestie si cred ca tot ce concepe mintea umana poate sa fie realizat.

Pentru ca am inceput sa produc aceste obiecte decorative cu intentia de a-mi pune la lucru creativitatea, astept cu interes provocarile dumneavoastra!

Credit foto: bySergio, Emm & Clau Fagadar