Ți-ai ales rochia? Ei bine..  acum pornești acum într-o nouă expediție: alegerea accesoriilor care să o completeze și să o pună în valoare. De aici și o multitudine de întrebări care să te ducă direct la rezultatul pe care îl visezi. Dacă nici în visele tale n-ai întâlnit varianta ideală de accesoriu bridal, află că un accesoriu creat pentru tine poate să fie personalizat astfel încât să fii 100% fericită. Mai mult, poate să fie purtat în mai multe feluri astfel încât să lipsească gândul că nu vei putea să-ți schimbi ideea de coafură pe parcurs. Și pentru că profesioniștii sunt cei mai în măsură să îți ofere informații, iată un articol scris de Maison Gado dedicat acestui subiect.

Momentul în care punem totul în mișcare, acel moment în care alegem să pornim la drum, împreună cu un suflet pereche, să spunem DA, este un moment înălțător, un moment de trăire, de fericire și de bucurie.

accesoriu bridal maison gado

Astfel ar trebui să fie tot parcusul cuplului, de la momentul înălțător până la organizarea evenimentului, alegerea furnizorilor cât și ziua în sine, în care ne bucurăm împreună cu sufletele dragi nouă.

Din păcate însă ne împotmolim în detalii, în păreri, în nemulturi și stres.

La Maison Gado, ne bucurăm de munca pe care o realizăm și ne dorim din tot sufletul să ridicăm puțin din stresul ce se așterne peste miresele noastre, care ne calcă pragul.

Astfel ne-am gândit să ușurăm “labirintul” în care intrăm atunci când alegem accesoriul de păr, cum îl purtăm, ce styling i se potrivește, cum putem să îl modificăm ulterior dacă de exemplu ne-am gândit la alt hairtstyling, după achiziționarea acestuia și nu în ultimul rând, după eveniment, ce putem face, (după caz) cu acesta.

 

DE CE TREBUIE SĂ ȚIN CONT?

 

În funcție de accesoriu, de lungime, de flexibilitate și detaliere, piesele pot prezenta un grad mai mare sau mai mic de versatilitate. Desigur unele piese nu au deloc această calitate, fiind piese dure, pe suport fix ce prezintă un design aparte, care nu este indicat a fi modificat.

Astfel primul lucru este flexibilitatea accesoriului, cu cât firișoarele sunt mai fine și mai putin încărcate cu atât acesta va fi mai flexibil, astfel mai ofertant stilistic.

Mărimea elementelor speciale ( perle, cristale Swarovski, frunze, flori ceramice etc) și cât de apropiate sunt montate, sunt detalii ce pot dicta într-o oarecare măsură, flexibilitatea sau calitatea unui accesoriu de a fi purtat în stiluri diferite.

accesoriu bridal maison gado

 

ALEGERILE INȚIALE

 

Desigur ideal ar fi să avem o idee generală despre cum ne dorim să avem părul, în ziua evenimentului : desprins, împletit, coc dar și cum ne dorim să purtăm voalul, sub coc, peste coc, în stil grecesc etc.

accesoriu bridal

Însă dacă răspunsul este : Chiar nu știu încă, atunci desigur o piesă flexibilă este posibil să fie cea mai potrivită alegere.

 

UN ACCESORIU, MAI MULTE MODURI DE A FI PURTAT

 

NOTĂ : Piesele pot veni realizate de noi deja în formele de mai jos ( cu mențiunea că acestea nu mai pot fi desfăcute după achiziție, fiind realizate direct din design în formele respective, mai compacte, fără suprapunere de elemente. Suprapunerea unor elemente ( Frunze, flori, petale etc) se poate întâmpla când se modifică accesoriul de la forma sa calculată, la altă variant de styling , realizată ulterior în salon.

Mai multe moduri de a purta piesele noastre:

1.PIESA HELEN MĂRIMEA XL (90 CM)

 

accesoriu bridal maison gado

 

2.PIESA EUPHEME 2

accesoriu bridal maison gado

 

3. PIESA LEAVES INFINITY

accesoriu de mireasa

 

3. FROZEN TIME HAIRCOMB

accesoriu bridal maison gado

 

4. PIESA BLUE SKY

accesoriu de par

Se observă faptul că piesele își schimbă aspectul doar prin simpla mutare a lor, din față în spate.

Totodată, în anumite cazuri, după eveniment, putem reinterveni și să transformăm piesa de păr într-un accesoriu de purtat la baza gâtului sau ca și ca centură de talie.

Creativitatea nu are limite, astfel putem transforma o singură piesă, în multiple moduri.

Un basm de cristale, perle și străluciri.

Let your beauty bloom!

Maison Gado

[mc4wp_form id=”10653″]